Добро, мислете кој што сака, јас само сакав од лично искуство да кажам што сум слушнал и видел, и онака исто ми се фаќа дали некој ќе струга даски и вециња, и ова што го кажава не е плукање по Коузон пошто јас кога заминав на брод Коузон и да не постоеше, за ваша информација ако го интересира некој јас заминав на брод прв пат преку хрватска агенција тогашен главен застапник за екс ЈУ, за да потоа дознаам за една словенска агенција која е сеуште главен застапник за Југоисточна Европа за "Stainer" (Spa and Beauty salons) и "Starboard Cruise Services" (Tax and Duty Free Shops) и таа агенција има претсавник во Македонија и стално се организираат интервјуа, ама разликата е во тоа што тие агенции не се ко Коузон да се фалат и рекламираат на сите страни, повеќето и да не знаат дека тие агенции постојат а целата работа Коузон и слични ко нив пак ја завршуваат преку нив, па сега зошто да идам у Коузон да ми продаваат муда за бубрези кога можам да аплицирам директно без приказни за мали деца, аплицираш, те пријавуваат на интервју, одиш на интервју и ако го поминеш плаќаш провизија ако не ни лук јал ни лук мирисал, ако сакаш одиш друг пат на интервју пак без никакви филмови и презентации, просто и едноставно. Е сега нели дека се повеќе луѓе има заинтересирани за на брод и Коузон го користи тоа, лови во матно. Уште нешто, ај вие што го фалите толку Коузон прашајте го Зоран Татето зошто не примаат веќе македонци на Princess Cruises и не организираат веќе интервјуа во Македонија, прашајте го да видеме што ќе ви каже па може и нова тема ќе отвориме.