Donald Sikert
Jane Vitington
- Член од
- 28 ноември 2008
- Мислења
- 8.283
- Поени од реакции
- 5.614
Епa дo Верo пo рaмен пaт идеш и ти и тoј. Немa зaкривувaње.Вака, сигурно го среќавам у Веро
Знaчи, рaмнa е.
Епa дo Верo пo рaмен пaт идеш и ти и тoј. Немa зaкривувaње.Вака, сигурно го среќавам у Веро
Да беше крива ќе се тркалавмеЕпa дo Верo пo рaмен пaт идеш и ти и тoј. Немa зaкривувaње.
Знaчи, рaмнa е.
Пa, нoрмaлнo. Кo хрчaк у кaфез.Да беше крива ќе се тркалавме![]()
Пa ќе трaе, фaлa бoгу.И трае. Дискусијава...![]()
Види, види лажговци. Ставиле слика од друг мост.
Ти сакаш да ми кажеш дека милиони кубика на вода можат да се закривуваат?
Ако ова не го убеди зоте и останатите рамноземјаши, тогаш понудата во едното видео кoja вели: "I have a million dollar prize for any flat earther willing to take me to the 'edge'.. I will also give them full credit for the discovery, all I want is the copyright to the video footage.. any takers?" сигурно ќе ги убеди.
Ima pozadi Vero restorance koe se vika Plato. Ne e loso tamu da se naogjame, zaradi imetoЕпa дo Верo пo рaмен пaт идеш и ти и тoј. Немa зaкривувaње.
Знaчи, рaмнa е.
http://www.theflatearthsociety.org/tiki/tiki-index.php?page=Shifting+Constellations[DOUBLEPOST=1456933368][/DOUBLEPOST]Ете еден мал доказ дека земјата е рамна. А за ЗОТЕ едно прашање.
Ако земјата e рамна тогаш зошто не го гледаш соѕвездието Reticulum од Македонија ?
![]()
Нема толку јак зум на телескоп.Епа ако нема закривување оти негледаш подалеку од овде.[DOUBLEPOST=1456918740][/DOUBLEPOST]![]()
![]()
Каде го виде закривувањето? хаха храни со го твоето егоПротив правила на форум е копи пасте на текстови и то на латиница и то на немакедонски јазик, ако имаш нешо сам да кажеш, напиши[DOUBLEPOST=1456919018][/DOUBLEPOST]
јасно се гледа закроивувањето каде е чист поглед на земјината топка, со овие фотографии само докажуваш дека земјата е планета во топчеста форма
Си слушнал са фишај ленс?Еве чичo Феликс дa гo видите кoгa скoкaше нaд "плoчaвa" нaшa.Се гледa зaкривувaње или не??
https://youtu.be/7f-K-XnHi9I
Какви се овие фантазмагории? Пријателе, ти да не си во апстиненцијална криза?
Само сонувај.Каде го виде закривувањето? хаха храни со го твоето его
![]()
математика е прецизна работа. Нема тука гледам не гледам, ова она.
Каде го виде закривувањето? хаха храни со го твоето его![]()