Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.581
Браво за момците.
Немаше потреба да играат повеќе, и ова беше доволно. Ако даде господ(ако се најдат пари), може да тркнам до србија на барем еден натпревар или оние што ќе бидат по групи...

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.174
Поени од реакции
18.240
Табановце - Нови Сад 470 км
- Белград 395 км
- Вршац 440 км
- Ниш 140 км

Па пресметувајте !

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Браво момци.Борко пак се повампири не им даде гол да дадат.
А многу мерак ми се направи што Манасков даде гол и што на крај него му даваа да шутира.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.230
Поени од реакции
14.571
Ако бидеме во Ниш има да врие Македонци :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Која изјава на Лазаров,во која колективот го стави над СЕ.Така и треба да се игра,како што се играше за Манасков.БОРКО МАЈСТОРЕЕЕЕЕ!!!!!.ИДЕМО НИШ!!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ако сме во Нови Сад и по некоја случајност играме против Србија ко на домашен терен ќе ни биде :Р

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Честито момци!!!
Колку е убаво чуството во овие моменти, спремајте, се чекирајте карти идеме за србија!!!

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Шопска салата, бранови, еуфорија, 16 крако сонце над Борис Трајковски, Горди Македонци… Една е Македонија, едни се нашите ракометари, оле. оле....Голема вечер, магична....Исполнета со многу поезија од страна на коментаторите на А1, многу исполнети срца,ерупција од љубов, патриотизам, навивачки песни.
И тогаш сфаќаш дека не е до несменетите чорапи и спиењето со македонскиот дрес....
Дека не е до Клеопатра ни до полнетите пиперки на комшивката...
Дека не е до металните подочњаци и агресивноста на вискито...
Сфаќаш дека е до големината на нашите ракометари, нашите херои.
Голем ден за нас Македонците ....Денес сум среќен... Денес сум горд Македонец...

Едно име имаме во душата го носиме за тебе живот даваме оооо Македонијо...Чекаме втора рунда од вас на Европското, наши херои....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да не претерам ама 70% од населението таму или се Унгарци или имаат унгарско потекло и мрзат Срби :) Еднаш кога пливав таму на еден натпревар конкурент ми беше една Србинка и цела публика ме бодреше ко светски рекорд да ќе направам :D :D :D :D :D

Член од
23 ноември 2010
Мислења
21
Поени од реакции
0
атмосферата во борис ја направија многу вештачка, како што е по салите во европа, го нема веќе она наше традиционално страсно навивање, сега сите седат и мавтаат со тие од вип... дури залудни беа и обидите на спикерот да ја поткрене публиката. незнам зошто вака, ама цел квалификациски циклус беше исто...

Kajgana Shop

На врв Bottom