За Пежо е. Сите други коли се кријат кога таа поминува.divine напиша:Гарфилд, да да и таа е закон
Венера, не ми звучи познато ... раскажи ми ја би требало да се сетам :wink:
За Пежо е. Сите други коли се кријат кога таа поминува.divine напиша:Гарфилд, да да и таа е закон
Венера, не ми звучи познато ... раскажи ми ја би требало да се сетам :wink:
Една од појаките реклами!! Само има еден кикс : на таа глупата кола, воланот е од десна страна. После, кога типот седи во 206-ката, воланот е од лева... Е шо сака нека праи, не може воланот да го поместиGarfield напиша:А онаа у Индија ли, кај е, кога од глупа кола правио 206-ка!
Кога може со слон да ја пегла, оти да не може волан да смени? :wink:spooky напиша:Една од појаките реклами!! Само има еден кикс : на таа глупата кола, воланот е од десна страна. После, кога типот седи во 206-ката, воланот е од лева... Е шо сака нека праи, не може воланот да го поместиGarfield напиша:А онаа у Индија ли, кај е, кога од глупа кола правио 206-ка!
Сакаме Рама! Сакамеее Рамааа!
Ја мразам рекламава Злобен или многу лут ......посебно кога ке влезе бабетината го гасам телевизорот......не ја поднесувам рекламава........ Лут Злобен или многу лут
Што мислите вие, глупа ли е рекламава?
конечно му текна на некого за таа реклама баш е одвратен гласотMSV напиша:А мене ме интересира која е таа типката што ги позајмува своите гласовни способности за топ-шоп на канал 5...............
Незнам дали ја јава некој тип додека збори или кузнае што....Али ОДВРАТНО звучи..... :?
Прошлата недела пиеме кафе со брат ми, па станува да се спрема за работа ... се враќа после 10-тина минути во дневна, ме гледа јас омалаксана зјапам во тв и ме прашува дали е тоа истата реклама од пред да стане ... да беше истата за новиот производ на Топ Шоп за слабеење со потење ... леле може половина час ја вртеа истата!!!!! Ај да не зборам понатаму за стандард прекинувања сред филмови, особено на А1:icon_mad: :icon_mad:Mad Maxx напиша:Мислам дека да форумов читнав нешто на оваа тема по од дамна,али пост беше најверојатно.Како и да е,синоќа баш си се израдував кога видов дека на А1 ке има CSI(Crime Scene Investigation) и дека ја ке бидам дома да легнам пред телевизор и да гледам добра серија ко чоек.
Арно ама,почиња серијата и на секои 15 мин. поминати од неа идеа по 15 мин. реклами:icon_mad: .И тоа реклами да ти пукне к*р од нив,ко филм у филм у филм да глеа човек.Ми идеше да станам и да го фрлам телевизоров од тараса.
Сфаќам ја дека приватни телевизии живеат од реклами али што је много много је куме.Ко да не ми се доста шпанскиве серии туку морам и стручњак за сите видови на влошки да станам,пошто тоа рекламираат,или влошки или прашоци за перење.:zid: