Резултати од Избори 2008

Статус
Затворена за нови мислења.

theMac3donian

Мак3донецот
Член од
5 февруари 2007
Мислења
3.690
Поени од реакции
259
ХАхахахах не ми се верува...

Неофицјално: ВМРО-ДПМНЕ победи во Гевгелија!!!

Цццц не ми се верува еј. Не за многу но сепак победиле... кога ГвГ падна што останува за другите... не верувам дека некаде има тепано СДС...

Неофицјално: Победиле и во Богданци...

за информација, во овие општини ВМРО нема победено никогаш.

Член од
2 јуни 2008
Мислења
1
Поени од реакции
0
Во Охрид е лудница ВМРО ДПМНЕ победи со двојно повеќе гласови.

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
умрете душмани.умрете комуњари.тонете во гомна

Член од
5 август 2007
Мислења
3.588
Поени од реакции
2.617
I sega kolku pratenici ke ima VMRO,kolku SDSM,kolku DPA i kolku DUI?????

nako

No1
Член од
22 јануари 2006
Мислења
918
Поени од реакции
35
Мака ми е...најозбилно мака ми е... и тоа ме боли, тоа што некои албанци живеат во 13 век... како може да убијат човек бе.. па пичку матер да фатат...глупи се сите што ми ги бранат убијците...
Мака ми е на мене, бидејки еден ден во четри години каде што пединецот има право да си каже слободно она што го мисли му е спречено со оружје. Но сепак мило ми е што ја рабравме лекцијат дека таквите луѓе не треба да ги подржуваме без разлика дали биле албанци или македонци.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
bez albancite megu drugoto ke nemaase ne Makedonija tuku ke bese UNITED STATES OF ALBANIJA....
Не знаев дека на форумов почнаа да се зачленуваат луѓе со заостанат мозок од 13 век.
Типично уназадено мислење е ова. Што ќе беше да не беше....

F

FilipMacedon

Гостин
bez albancite megu drugoto ke nemaase ne Makedonija tuku ke bese UNITED STATES OF ALBANIJA....
ИИиии па ти бистра си била.Па како може без албанци да се отцепела Македонија.Еј ако нема што да кажете легнете си,бар се потрудивте на изборите

F

FilipMacedon

Гостин
Pogledaj go malku negoviot mentor i ke sfatis, ako ne pocekaj nekoe vreme pa ke vidis.
Нема причина зошто Никола да го слуша Црвенковски ако на тоа мислиш.Сега Груевски е еднакво на лидер на државата со доверба од граѓаните како големите лидери од историјата

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Stvarno jas vas ne ve mrzam kako sto vie nas ne mrazite, sekogas ja sakav i ke ja sakam Makedonija ama me nervirat djubrinja poput Thaci i Gruevski...i toa e toa...
А мислиш дека нас ни се мили и тачи и груевски до толку?
Јас ќе ти кажам, и тачи и али нејќам да ги видам, бидејќи се големи хипокрити, зошто? бидејќи ви кажуваат мир и напредок а само подгреваат ривалство кое резултуира со пукање помеѓу албанците, ви ветуваат НАТО и ЕУ ама на нивни митинзи никогаш не рекле од вечерва нашата партија нема веќе да толерира да гледа луѓе кои слават со пукање во воздух туку само такви кои слават со песни. Е тоа ти е дволичност на ниво и од страна на Тачи и од страна на Ахмети.
А за Македонските лидери?
Прво Рада ветува влез во НАТО и ЕУ за 6 месеци но фактот дека тоа не зависи од промената на името не го спомунва, со други зборови само кажува гачки и наместо да даде нешто конкретно и реално, а зад неа Б.Ц. кој се што прави е само да остане на власт и да украде пари.
Груевски? тој изгледа наивно, во основа форсира развој на економија што е во ред, ама истовремено прави огормни пропусти во дипломатија кои дупло му се враќаат и од тоа страда и економијата која сака да ја развие. А сега ако добие мнозинство тогашстанува и поопасен бидејќи нема кој да ги корегира неговите грешки.
Со други зборови ниеден не сакам, и во основа неможам да сакам бидејќи политичар по дефиниција е превртлива и лажлива личност на која неможе да и се верува.
Така да како што множеш да видиш омразата помеѓу албанците и македонците е вештачка, продуцирана смао од некои криминогени структури на кои им одговара таквата омраза бидејќи создава безбедносен вакуум во кој тие најдобро можат да функционираат.
Свести се, не барај жавол во еден а нагел во друг политичар, бидејќи сега како што е ситуацијата сите гледаат само за себе а ништо за нардот без разлика на ниванта етничка или верска определба.

nako

No1
Член од
22 јануари 2006
Мислења
918
Поени од реакции
35
Ај честито нека им е победата на ВМРО.....и таа кокошката нека ја снема...па уште се сили со изјавите, сите и се криви, само таа е правата:pos2:
Ова му доаѓа како: сите сте виновни, само јас сум невина:pos::pos:

Член од
16 мај 2008
Мислења
59
Поени од реакции
2
Potrebni im se radikalni promeni na strukturite vo sds(m) ako sakaat da se popravat malku ..pa nemoze be luge so makraduli, sema , mincev, kondarko, bendevska i kompanija ...

Черчил: Можете да го лажете сиот свет извесно време или да лажете дел од светот долго време, но да го лажете сиот свет за цело време - не можете! (падот на комунизмот, како и неговите патетични остатоци кај нас се убав пример за вистинитоста на оваа мисла!).

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Добровечер на сите :)

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Честитки за победата, на сите членови и симпатизери на коалицијата "За подобра Македонија" - Се надевам дека Македонија ќе чекори кон вистинскиот пат со новата влада. :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom