Да им се запре протокот на топка во напад. 5-1 формација во одбрана со играч залепен за Стеинс (тоа и успеваше пред две години, ама малку се играше на таа варијанта) мислам доста ќе им отежни плус со кратки фаули врз другите два бека или само Смитс.
Mala dupažaСеа да си до мене како ќе ти залепам еден шамар за ова што го пиша има 3 дена да се чудиш. Говедо едно.
Тоа е теоријата на повторување во Универзумот. На локално ниво (нашата свест и подсвест) таквите случувања се чести. Назад во времето.Од вчера како да сум во временска машина, читање за ракометот, замарање, ми фали само уште емисијата на Цревото што одеше на некоја локална битолска телевизија.
Еј ова. Ау вчера од такт ме извадија кога бевме со играч повеќе, двајца пикери и бек помалце, комбинација смрт. Нека не се глупира Киро против снажни репрезентации да форсира такви работи, НЕ ОДИ!да го тргнеме овој застарен модел со два пикери
Раул ја фураше таа комбинација и од таму има останато таа замисла.Еј ова. Ау вчера од такт ме извадија кога бевме со играч повеќе, двајца пикери и бек помалце, комбинација смрт. Нека не се глупира Киро против снажни репрезентации да форсира такви работи, НЕ ОДИ!
Da ama togas Raul go imase Kristopans, 2 i 20 koj povremeno vlagase ko pikerРаул ја фураше таа комбинација и од таму има останато таа замисла.
Да Ц и Д група таму.Во Вараждин ќе се играат натпреварите од следната фаза кога ќе ги укрстат групите така?
Јас мислев дека ќе се играат во Арена У На Мајка Ти Пичката. Слушнав ептен било топло и влажно во салата.не брат, во Лос Анџелес.
Глупа ти е шегата ропак еден, а и коментарот ти е како дете од 7а одделение.Бод еден уште со Холандија, победа против Гвинеја и ете сме у наредна рунда.
Автоматски споено мислење:
не брат, во Лос Анџелес.