Таква ладна не ја осеќам, ко вода ја пијам...убајни, така замрзнато шишето да биде, да се потпишеш на него, ЛЕПОТА...летно време на зајдисонце, во двор одбрано друштво со одбрана музика, еден тон салата и два тона ракија малку е...Ракија - ама грч ладна :wink:, да лизга поубаво
Пробав и ништо слаба доттука бидува 48 степени, кај нас таа што е испод 55 дома ја користат како доточка за бришење на стаклени површини .abe vi ne ste probale kavadarecka rakija
meraci
Така е, потврдувам...да пробате 54-55 нема да можете да ја голтнете:nesum:Пробав и ништо слаба доттука бидува 48 степени, кај нас таа што е испод 55 дома ја користат како доточка за бришење на стаклени површини .
Јас имам пиено и првак од мастика бе, ракија од 55 степени piece of cake !Така е, потврдувам...да пробате 54-55 нема да можете да ја голтнете:nesum:
so e toa crna rakija be?Црна ракија најдобра.
abe najaka e onaa od slivi so e i najcista rabota ti e brat a se poznva po onie kako i vikaat krug koa se prai u cashata e sea so poise e okrugol krugot toa pojaka e slivkataЈас имам пиено и првак од мастика бе, ракија од 55 степени piece of cake !
Греано ракијче е најдобро повеќе ми лизга на мене.
Венец се прави бе, венец.abe najaka e onaa od slivi so e i najcista rabota ti e brat a se poznva po onie kako i vikaat krug koa se prai u cashata e sea so poise e okrugol krugot toa pojaka e slivkata
e pa ne znam kaj vas moe da se vika venec ali glupo ime be venec na pogrebi se nosat venci ali u redu zavisi kako zborite kaj vas ja go vikam krug toa e sea greshka lozova e druga liga ja sum probal i od jabolki praena jaka e a u nemacka praele i od kajsija rakija pa sea racunaj ali slivka e najbolja ako si piel nekad ce primetisВенец се прави бе, венец.
Ама од лозова ракија е најдобар венецот!
Сливовачата во никој случај не треба да се рамни со лозовата, бидејќи лозовата е Ха Це и има филозофија во неа ! Венец и пол!
Венец де, тоа е филозофијата. Ако ја претераш џиерот капут и после сите ќе носат венци на погреб.e pa ne znam kaj vas moe da se vika venec ali glupo ime be venec na pogrebi se nosat venci ali u redu zavisi kako zborite kaj vas ja go vikam krug toa e sea greshka lozova e druga liga ja sum probal i od jabolki praena jaka e a u nemacka praele i od kajsija rakija pa sea racunaj ali slivka e najbolja ako si piel nekad ce primetis
so e toa crna rakija be?