bucio
Урбан индијанец.
- Член од
- 8 јули 2008
- Мислења
- 16.330
- Поени од реакции
- 7.799
И жена нема да ти дадат .абе не рекле џабе старите, „Дур не ојш војска не бива чоек од тебе“
И жена нема да ти дадат .абе не рекле џабе старите, „Дур не ојш војска не бива чоек од тебе“
Бучо...и тогаш и сега-согласно кампањите-ОД ТЕБЕ ЗАВИСИ!!!!И жена нема да ти дадат .
Ке те стрижатИ во рајот е убаво ама екипата ми е во пеколот...
Каде се пријавува? Одма одам!
Хехехе не, мајор ќе ме направат хахаха!Ке те стрижат
човек беги не ме плаши да не налетам на некоо таква... :nesum:На последните пукања на доброволците со зоља жените испаднаа попрецизни.
А во израел и жените служат војска....да ти биде страв за жена да ја земеш...може мажот ќе биде жртва на семејно насилство
Уууу да ми се погоди една како
Не е тоа проблемот....туку ќе дојдат идиоти од странство,ќе ни колат деца,ќе ни силуваат жени....мајки ќе оцрнуваат-јас тоа неќам да се случи на нашава држава...или ако барем дојде до тоа...да бидеме спремни,а за тоа сега засега имаме кадар кој има акумулирано знаење да направо од нашава младина способни војници(а имајте предвид дека тој кадар старее)...па после и да одете во војска ќе бидете само војник....а не и способен војник(има разлика).Срамота е ако некад се зарати да не знаеме пушка да држиме,плус друженје,дисциплина и ред други работи.....
Како го замислуваш ти ова ?да направо од нашава младина способни војници