Jovannah
Smile me baby
- Член од
- 11 февруари 2008
- Мислења
- 584
- Поени од реакции
- 50
прогласени се прочитај на википедијане збориме за Романови туку за Распутин иначе Романови не се прогласени за светци колку што знам ја
прогласени се прочитај на википедијане збориме за Романови туку за Распутин иначе Романови не се прогласени за светци колку што знам ја
Pogresno , ova ne se slucuvalo vo vremeto na vtora svetska vojna (1939-45),tuku vo vremeto na prvata svetska vojna (1914-18).Јас пред една недела гледав документарец за него. Во него казуваа дека потекнувал од обицно селско семејство и во младоста доста пиел, бил распустен дечко. Но, на не знам колку години се свртел кон црквата, (а мислам дека таму работел како обицен помошник како дете). Тврдел дека има натприродни моќи и набргу бил познат низ цела русија. Кога кралската фамилија дознала за тоа, го поканила во нивниот дворец. Кралската фамилија поцнала да верува дека тој навистина го лекува нивното дете, па така тој станал нивни најблизок пријател. Сите одлуки што ги донесувала кралицата биле во согласност со неговите идеи. Една од тие идеи била Русија да не учествува во втората светска војна. Токму поради ова тој е убиен по наредба на тајната англиска служба и дел од кралската фамилија. Имено, Англичаните се плашеле дека доколку Русија не се спротистави на Германија, Англија ќе биде толку силно нападната и уништена од фашистите. Ова е потврдено со доказ во вид на писма кои англуската тајна служба ги пракала во Англија. Точно е тоа дека го викнале на вечера и му давале колаци со отров, но кога приметиле дека ништо не се случува еден млад цлен од кралската фамилија пукал во него во грбот. Но, Распутин почнал да бега и тука го докрајчиле со уште два куршума, од кои едниот во глава пукан од блиску (овој куршум го испукал англичанецот), потоа го флиле од мостот во река, тоа е тоа.
Е де де прва, втора, одамна го имав гледано битно вистински се слуцките, мили божеPogresno , ova ne se slucuvalo vo vremeto na vtora svetska vojna (1939-45),tuku vo vremeto na prvata svetska vojna (1914-18).
Otkako steknal doverba kaj caricata Aleksandra , pocnal da ja sovetuva da ja izvlece Rusija od vojnata , vistina e deka anglicanite , imale strav vojnata da bide samo na zapadniot front , kade sto germancite bi mozele da gi skoncentriraat svoite sili , i eventualno da pobedat.isto taka vistina e deka ucestvuval angliski agent vo negovot ubistvo, koe se slucilo 1916 godina,kade sto veke 1917 izbiva februarskata revolucija i podocna oktobarskata revolucija , koi se organizirani od bolsevickata partija.na 29 noembvri 1917 ja zemaat vlasta vo Rusija i sakaat da sklucat mir so germanija koj go potpisuvaat 1918 godina na 3 mart.
rasputin imal golemi znaenja od hipnozata i mn.luge velele deka ima nesto vo negovite oci , tainstveno , so koj gi mamel zenite na orgii.
romanovi se proglaseni za svetci, a nivnoto ubistvo e delo na lenin & co. a ne na rasputin.
ovaa liПобарајте на Google images за Rasputin и ќе најдете фотки од кои ќе ви заледи крвта. Таа втора што не сака да ја отвори е баш таква.И навистина, се чувствува дека сликата пренесува некаква енергија, некое непријатно, вознемирувачко чуство. Пребарајте ги другите фотки на Гугл, па пишете!
Психопат бил,ништо друго
Ama epten pogresno carot i negovata familija ja pogubuva trocki bas poradi taa graganska vojna pomegu belo armejcite i crveno armejcite toa bilo politicka odluka koja se pokazala ite kako dobraPogresno , ova ne se slucuvalo vo vremeto na vtora svetska vojna (1939-45),tuku vo vremeto na prvata svetska vojna (1914-18).
Otkako steknal doverba kaj caricata Aleksandra , pocnal da ja sovetuva da ja izvlece Rusija od vojnata , vistina e deka anglicanite , imale strav vojnata da bide samo na zapadniot front , kade sto germancite bi mozele da gi skoncentriraat svoite sili , i eventualno da pobedat.isto taka vistina e deka ucestvuval angliski agent vo negovot ubistvo, koe se slucilo 1916 godina,kade sto veke 1917 izbiva februarskata revolucija i podocna oktobarskata revolucija , koi se organizirani od bolsevickata partija.na 29 noembvri 1917 ja zemaat vlasta vo Rusija i sakaat da sklucat mir so germanija koj go potpisuvaat 1918 godina na 3 mart.
rasputin imal golemi znaenja od hipnozata i mn.luge velele deka ima nesto vo negovite oci , tainstveno , so koj gi mamel zenite na orgii.
romanovi se proglaseni za svetci, a nivnoto ubistvo e delo na lenin & co. a ne na rasputin.