Ракометни трансфери

• Креатор на темата Креатор на темата TheTrooper
  • Време на започнување Време на започнување
Легендата вели,дека некој некој уште го чекал Алиловиќ )))))

За греота малку им се... :icon_mrgr:
Далеку од тоа, ама со оглед на тоа што играат ЛШ + Бундес и имаат високи амбиции во истите мислам дека ќе испазарат уште еден играч. :)

Далеку од тоа, ама со оглед на тоа што играат ЛШ + Бундес и имаат високи амбиции во истите мислам дека ќе испазарат уште еден играч. :)

Со оглед на големата финансиска корона криза јас типувам дека ќе штедат. И да земат некој ќе биде или многу млад германец или некој од пензија што ќе го вратат да пополнува минути.

Чаневски ве реши...Зошто да се трошат пари на скапи голмани за титула во суперлига ?:цицки:
Така е! Радујте се,зашто последна ќе во биде оваа ))))

Во Барса од наредна сезона наводно стигаат Емил Нилсен од Нант и Мелвин Ричардсон од Монпелје како замена за Кевин Мелер и Јуре Доленец.

Во Барса од наредна сезона наводно стигаат Емил Нилсен од Нант и Мелвин Ричардсон од Монпелје како замена за Кевин Мелер и Јуре Доленец.
По се изгледа дека Јуре ќе го гледаме наредната сезона у Скопје.

Никлас Ландин,бара клуб за наредната сезона!

има шанса Вардар,покрај другиве клубови?
Мислам дека нема шанси никакви.
Иначе нема никакви понуди! Најверојатно и Кил,нема да му го продужи договорот!

Мислам дека нема шанси никакви.
Иначе нема никакви понуди! Најверојатно и Кил,нема да му го продужи договорот!
Нешто не ми е јасно,збориме за еден од 3те најдобри голмани на денешницата...побогу зашто Кил не би му го продолжил договорот или друг клуб не би пратил понуда...

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Нешто не ми е јасно,збориме за еден од 3те најдобри голмани на денешницата...побогу зашто Кил не би му го продолжил договорот или друг клуб не би пратил понуда...

Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Затоа што Ландин заработува 1 миљон годишно! ))))))

Ја би рекол ПСЖ е најреална опција за Ландин,доколку е вистина ова дека сака да заминува или Кил сака да се реши од него.
ПСЖ имаат милионски буџет,познати се по давање луди плати на играчите плус еден куп ѕвезди во тимот,а годинава на голмански позиции ги имаат само Џерард и Генти,вториов има 39 години,така да многу реална опција е да пазарат некој класа голман за наредна сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom