Рекламите кај нас

Член од
30 април 2005
Мислења
361
Поени од реакции
21
divine напиша:
Гарфилд, да да и таа е закон :pos: :pos: :pos:
Венера, не ми звучи познато ... раскажи ми ја би требало да се сетам :pos: :pos: :wink:
За Пежо е. Сите други коли се кријат кога таа поминува.

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
Garfield напиша:
А онаа у Индија ли, кај е, кога од глупа кола правио 206-ка!
Една од појаките реклами!! Само има еден кикс : на таа глупата кола, воланот е од десна страна. После, кога типот седи во 206-ката, воланот е од лева... Е шо сака нека праи, не може воланот да го помести :) :)

Член од
30 април 2005
Мислења
361
Поени од реакции
21
spooky напиша:
Garfield напиша:
А онаа у Индија ли, кај е, кога од глупа кола правио 206-ка!
Една од појаките реклами!! Само има еден кикс : на таа глупата кола, воланот е од десна страна. После, кога типот седи во 206-ката, воланот е од лева... Е шо сака нека праи, не може воланот да го помести :) :)
Кога може со слон да ја пегла, оти да не може волан да смени? :wink:
Мене многу ми се допаѓа музиката на таа реклама.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
Рама ја има најодвратната преваратснко-фолирантска реклама досега.
Мене воопшто не ми создава спокојство. Такво разиграно семејство не постоело, не постои, нема ниту да постои. Премет назад - нема шанса да се изведе на паркет со кондури и панталони (3 пати по ред), поготово не од некој феминизиран татица. Џеки Чен да глумеше, друга ќе беше приказната.

Кога сме кај Heineken - еве добра реклама:
http://www.kajgana.com/more.php?id=178&tema=14

:wink:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
Рама е одвратна реклама, татко ми еднаш го купи маргаринот што значи дека успеала да повлече еден купувач. Јас го купував пред да се појави рекламата.

V

VirtualA

Гостин
Уфф не можам да ја смислам таа реклама, а особено ко че се појави и таа старата.
Редовно вртам канал, и дури сега никогаш нема да го купам тој маргарин.

Член од
23 февруари 2005
Мислења
2.460
Поени од реакции
44
Сакаме Рама! Сакамеее Рамааа!
Ја мразам рекламава Злобен или многу лут ......посебно кога ке влезе бабетината го гасам телевизорот......не ја поднесувам рекламава........ Лут Злобен или многу лут
Што мислите вие, глупа ли е рекламава?

Ваква тема веќе постои,плус некои слични. Затоа ќе ве замолам во иднина земете си малку време и пред да отворите некоја тема, погледнете да не е веќе отворена. Сигурен сум дека ќе најдете и многу стари теми кои што ќе ве испровоцираат :wink:

http://forum.kajgana.com/viewtopic.php?t=624

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
E stvarno e glupava...koa ke vleze toa starata u pozadina se gleda se zolto ko da e u pole so zito...a devojceto ja pravi najglupata faca na svetot...

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
ми се свиѓаат реклами со фудбалери, обично ги даваат кога има натпревар од Лига на шампиони, најдобри се

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
Јас сакам реклами со кошаркари, ги даваат кога има некое првенство во кошарка или НБА.

MSV

Член од
24 март 2005
Мислења
2.423
Поени од реакции
38
А мене ме интересира која е таа типката што ги позајмува своите гласовни способности за топ-шоп на канал 5...............
Незнам дали ја јава некој тип додека збори или кузнае што....Али ОДВРАТНО звучи..... :?

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Mene BABATA me nervira vkraj da imaf takva baba ke letashe niz prozor:) Inace imase edna reklama ko bef mala so jajce i pernica vo zatvor nekako bese den denes ja imam svateno poentata :)))))))

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
MSV напиша:
А мене ме интересира која е таа типката што ги позајмува своите гласовни способности за топ-шоп на канал 5...............
Незнам дали ја јава некој тип додека збори или кузнае што....Али ОДВРАТНО звучи..... :?
конечно му текна на некого за таа реклама :pos: :pos: баш е одвратен гласот

Mad Maxx

SSG3000
Член од
4 мај 2005
Мислења
1.235
Поени од реакции
64
Тв реклами

Синоќа баш си се израдував кога видов дека на А1 ке има CSI(Crime Scene Investigation) и дека ја ке бидам дома да легнам пред телевизор и да гледам добра серија ко чоек.
Арно ама,почиња серијата и на секои 15 мин. поминати од неа идеа по 15 мин. реклами:icon_mad: .И тоа реклами да ти пукне к*р од нив,ко филм у филм у филм да глеа човек.Ми идеше да станам и да го фрлам телевизоров од тараса.
Сфаќам ја дека приватни телевизии живеат од реклами али што је много много је куме.Ко да не ми се доста шпанскиве серии туку морам и стручњак за сите видови на влошки да станам,пошто тоа рекламираат,или влошки или прашоци за перење.:zid:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Mad Maxx напиша:
Мислам дека да форумов читнав нешто на оваа тема по од дамна,али пост беше најверојатно.Како и да е,синоќа баш си се израдував кога видов дека на А1 ке има CSI(Crime Scene Investigation) и дека ја ке бидам дома да легнам пред телевизор и да гледам добра серија ко чоек.
Арно ама,почиња серијата и на секои 15 мин. поминати од неа идеа по 15 мин. реклами:icon_mad: .И тоа реклами да ти пукне к*р од нив,ко филм у филм у филм да глеа човек.Ми идеше да станам и да го фрлам телевизоров од тараса.
Сфаќам ја дека приватни телевизии живеат од реклами али што је много много је куме.Ко да не ми се доста шпанскиве серии туку морам и стручњак за сите видови на влошки да станам,пошто тоа рекламираат,или влошки или прашоци за перење.:zid:
Прошлата недела пиеме кафе со брат ми, па станува да се спрема за работа ... се враќа после 10-тина минути во дневна, ме гледа јас омалаксана зјапам во тв и ме прашува дали е тоа истата реклама од пред да стане ... да беше истата за новиот производ на Топ Шоп за слабеење со потење ... леле може половина час ја вртеа истата!!!!! Ај да не зборам понатаму за стандард прекинувања сред филмови, особено на А1:icon_mad: :icon_mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom