^^Smiley^^
Broo Tal Smy Lee
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 1.045
- Поени од реакции
- 25
Како прво, јас сум најголем грешник од сите во моето друштво. :wink:Значи сепак не успеваш да ја видиш големата слика ... Ок твоја работа .
Сепак ... Мене сега ми ја ставиа 6 краката звезда давидова и ме сегрегираа од општеството . КАј да е и тебе ке ти ја клат , дали заради тоа што пиеш , одиш по журки , се дружиш со грешни луге .
Овај закон е само чекор кон таа цел .
Исто како што библиата забранува секс пример бидејки е задоволство . Така и црквата го забранва ... Законот го забранва ...
И така се помалце и помалце се работите кои слободен човек може да ги прави .
И низ индоктринациа и перење мозок се добиваат луге како тебе ... Онакви кои неможат да оделат задоволство од закон .
НЕго земи прочитај да видиш дали чадот од втора рака ( од цигари ) е онолку штетен колку смогот и конзервансите па да видиш дали навистина ова е закон за ти да не дишиш штетни работи или за да се одземе нечиа слобода .
Второ, според тебе најдобро општествено уредување (ако може да се каже уредување) е анархијата. Нема власт, нема полиција, нема закони, нема војска, граници, нации, религии итн. Се е морал.
Трето, законите се направени за непослушни и неразбрани луѓе како тебе.
Четврто, ако не можеш да му помогнеш на давеникот, барем не го гази. Сакам да ти кажам, ако не можеш да ги спречиш штетните гасови да се шират, барем немој и ти да загадуваш.