T
Tetro
Гостин
Работи сонце оваа зима?У „Величкото“ или па у „Македонско Сонце“.![]()
Ивица прави сомуни или има други?
Работи сонце оваа зима?У „Величкото“ или па у „Македонско Сонце“.![]()
"дупц,дупц" i lol'dРадовиш е мало место чиче на Лондон...тамо има триста чуда чак и ловен дом дупц дупц...шала настрана убаво и мало местенце,секој со секој се познава..а и тоа дискотеката не им е за фрлање..
Имаше порано, не сум бил 2 години таму.Ок,значи "Величкото" и "Македонско Сонце",инаку имам слушнато за една пицерија "Мериџејн",демек таму имало добри сомуни,вистина или флагрантна лага?![]()
Работеше барем пред две недели, и мислам дека тај Ивица се вика ама не сум сигурен, јас сомуни си правам у Величкото таму татко ми коа е дома праве.Работи сонце оваа зима?
Ивица прави сомуни или има други?
На мене у Мериџејн не ме аресат ногу, а Величкото е на 20 метра до Мериџејн, мој предлог пробај од двете места па пиши ни од кое ти е поубаво.Ок,значи "Величкото" и "Македонско Сонце",инаку имам слушнато за една пицерија "Мериџејн",демек таму имало добри сомуни,вистина или флагрантна лага?![]()
Божем ти не си од радовиш ЧОднесејте го/ја на базенто, да виде колку вода имате![]()
Таму сум роден само.Божем ти не си од радовиш Ч![]()
Имаме вода, ама и жаби у водата имаме, специјалитето на шампионче.Однесејте го/ја на базенто, да виде колку вода имате![]()
Ловното (Ловниот дом) одамна е ресторан. Се вика "Амбасадор". Има доста пријатен амбиент и ми се допаѓа тоа што не е пренатрупано.Иначе колку што знам у Радовиш ловното од пред некоја година е ресторан![]()