Распутин-светец или демон!

• Креатор на темата makedon^
  • Време на започнување

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Fascinirana sum od prikaznata za Romanovi - kralskoto semejstvo, posebno od Anastasija.
Znam deka sega imase nesto kako anketa vo Rusija, koja licnost od ruskata istorija im e najpoznata na Rusite. Najmnogu glasovi dobil carot Nikolaj II Romanov. I imase komentari na nezadovolstvo zosto toj e vsusnost najnesposoben car, a e vsusnost najpoznat

аце_шваба

ГОРД ВУЈКО
Член од
10 септември 2008
Мислења
1.512
Поени од реакции
45
rasputin

сликава е крипи

оваа е како млад (наводно)

чичо гугл ми го кажа и фамилијарното дрво

цар романов со син му алексиа

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
доста морничав човек .... но сепак не верувам дека бил демон или светец или нешто слично .. човекот бил веројатно многу интелегентен па се пробил до царското семејство... а тоа за смртта не знам не верувам баш да не умре од три куршуми
( два во глава ) ако е точно чудно е ... но човечки организам се е можно секакви внатрешни мутации ....

Член од
10 јуни 2006
Мислења
118
Поени од реакции
7
Абе тој не погубил никого од кралската фамилија, не пишувејте работи за кои објективно се знае дека се невистинити, единствен убиен во приказнава е Распутин.:toe:

V

Viktorijabt

Гостин
Да, јас колку што знам тој не ги убил Романови, туку нив ги убиле комунистите. А човеков е навистина мистерија - првата слика на страна 1 е многу creepy :ija:

Член од
15 март 2008
Мислења
546
Поени од реакции
63
Јас пред една недела гледав документарец за него. Во него казуваа дека потекнувал од обицно селско семејство и во младоста доста пиел, бил распустен дечко. Но, на не знам колку години се свртел кон црквата, (а мислам дека таму работел како обицен помошник како дете). Тврдел дека има натприродни моќи и набргу бил познат низ цела русија. Кога кралската фамилија дознала за тоа, го поканила во нивниот дворец. Кралската фамилија поцнала да верува дека тој навистина го лекува нивното дете, па така тој станал нивни најблизок пријател. Сите одлуки што ги донесувала кралицата биле во согласност со неговите идеи. Една од тие идеи била Русија да не учествува во втората светска војна. Токму поради ова тој е убиен по наредба на тајната англиска служба и дел од кралската фамилија. Имено, Англичаните се плашеле дека доколку Русија не се спротистави на Германија, Англија ќе биде толку силно нападната и уништена од фашистите. Ова е потврдено со доказ во вид на писма кои англуската тајна служба ги пракала во Англија. Точно е тоа дека го викнале на вечера и му давале колаци со отров, но кога приметиле дека ништо не се случува еден млад цлен од кралската фамилија пукал во него во грбот. Но, Распутин почнал да бега и тука го докрајчиле со уште два куршума, од кои едниот во глава пукан од блиску (овој куршум го испукал англичанецот), потоа го флиле од мостот во река, тоа е тоа.
Pogresno , ova ne se slucuvalo vo vremeto na vtora svetska vojna (1939-45),tuku vo vremeto na prvata svetska vojna (1914-18).
Otkako steknal doverba kaj caricata Aleksandra , pocnal da ja sovetuva da ja izvlece Rusija od vojnata , vistina e deka anglicanite , imale strav vojnata da bide samo na zapadniot front , kade sto germancite bi mozele da gi skoncentriraat svoite sili , i eventualno da pobedat.isto taka vistina e deka ucestvuval angliski agent vo negovot ubistvo, koe se slucilo 1916 godina,kade sto veke 1917 izbiva februarskata revolucija i podocna oktobarskata revolucija , koi se organizirani od bolsevickata partija.na 29 noembvri 1917 ja zemaat vlasta vo Rusija i sakaat da sklucat mir so germanija koj go potpisuvaat 1918 godina na 3 mart.
rasputin imal golemi znaenja od hipnozata i mn.luge velele deka ima nesto vo negovite oci , tainstveno , so koj gi mamel zenite na orgii.
romanovi se proglaseni za svetci, a nivnoto ubistvo e delo na lenin & co. a ne na rasputin.

Член од
10 јуни 2006
Мислења
118
Поени од реакции
7
Pogresno , ova ne se slucuvalo vo vremeto na vtora svetska vojna (1939-45),tuku vo vremeto na prvata svetska vojna (1914-18).
Otkako steknal doverba kaj caricata Aleksandra , pocnal da ja sovetuva da ja izvlece Rusija od vojnata , vistina e deka anglicanite , imale strav vojnata da bide samo na zapadniot front , kade sto germancite bi mozele da gi skoncentriraat svoite sili , i eventualno da pobedat.isto taka vistina e deka ucestvuval angliski agent vo negovot ubistvo, koe se slucilo 1916 godina,kade sto veke 1917 izbiva februarskata revolucija i podocna oktobarskata revolucija , koi se organizirani od bolsevickata partija.na 29 noembvri 1917 ja zemaat vlasta vo Rusija i sakaat da sklucat mir so germanija koj go potpisuvaat 1918 godina na 3 mart.
rasputin imal golemi znaenja od hipnozata i mn.luge velele deka ima nesto vo negovite oci , tainstveno , so koj gi mamel zenite na orgii.
romanovi se proglaseni za svetci, a nivnoto ubistvo e delo na lenin & co. a ne na rasputin.
Е де де прва, втора, одамна го имав гледано битно вистински се слуцките, мили боже :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Mr.Tasev

Расад за лопате
Член од
30 ноември 2008
Мислења
271
Поени од реакции
76
Побарајте на Google images за Rasputin и ќе најдете фотки од кои ќе ви заледи крвта. Таа втора што не сака да ја отвори е баш таква.И навистина, се чувствува дека сликата пренесува некаква енергија, некое непријатно, вознемирувачко чуство. Пребарајте ги другите фотки на Гугл, па пишете!
ovaa li

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Boney M-Rasputin слушајте ја тоа е единствено добро во врска со овој човек.

Член од
24 ноември 2008
Мислења
1.035
Поени од реакции
44
Ama epten pogresno carot i negovata familija ja pogubuva trocki bas poradi taa graganska vojna pomegu belo armejcite i crveno armejcite toa bilo politicka odluka koja se pokazala ite kako dobra

Kajgana Shop

На врв Bottom