- Член од
- 13 април 2021
- Мислења
- 3.444
- Поени од реакции
- 11.317
Епа тоа е разговор и муабет де..seks, deca, odmori, jadenje, pienje, gledanje tv/filmovi, zabava, hobinja,sekojdneven zivot itn...
Епа тоа е разговор и муабет де..seks, deca, odmori, jadenje, pienje, gledanje tv/filmovi, zabava, hobinja,sekojdneven zivot itn...
Имаше една фора, ама одамна и не памтам кај ја сретнав…
razgovor de, ne muabet... vidi, jas sakam po tel da mi zvoni samo ako gori kukata ili nesto strasno se slucuva pa i treba moja pomos. poveke od 3-4 pati godisno e loso i bi ja smetal za nesposobna. kapiras?Епа тоа е разговор де..
zavisi toa od sresinata kade zivees i energijata na partnerot. ne bi se slozil deka sekade i sekogas e taka.Голема разлика во години почнува да излегува на површина кога едниот е во 40 тите а другиот во 60тите, и те како тука има голем јаз, имам познаничка кога беше 45 нејзиниот сопруг беше 60, шо бидна го остави за нејзино годишен тип, кога нагоните ќе си го направат своето сите прикаски и бајки завршуваат. Затоа отворете очи коа бирате животен сопатник а не one night stand, or friends with benefits.
Ќе си ја пее после оваа:Te fakja tatko mu i brakjata, ali pred zakonot si cist
реалниот Џемс Бонд, инаку активен како шпиун, по вв2 се пензионира и на 60г зема 19г швеганка, имаа 3 деца...Imashe edna srbinka, taa 22-23 toj 65. I si kazha sama deka e zaljubena i pokraj drugoto deka imaat i neverojaten Sex.
Pobaraj ja na YouTube sigurno ce gi najdish videata.
I shto bi rekla ti na toa?
Barem ima shto da naucish!Јас 22, она 54.
Прсканица ти подвалиле овојпат друже.Јас 22, она 54.