Да не ја вртиме пак истата приказна....
Тие се маубетите....
Значи...
За Филип.ете Chains побара мислење како изигра Филипче ланската сезона во Пелистер...
Даде неколку утакмици со слаби екипи.....и со Вардар во Битола едно полувреме...му тргна шутот,голманите на Вардар муви фаќаа на таа утакмица и даде некој ефектен гол..
И толку беше.....со Металург во финалето се изгуби(во играта,не во преводот)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
кутриот се подмочна од страв од Ракчевиќ....
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Ами на тренинг утакмици кај шо не се игра одбрана,или обратно да кажам...кај шо се игра ЖЕНСКА ОДБРАНА
![Цуци-буци :X3: :X3:](/styles/default/xenforo/smilies/x3.png)
како во нашето првенство и јас ќе играм
Кога ќе дојдат екипите со МАЖИ во одбрана,тогаш на сцена стапува правиот играч...
Тука нема лесни голови,за секој гол треба да се намачиш..да примиш удари од двометрашите во одбрана кои нема да бираат средства како да те задржат....
Не е ракометот кошарка.....барем оној европскиот,не нашиот....каде шо секој старт судиите го карактеризираат со две минути.....
На запад тие стартови не ни ги гледаат...
Затоа секој не можи да игра во една Бундес Лига,таму успеваат само ГЛАДИЈАТОРИТЕ....
А филипче бега од дуел со противниќки дефанзивец како мачка од вода...
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Се виде на СП во Хрватска.....
Сега во Србија ќе играме со репрезентации со високи одбрани,Шведска,Германија...кај ќе оди кутриот со овие не знам....
Одбрана воопшто не ни знај да игра...
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Да скратам да не должам...
Нема МУДА дечкото едноставно кажано,за разлика од Миркуловски кој е една глава понизок,и 15 ина килограми полесен...има СРЦЕ И ЈАЈЦА за речиси пола репрезентација.....
Отсекогаш сум го сметал за храбар играч,кој не се штеди,ама не беше нешто посебно,ама оваа сезона дечкото ме демантира и едноставно експлодира....
Срце треба за ракомет,не е само висината и шутот...
Од се срце се андевам дека ќе ме демантира дечкото во Србија,и дека ќе допринеси за репката.....
П.С.Chains....
Темелков ака МРКИ не игра во Лихтејнштајн,туку во некоја екипа од Луксембург,ако не се лажам мислам дека е Башараж....