Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

Член од
4 мај 2011
Мислења
1.285
Поени од реакции
563
Море деца вие сеуште не разликувате веле сили во ракометот како што се Унгарија и Шведска и едни просечни екипи како што се Португалија и Швајцарија,па тука тропате и правите некои споредби.Тоа ти е синдром на помала вредност и неверување на сопствените сили па сега ќе се плашиме демек од сите.Можеби и да ги изгубиме двете утакмици со Шпанија но секако дека ќ имаме 4 победи од мечевите со останатите 2 репрезентации.
а ние сме велесила или просечен тим? Ако сме велесила тогаш излишни се сите муабети, а ако сме просечен тим тогаш нијанси ќе одлучуваат и треба да се замислиме малку ...

не е синдром на помала вредност туку реалност по последните случувања ... инаку јас сум секогаш опримист

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Дечки понатаму продолжуваат двете првопласирани или првата оди директно а втората игра бараж???

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.251
Поени од реакции
19.536
Ех бе Мојсо Мојсо,дефинитивно со однесувањето на денешниот меч го заслужи епитетот СЕЉАК НА ГОДИНАТА:tapp:
Срамота е шо го носиш најсветиот дрес клошар еден......:mad:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Ех бе Мојсо Мојсо,дефинитивно со однесувањето на денешниот меч го заслужи епитетот СЕЉАК НА ГОДИНАТА:tapp:
Срамота е шо го носиш најсветиот дрес клошар еден......:mad:
Зошто сељак?

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203

Tomasino

Член од
19 март 2009
Мислења
9.251
Поени од реакции
19.536
Зошто сељак?
Како бе другар зошто сељак?
Зарем ова беше однесување шо доликува на вториот најдобар играч во Македонија?
Никаде,во ниедно првенство во Европа немам видено репрезентативец да урла така по судии,да кара,да плука...
Тие кутрите занемија....
Јас да бев судија,директен црвен одма,ако требаше и еден шамар ќе му залепам....и на сите тие мангупи на клупите......
Лино кутриот наместо да го смири,и тој урлаше....
Ех бе Лино,Лино....затоа ќе си останиш тренер тука...:D
Вака да урлаш по судии во Бундес Лига нема да помирисаш ракометна сала на 100 км....
Се гледа и на Лино колку му делиле од однесвање кое доликува на тренер.......:tapp:
Типично СЕЉАЧКО ОДНЕСУВАЊЕ.....
И Вујо пак си се врати на своето старо однесување...наместо да ја води екипата не бираше како да упати подобра и ПОСОЧНА ПЦОВКА кон судиите....
И ова е дерби?
Ова на ништо не личи....на маскембал ми личи ова...
Мангупи во џинс и кошулчиња кај шо изиграваат шерифи..каде бе?
Затоа сме на ова дереџе,не треба да не чуди.....
Па сакаме да парираме со велесили како Унгарија,Шведска.....
Со вакви репрезентативци?Овие грам мозок немаат....
Затоа и сака Мојсо да си игра курот во Металург,си срка еден куп пари месечно,и се однесува како шериф....
Тешко нас со вакви репрезентативци.....:facepalm:

Tomasino

Член од
19 март 2009
Мислења
9.251
Поени од реакции
19.536
Да се вратиме на реалноста со репката...
http://www.dnevnik.com.mk/?ItemID=855594F5CAE5C843B0BB01E0DB5D0FAE
Не си ти крив Звонко..
Криви се тие над тебе,шо сеуште го држат ракомет во Македонија како заложник и си играат играчки со нервите на цела нација....:mad:

Член од
1 април 2012
Мислења
212
Поени од реакции
549
Атмосферата во репрезентацијата е нарушена одамна.
Шундо ниту новинари, ниту никој не ти е крив што немаш никаков авторитет над играчите и што секој прави што му е по кејф. Затоа ти треба самиот да се чукнеш во таа празна тиква што ја носиш и да подразмислиш каде си згрешил а не да плукаш по новинарите.
И до кога бе во оваа наша држава секогаш ќе ни е некој друг крив за сопствените грешки?

Член од
11 февруари 2009
Мислења
546
Поени од реакции
78
Да прашам ако може кога е натпреварот со Австрија во Скопје ? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom