Радовиш

• Креатор на темата Креатор на темата ignored
  • Време на започнување Време на започнување
Минатата година го посетив Радовиш,чист,убав,а и црквата беше многу убава,и се разбира околу неа.Морам да ги пофалам а воедно и да им завидувам на машките во Радовиш,бидејќи има многу убави Радовишанки:kesa::smir:

Минатата година го посетив Радовиш,чист,убав,а и црквата беше многу убава,и се разбира околу неа.Морам да ги пофалам а воедно и да им завидувам на машките во Радовиш,бидејќи има многу убави Радовишанки:kesa::smir:

Фала на комплимент :pipi: .Од кој град си ти?

Еее ногу сум против тоа црква на сред центар... мош ке ја ишкртат како крсто на ридо ц ц ц
А за двојазичноста немам коментар... ногу сум против...

за големината незнам, мислам дека е 2х2 метра, а локацијата требаше да биде пред тобакото кај зегин, ама на некој не му се свиѓало таму и ја утнаа пак :tapp:

Јас никогаш не би се глупирала и пијанчила у ескејп а господ да ме гледа острана не, не, не.
Локацијата е ок.. и така не одам у магнет хух (:

Јас никогаш не би се глупирала и пијанчила у ескејп а господ да ме гледа острана не, не, не.
Локацијата е ок.. и така не одам у магнет хух (:
Господ те гледа секаде џабе се криеш.
Не сум бил никогаш во Радовиш, ама вујна ми е од таму :icon_lol:.

Господ те гледа секаде џабе се криеш.
Не сум бил никогаш во Радовиш, ама вујна ми е од таму :icon_lol:.

Време е да и дојдеш на вујнати на госке мислам... успат ќе го видеш Радовишот.

Carevi radovish ti e zakon grad sreden mal ljudi zakon svaka cas decki i devojke kako stoite tamo ;) pozzzz do svite :D

Црквата во Радовиш.

74838_1516953401640_1168642967_31190698_5498061_n.jpg

Поздрав радовишани ! :helou: Да ве прашам кај прават најубав радовишки сомун,сакам да дојдам некој ден да го пробам тоа чудо. :)

Поздрав радовишани ! :helou: Да ве прашам кај прават најубав радовишки сомун,сакам да дојдам некој ден да го пробам тоа чудо. :)
У „Величкото“ или па у „Македонско Сонце“. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom