- Член од
- 3 септември 2022
- Мислења
- 66
- Поени од реакции
- 25
Леле кога ќе сфати @Red Zurla дека земјата се врти околу својата оска,околу сонцето, а цел систем се движи со огромна брзина у пм.
Абе заебана работа, гледаш рамноземјаш сум бил и сум постирал сум убедувал други дека Земјата е рамна, ама притоа, истражувајќи сум сфатил дека Земјата е топка.Еее @Сталкерот прашања има колку сакаш ти само одлучи се. Еве на Хјуман прашањата одговори ги за почеток.
штета зурла што нема ракета да се лансира како лудиот Мајк.Аjде и од мене едно видео чисто да не заборавите какви сте и какви се вашите успеси.
Наjхрабриот (наjлудиот) рамноземjаш проба двапати да jа докаже нивната нереална теориjа, не му успеа и го загуби своjот живот.
@Homoluncus
Нема им лек на рамноземjашите, имаат потреба да бидат центар на вниманието и да докажат нешто што не постои.
Тоа е како типичните секташи (голем процент лабилни луѓе), веруваат во глупости и се сметаат за специjални затоа што се различни од другите.
истражувајќи сум сфатил дека Земјата е топка.
Ќе (ни) ја откриеш ли тајната на „шалтањето„ од „размноземјаш„ во „глобусар„ и што ти се „издеси„ за да го промениш ставот?Абе заебана работа, гледаш рамноземјаш сум бил и сум постирал сум убедувал други дека Земјата е рамна, ама притоа, истражувајќи сум сфатил дека Земјата е топка.