Распутин-светец или демон!

• Креатор на темата makedon^
  • Време на започнување

blaster1

Искусен Кајганџија
Член од
16 декември 2008
Мислења
777
Поени од реакции
26
Светец...Многу паметен и интелегентен човек на кого му завидувале и поради тоа е убиен он и царското семејство...
:salut:

Член од
22 март 2009
Мислења
11
Поени од реакции
2
Slikata sto ja stavi Martin$ kaj mene se javi eden problem i nemozev da citiram,ali moram da kazam,ADAMS FAMILY:)

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.299
не сум многу запознаен со човекот :toe:

O

Out Boy

Гостин
Распутин?
Се гледа по сликите дека бил психички болесник, а делата покажале дека е тежок преварант. Искористил што бил обдарен со големо парче, па “лечел“ згорени дворјанки, се’ додека не ја легнал кралицата.

Интересно е што бил интелигентен, па така интелигенцијата комбинирана со психичка болест, создала човек хиена, преварант, манипулатор, искористувач.

Приказните дека преживеал труење и два куршуми в глава а еден в срце, се прикаски за мали деца. И Кралот Марко леташе со Шарец. Ама тоа само во легендите на народот.

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Приказните дека преживеал труење и два куршуми в глава а еден в срце, се прикаски за мали деца. И Кралот Марко леташе со Шарец. Ама тоа само во легендите на народот.
Tocno e deka preziveal. Ne bil vo srce pogoden. Pred toa izel golema kolicina kolaci so cijanid. I vino so cijanid. Inaku i toj i negoviot nesuden ubiec bile dvocevki. Imase pred nekoe vreme dokumentarec po dokumenti na SIS britanska razuznavacka sluzba koja zaedno so ruski elementi go izvrsile ubistvoto. Rasputin celo vreme go nagovaral carot da izlezat od vojnata a posto imal vlijanie na carot ne im cinelo na britancite, primirje na istocen front bi znacelo 2 mil. germanci preflreni na zapaden front, i resile da go trgnat.
Imase fotografii od obdukcijata kade se gleda deka e poveke pati pogoden, a pricina za smrtta bila - voda vo belite drobovi (davenje) - go frlile vo reka.

Rasputin - ultra legenda,zloba,ludak...
Istiot den koga bil ubien Franc Ferdinand vo Sarajevo, izvrsen e i atentat na Rasputin, ruski vladici platile stara kurva da go zakoli. Mu go nacukala nozot do kraj, creva mu pagjale, ama ne umrel. Sepak se oporavuval nekolku meseci potoa. Presuden moment vo istorijata na 20-ot vek. Glavna opsesija vo toa vreme mu bila da go odvrati Nikolaj II od vlez vo vojnata, pri sto istorijata na 20 vek bi bila sosema razlicna... ako Rusija ne vlezela vo vojna.

Nema veke takvi legendi.

theMac3donian

Мак3донецот
Член од
5 февруари 2007
Мислења
3.690
Поени од реакции
259
koga go vidov na slika osetiv nesto demonsko vo negoviot pogled kako da gledam vo ocite na gjavolot. ima strasna faca.
Зарем истото не би го кажал ѓавол за ангел? :smir:

Хехех зезам, само сакав да кажам дека нешто така би доаѓало. Инаку немам што да кажам за темата освен тоа дека е МНОГУ контроверзна личност. Но морам да напоменам дека немислам да е дирекно умешен или пак одговорен за падот на Романови.

TheGamer

аут оф мај мајнд...
Член од
11 јуни 2009
Мислења
265
Поени од реакции
8
не е ни светец ни демон...само интелегентен човен со морничав поглед х)

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Boney-М најбоље го доловија, уз закон ритам

Rock Girl

Liber, libertas!
Член од
11 август 2007
Мислења
500
Поени од реакции
28
Светец сигурно не е.. Многу ми е одвратен тој човек, чудна фаца е дефинитивно.

El 'Borracho

Riot Maker
Член од
18 јули 2009
Мислења
822
Поени од реакции
238
дах! ми го избришаа мислењето а јас не мислев воопшто да се заебавам. Ако братот има злобен поглед не значи дека е демон. Тоа сакам да кажам

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
дах! ми го избришаа мислењето а јас не мислев воопшто да се заебавам. Ако братот има злобен поглед не значи дека е демон. Тоа сакам да кажам
Замисли, јас пишав дека е фока па после и јас се избришав :(

El 'Borracho

Riot Maker
Член од
18 јули 2009
Мислења
822
Поени од реакции
238
Замисли, јас пишав дека е фока па после и јас се избришав :(
некогаш Бог е суров кон нас и не прави да правиме непромислени работи:smir:. како на пример види го распутин. му дал на чоеко моќ да лечи болни, и сеа демон го напраја. Бог е суров. Понекогаш

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
(Рас)-Путин реинкарнација :wink:

шо да се каже за типов, имал малце више кликер од останатите у тоа време и си го ладел со народот...

Член од
12 јануари 2010
Мислења
130
Поени од реакции
4
лејј каков психопат, па имал и деца!!! :vozbud:
Господ да не чува од такви ко него ..

Kajgana Shop

На врв Bottom