Ајде биди искрена ,од која рибарница го купивте крапот?:wink:ОБОЖАВАМ ДА ОДАМ на риболов со татко ми ! во маврово најмногу, уште во 4 и пол сабајле стануваме за да отидеме во бунец ( таму најмногу ловиме ) он крапови ја плашки ама помагам , ова лето фати најголем крап до сега 7 и пол кила ко дете се радуваше хихи
Еве ќе бидам искрена , од рибница ЕЗЕРО МАВРОВО хех.... до толку не ти се верува? Ако не си знаел во маврово има и крапови над 15 кила ! Ете кој колку си запознаен со риболов!!Ајде биди искрена ,од која рибарница го купивте крапот?:wink:
повеке од сто можеш да замислиш сум запознаен со риболовот :wink: , инаку тоа беше шега знам дека има големи крапови во мавровско езеро иако не ми е омилен терен за риболов , јас сум повеке за брзи води , бојник, мрена , а од езерата единствено дебарско езеро ми е по кеиф:helou:Еве ќе бидам искрена , од рибница ЕЗЕРО МАВРОВО хех.... до толку не ти се верува? Ако не си знаел во маврово има и крапови над 15 кила ! Ете кој колку си запознаен со риболов!!