- Член од
- 28 октомври 2005
- Мислења
- 8.293
- Поени од реакции
- 1.646
Сезнајко, у кошарка имавме странци далеку пред Врба да се пензионира.
па знам де, зашто не земат сега странци? мислат дека имаат квлаитет и без нив? епа се лажат
Сезнајко, у кошарка имавме странци далеку пред Врба да се пензионира.
Добро..па знам де, зашто не земат сега странци? мислат дека имаат квлаитет и без нив? епа се лажат
Баш сеа со Унгарците имаше движење во организацијата, само што треба многу повеќе со крилата на крилни страни да се игра, а не како што се случуваше крилото да влезе како втор пикер. Унгарците не реметеја благодарение на високите бекови кои партал не направија, што поради ниската одбрана што поради невнимание. Инаку би ги тепале унгарците.Стојановиќ нема шанса ни да го земат штом се скарал со Лазаров пишете крст..
Не беше толку лоша игра но играме премногу статично немаме никакво движење во организацијата само кружење со подавање погледнете како се движеа Унгарците и ќе ви стане јасно.
не реметеа бековите оти нема организираност во одбраната...не се игра 6-0 кога пуцаат од секаде...треба да испаднат да покријат да блокираат а не они задремале на 6 метри и нормално дека ќе рокаатБаш сеа со Унгарците имаше движење во организацијата, само што треба многу повеќе со крилата на крилни страни да се игра, а не како што се случуваше крилото да влезе како втор пикер. Унгарците не реметеја благодарение на високите бекови кои партал не направија, што поради ниската одбрана што поради невнимание. Инаку би ги тепале унгарците.
Абе Звонко и во Пелистер прај глупости со та 6-0, арно тогаш со Дуделанж му текна 4-2 да изигра, со Вардар исто тие не бушат Резничек и Надовеза тој 6-0 си игра. То е шо да прајме, зато сите ке не бушат од сегде,и босна и естонијане реметеа бековите оти нема организираност во одбраната...не се игра 6-0 кога пуцаат од секаде...треба да испаднат да покријат да блокираат а не они задремале на 6 метри и нормално дека ќе рокаат
Дај бе не трескај глупости веќе само некои глупави постови пишуваш во последно време, уствари ни порано не беше ништо подобар. Јас сум сигурен ако се пласираме на Европското првенство ќе имаме супер прием и во Србија и многу по-масовен, ете јас ако се пласираме 99% ќе одам на ЕП и сигурен сум дека ќе нема инциденти. У сала може да има некои закачки ептен ако играат Македонија - Србија инаку нема шанси да ти прават проблем, барем до сега никогаш не ми направиле Србите ..па не знам дали е смешно ако ја убациш и божјата воља и ќе видиш дека кире случајно не се повреди, нели ништо нема случајно. тоа е моја филозофија, у србиај нема д аима големо знаме, нема да има од тоше навијачката, знаете они се со грците, може и војна да избие ако има инциденти и бог ен бил бил бог ако не зна еоднапред што ќе се случи и ако би било ова за што говорам сигурно е дека нема да се пласираме.