Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
гледајте подалеку бе луѓе, у србија ќе има фрки кога ќе дојдат наши навијачи, нема да биде како у хрватска, па таак да меби и затоа е една од причините што нема да се пласираме.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Зоте точно е тоа дека ќе има "фрки" у србија ако отидеме,али дека тоа е причина што евентуално нема да се пласираме е смешно :pos:

П

Паспарту

Гостин
А Србите што се загреани за ракомет у пм... Капа им симнувам само на навивачите во Ниш, штета само што салата се распаѓа таму.

Член од
19 август 2010
Мислења
4.088
Поени од реакции
10.097
Redno e posle neresenite so Estoncite konecno i da tepame edna :) Isto kako so bese u kosarka so Izraelcite... Ako ne ja pobedime Estonija, realno ne ni zasluzuvame da se plasirame. So Kire u sostav ipak mislam deka ke pobedime! Zdravje do juni.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Зоте точно е тоа дека ќе има "фрки" у србија ако отидеме,али дека тоа е причина што евентуално нема да се пласираме е смешно :pos:
па не знам дали е смешно ако ја убациш и божјата воља и ќе видиш дека кире случајно не се повреди, нели ништо нема случајно. тоа е моја филозофија, у србиај нема д аима големо знаме, нема да има од тоше навијачката, знаете они се со грците, може и војна да избие ако има инциденти и бог ен бил бил бог ако не зна еоднапред што ќе се случи и ако би било ова за што говорам сигурно е дека нема да се пласираме.

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Абе само да се врати Кире и да ја победиме Естонија со машка игра и заслужено да се пласираме на првенството па ме заболе шо ќе биде во Србија дали ќе има големо знаме и песни од Тоше(а зошто пак да нема) следно првенство ќе биде во Португалија може па таму ќе има ли песни од Тоше ...:pos: немало да биде како у Хрватска што сега треба да претставува првенствиото во хрватска некое мерило ... ај да не се пласираме веќе на ниедно првенство затоа што никогаш нема да биде како во хрватска ...:pos:
Едноставно ние сме тие и идеме сегде да ги е’%‘’ме сите :oeoeoe: уште поубаво што ќе биде во Србија затоа што цела Македонија ќе биде таму исто како дома да играме а Грчка не се пласира не првенството така да не се плаши од инциденти ...:tapp:

П

Паспарту

Гостин
па не знам дали е смешно ако ја убациш и божјата воља и ќе видиш дека кире случајно не се повреди, нели ништо нема случајно. тоа е моја филозофија, у србиај нема д аима големо знаме, нема да има од тоше навијачката, знаете они се со грците, може и војна да избие ако има инциденти и бог ен бил бил бог ако не зна еоднапред што ќе се случи и ако би било ова за што говорам сигурно е дека нема да се пласираме.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
ZOTE немој доста бе со тоа лепакот, ај што ти се мешаат буквите кога пишуваш, па и трескаш зелени. Што е битно бе големо или мало знаме, што мешаш бе еб*ни грци кај што не им е местото. Ако се пласираме на ЕП нема да биде добро како во Хрватска, ќе биде и подобро.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Ќе видите ама нема да видите зашто нема да се палсираме :pos2:

ако евентуално тој од небото го дозволи тоа, тогаш сигурен сум дека ќе има и мртви зашто србите се поголеми националисти и кољачи од сите други и нема да дозволат неој да им се шета по београд и да им пее македонија, видовте на тантон од франција што м унаправија, и комити им пееја јас те ебам србиојо што они не го аборавиел сигурно така да у јуни ќе с евиди дали ќе има рат догдоина со србите или ќе нема.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Зоте, забегал скроз на скроз :pos: :pos: :pos:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
Без офф ве мољам!

Инаку да кажам подобобро барем игравме сега, али како прво не потценија како второ без желба играме, незнам што ке се прави без Кире.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Без офф ве мољам!

Инаку да кажам подобобро барем игравме сега, али како прво не потценија како второ без желба играме, незнам што ке се прави без Кире.

у кошарката земја странец кога врба се пензионираше и овие не знам што чекаат зашто не земат еден до двајца странци.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
у кошарката земја странец кога врба се пензионираше и овие не знам што чекаат зашто не земат еден до двајца странци.
Сезнајко, у кошарка имавме странци далеку пред Врба да се пензионира.

Kajgana Shop

На врв Bottom