Ракометни трансфери

• Креатор на темата Креатор на темата TheTrooper
  • Време на започнување Време на започнување

"Дајте ново дете".:boksix:

А, новото дете е Владо Шола.:pipi:

"Дајте ново дете".:boksix:

А, новото дете е Владо Шола.:pipi:

Овие Загреб незнаат кај тераат веќе неколку години,еден куп безпотребни трансфери,менуваат тренери како чорапи,едноставно циркус од клуб станаа.
Јасно беше колку е саат уште Хорват кога замина после 15 години поминати во Загреб дојде во Металург.
Штета само за клуб како Загреб што вака функционираат,голем потенцијал има во клубот за големи резултати.
Јас не памтам некогаш Загреб да бил послаб,ништо чудно ако оваа сезона Нексе им го земе првенството.

Овие Загреб незнаат кај тераат веќе неколку години,еден куп безпотребни трансфери,менуваат тренери како чорапи,едноставно циркус од клуб станаа.
Јасно беше колку е саат уште Хорват кога замина после 15 години поминати во Загреб дојде во Металург.
Штета само за клуб како Загреб што вака функционираат,голем потенцијал има во клубот за големи резултати.
Јас не памтам некогаш Загреб да бил послаб,ништо чудно ако оваа сезона Нексе им го земе првенството.

Искрено не ми е ни јасно зошто го бркаат Вори кога веќе решија летото да му дадат шанса. Со овој состав кој го имаат што очекуваа? Резултати реално се во рамки на можностите на екипата. Кој и да е тренер ќе бидат топовска храна во ЛШ. Со Нексе шансите им се 50-50 во домашното првенство... Таа е реалноста.

Добар пазар за Минчовци, мислев дека дечково уште порано ќе заврши во некоја од "постабилниве" балкански екипи.

Последно уредено:
Зашо праат дрим-тим и се надева дека конечно ќе стигне до клупска европска титула.
Ќе завршет ко Копенхаген во стечај то ќе им е титулата.

Нема шанса тоа да се случи. Алборг е озбилен проект години наназад, газдата е исто мултимилионер, плус ќе имаат уште неколку јаки спонзори, еден од нив е и Jutlander Bank со влог од 5-6 милиони евра.

А и тоа што го споменуваш со Копенхаген беше класична хајка против Каси Нилсен, пред некој месец ги доби на суд, па сега можат само да му попушат.
Работи на обнова на проектот на Копенхаген, јас очекував тој да ги собери повторно сите овие топ скандинавци, но ете се појави уште еден одличен проект во Алборг.

Зашо праат дрим-тим и се надева дека конечно ќе стигне до клупска европска титула.
У Вардар треба да дојде за конечно да освои титула )))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom