Далеку од тоа, ама со оглед на тоа што играат ЛШ + Бундес и имаат високи амбиции во истите мислам дека ќе испазарат уште еден играч.За греота малку им се...![]()
Со оглед на големата финансиска корона криза јас типувам дека ќе штедат. И да земат некој ќе биде или многу млад германец или некој од пензија што ќе го вратат да пополнува минути.Далеку од тоа, ама со оглед на тоа што играат ЛШ + Бундес и имаат високи амбиции во истите мислам дека ќе испазарат уште еден играч.![]()
Чаневски ве реши...Зошто да се трошат пари на скапи голмани за титула во суперлига ?Легендата вели,дека некој некој уште го чекал Алиловиќ )))))
Така е! Радујте се,зашто последна ќе во биде оваа ))))Чаневски ве реши...Зошто да се трошат пари на скапи голмани за титула во суперлига ?![]()
По се изгледа дека Јуре ќе го гледаме наредната сезона у Скопје.Во Барса од наредна сезона наводно стигаат Емил Нилсен од Нант и Мелвин Ричардсон од Монпелје како замена за Кевин Мелер и Јуре Доленец.
има шанса Вардар,покрај другиве клубови?Никлас Ландин,бара клуб за наредната сезона!
Мислам дека нема шанси никакви.има шанса Вардар,покрај другиве клубови?
Нешто не ми е јасно,збориме за еден од 3те најдобри голмани на денешницата...побогу зашто Кил не би му го продолжил договорот или друг клуб не би пратил понуда...Мислам дека нема шанси никакви.
Иначе нема никакви понуди! Најверојатно и Кил,нема да му го продужи договорот!
Затоа што Ландин заработува 1 миљон годишно! ))))))Нешто не ми е јасно,збориме за еден од 3те најдобри голмани на денешницата...побогу зашто Кил не би му го продолжил договорот или друг клуб не би пратил понуда...
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
значи ќе го лапне ВеспремЗатоа што Ландин заработува 1 миљон годишно! ))))))
Па не би бил изненадензначи ќе го лапне Веспрем))) тие плаќаат...
Алиловиќ заглавил на битолскиот аеродром.Легендата вели,дека некој некој уште го чекал Алиловиќ )))))