Рекламите кај нас

Mad Maxx

SSG3000
Член од
4 мај 2005
Мислења
1.235
Поени од реакции
64
Отиде жена ми пред малку да ми купи пиво.Легнав со децата да нема немири и почнам да барам по програмиве.Гледам на А1 почињаат френдс.
У моментов кога искачаше жена ми почнаа реклами а уште не беа завршени кога се врати.Сеа,до продавница и назад и требаат минимум 5 мин. Мамата нивна,ептен го тупат.

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
Мене ми се супер погодени!! Како се најадува малиот мој кога има реклами на телевизија - само џвака и ич не се буни кога го клукаш!:pos:

Па посебно А1 - Господ ја придал за хранење деца!! :pos:

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
ме нервира кога даваат CSI серијата трае 40 минути, а они ја влечат сосе реклами саат и некоја минута повеќе

многу ми идат на живци, ти се губи дејствието од филмот

Mad Maxx

SSG3000
Член од
4 мај 2005
Мислења
1.235
Поени од реакции
64
spooky напиша:
Мене ми се супер погодени!! Како се најадува малиот мој кога има реклами на телевизија - само џвака и ич не се буни кога го клукаш!:pos:

Па посебно А1 - Господ ја придал за хранење деца!! :pos:
Издајник свога народа:icon_lol:
И на керка ми и се погодени,не дише дур ги гледа:icon_lol:
Али,јебига,зарем треба да сум 2 годишно дете да не ми сметаат?

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
Mad Maxx напиша:
Али,јебига,зарем треба да сум 2 годишно дете да не ми сметаат?
Па на такво ниво се. Ретко некоја да задоволи критериум за добра реклама...

Mad Maxx

SSG3000
Член од
4 мај 2005
Мислења
1.235
Поени од реакции
64
Влошки со крилца-нашите впиваат,нивните течат.

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.101
Поени од реакции
11.530
Значи една оригинална реклама немаме. Денес гледам за прилепска Газоза реклама во мафијашки стил - ископирана од италијанската за природните сокови Капиши. Работата е што италијаните ја направиле бидејќи има сличност од брендот и познатата мафијашка изрека - капиш?. Меѓутоа "креативниот" ум кој ја измислил не му биле познати овие работи и направил чиста утка. Ебати рекламата, никогаш нема да купам Газоза.

Mad Maxx

SSG3000
Член од
4 мај 2005
Мислења
1.235
Поени од реакции
64
Ебати рекламата, никогаш нема да купам Газоза.
Друже не се давај,добра си е Прилепската Ждригавица:icon_lol:
А за глупи реклами,еден збор-ГЛОС.Ужас.

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
nashite reklami se kopirani od site drugi stranski televizii imame orginal reklami i toa samo K-15 nikoj drug vi teknua deka napraia dar mar so viva sokchinja

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Acid напиша:
Рама ја има најодвратната преваратснко-фолирантска реклама досега.
Мене воопшто не ми создава спокојство. Такво разиграно семејство не постоело, не постои, нема ниту да постои. Премет назад - нема шанса да се изведе на паркет со кондури и панталони (3 пати по ред), поготово не од некој феминизиран татица. Џеки Чен да глумеше, друга ќе беше приказната.
Точно која фамилија е толку весела и разиграна, поготово кога ќе се појави свекрвата на врата :)). Инаку оние рекламите за Axe Effect се добри.

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
spored mene edni od podobrite reklami se skoro site na mobimak i cosmofon. ama za niv se zadolzeni celi timovi za tie na mobimak se lugeto od "idea plus ddb", a na cosmofon-"new moment". konkurencijata e pricina za podobra reklama a i profitot.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
neodreden напиша:
Mislam deka reklamata e katastrofa.
На која мислиш поточно? Гарант некоја за прашок, шампон, или маргарин. Така?

Kajgana Shop

На врв Bottom