Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.204
- Поени од реакции
- 34.441
Колку кила имаш сега?И јас да бидам известен ... Пикериште бев
Колку кила имаш сега?И јас да бидам известен ... Пикериште бев
92 / 185 висок ... ЦАР сега да се реактивирам ќе го изедам Ванчо!Колку кила имаш сега?
Лево крило, па центарСумјаш бе?
Ти што позиција маваше ?
Ако играме боље ти е крило да играш, помалце контакт со менеЛево крило, па центар
Ама јас откако играв последен пат имам качено 15 кила... Така да, може ќе ти парирам на пикерската позицијаАко играме боље ти е крило да играш, помалце контакт со мене
Епа јас последен пат кога играв бев прва година средно кога и отиде коленото и кога имав повеке кила и од сега. Сега сум 5 години постар летово ради што го ебав и другото колено ослабнав преку 20 кг и сега сум манекенче ма да уште се врзувам со 10 стегаши на колената а што е и најтрагично тие што ми беа добрите поскапичките ги изгубив негде летово ги имам заборавено на некое игралиште.Ама јас откако играв последен пат имам качено 15 кила... Така да, може ќе ти парирам на пикерската позиција
Не тоа ептен ќе биде на домашен терен а јак сум домаЈа ко шо читам боље за у кафана да се договараме него за ракомет.
Носталгија еј... Не знаеш колку пати сум сонувал дека пак играм ракометеве и јас како еден од основоположниците на темава да се добацам
и плус уште еден пензиониран играч што не е на форумов е сигурен со мене, ми пека по цели денови да сме играле некаде
топка иам јас, оргинал селект - потребен услов
уште некој играч ако фали, пикер крило голман, некој што некад играл у живот ракомет, можам да најдам ако затреба. барем уште 2-3 у секое време.
иначе димче не го потценувај Мац, он беше надежен организатор, своеглав, да не речам тврдоглав , на лев забод ко ќе пуштеше метла, симон забада, дава брзо до тебе, ти место да ја продужиш брза до десен бек, изненадно се дига и шутира голманово десно доле ееех времиња, ама ова не се заборава, сликава акцијава у глава ми е (како ке ја забораиш, само тоа се дешаваше по цели тренинзи хехе ), метла симон мац гвањо фичо и тој коки левакот на десен бек, и милош на десно крило (мац, кај е тој чоек милош бе, ти имаше контакт со него нели заедно учевте средно така?), кој имаше уште некој потсетиме, коса на гол беше знам, а и џомба бе никола ли како се викаше хехе
пола живот ни помина у таа сала кале, а миле?