15.50 на МРТ 3.заглавив вчера и не го гледав натпреварот, има некаде снимка по интернетов?
Фала!!!15.50 на МРТ 3.
За медаља ќе треба многу повеќе од само селектор, пред се бар 2-3 јаки клуба во лигата каде ќе се развиваат домашни играчи.Kiro kolku i da e tvrdoglav si ja saka rabotata i državata.. Neka bide dozivotno trener na repkata, veruvam deka vo sledni 5-10 god ke se najde generacija pred se fizički jaka, a posle so umot na Kiro ke atakuvame na medalja
Точно никако менување Лaзаров наредни 15-20 години,бар ако јас се прашувам. Македонија нити родила нити ќе роди појак ракоментар од него,го има ракометот во малиот прст и треба да му се даде простор да го пренесе се тоа што го знае на нови генерации,што би рекле let him cook.Kiro kolku i da e tvrdoglav si ja saka rabotata i državata.. Neka bide dozivotno trener na repkata, veruvam deka vo sledni 5-10 god ke se najde generacija pred se fizički jaka, a posle so umot na Kiro ke atakuvame na medalja
Ja bar se nadevam deka ke im pružime dobar otpor na Holandezite, i deka nema da ne spleskaat jako. Samo toa ne sakam. Želba mi e da se držime do kraj na natprevarot i ako ima možnost da iznenadime.Гоце Џомба убаво кажа вчера во студио, шампиони сме за правење еуфорија и нереални очекувања, конечно еден бод земавме против европска репрезентација на Светско првенство после ЦЕЛИ ОСУМ ГОДИНИ и еве денес почнавме за медаља муабети да правиме.
Ајде уште Холандија да ја тепаме и може да почнеме со математики за полуфинале, како во старите добри времиња на онаа златна генерација.
Ми фалат математиките кои често ги правевме во старите добри времиња.Гоце Џомба убаво кажа вчера во студио, шампиони сме за правење еуфорија и нереални очекувања, конечно еден бод земавме против европска репрезентација на Светско првенство после ЦЕЛИ ОСУМ ГОДИНИ и еве денес почнавме за медаља муабети да правиме.
Ајде уште Холандија да ја тепаме и може да почнеме со математики за полуфинале, како во старите добри времиња на онаа златна генерација.
Ако им ја неутрализираме играта преку контра имаме и тоа како шанси!Имаме ли шанси против Холандија? Во смисла, потешко ли ќе ни биде, пошо се побрзи?
Ќе има бркање, ако издржат нашите на нивно темпо може ќе има некоја шанса, само не знам дали некогаш сме биле сто посто физички спремни за такво нешто.Имаме ли шанси против Холандија? Во смисла, потешко ли ќе ни биде, пошо се побрзи?
Побрзи да но ни приближно корпулентни во одбрана како маџарите.Имаме ли шанси против Холандија? Во смисла, потешко ли ќе ни биде, пошо се побрзи?