- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Али сеа за 15 мин Хрватска- Шпанија ќе биде...
Стварно штета до моментот додека играше пенезич имаа резултат,после тоа цела игра им се распадна.Ете затоа не треба да се гради играта за еден играч.Едноставно кокошки се,секој пат оваа генерација кога ќе стигне до некоја утакмица која одлучува сами си се победуваат.
Абе залетани веќе 2-3 метри и никоја не шутира.Таа Хорват висока,скок и шут ко маж има на цел трунир само 4 пати шутна.
Па да му ебам матер кога гледаш дека со финта не иде кога ви играат јака одбрана и кога не ви поминува дриблингот пукни ја од 8=9 метри.Еден единствен гол само дадоа така.
Џабе сирота Јелчиќ бранеше ко будала на гол.
Али сепак нешто најсмешно ми е како им испаѓа топката од раце,какви детски технички грешки прават.Знам дека е женски ракомет и дека има многу технички грешки,али овие што прават е ненормално.
Пенезиќ отиде ко обезглавени (додуше не ни беше она нешто многу добра оваа утакмица) останаа.Грешки во јебено додавање прават.Секој пат кога имаа прилика или да се одлепат или да направат резултатски приклучок прават некоја глупост.
Па женската репрезентација баш од тоа првенство почна да има некаков напредок... пред тоа и не беа нешто посебно. Баш ми е криво за хрватиците, полека им пропаѓа една извонредна генерација.Шпанија во полуфинале.ако се сеќавата на ракометарката агилар ,она ги однесе шпанија во финале на европското во 2008 во македонија,во последните 10 минути само она даваше голови за Шпанија против Германија ,и од таа година ми стана ИДОЛ и од тогаш навивам за Шпанија,секако и за Црна-Гора
далеку од тоа дека им се базира играта на пенезич таа не им е ни најдобар поединец едноставно изгубија од нервоза, деконцентрација, неискуство...Стварно штета до моментот додека играше пенезич имаа резултат,после тоа цела игра им се распадна.Ете затоа не треба да се гради играта за еден играч.
Haters gonna hate.Лелелеле кореја во полуфинале,кој ќе ги гледа.АМАН