- Член од
- 6 јануари 2015
- Мислења
- 1.308
- Поени од реакции
- 1.249
има ли некоја кај нас со ја признаваат во германијаЗа Израелската и мене ми имаат кажано, вистина е.. Ама па таја нез дали освен во Израел може на друго место да се извади..
има ли некоја кај нас со ја признаваат во германијаЗа Израелската и мене ми имаат кажано, вистина е.. Ама па таја нез дали освен во Израел може на друго место да се извади..
Нема друже.. Имаше во Германија некоја босанка што средувала за лиценци, нормално да ја почастиш..има ли некоја кај нас со ја признаваат во германија
да но лиценца легална се така???имаш повеке инфо за неа,,,,ТЕ МОЛАМ!!!пиши во ПП ако сакаш?!?Нема друже.. Имаше во Германија некоја босанка што средувала за лиценци, нормално да ја почастиш..
Офенбах, Франкфурт ако имаш некој нека се распрашаат добро за неа..
брат оди во агенцииве за обезбедување тие ке ти објаснат и пратат во коморана или мвр несум сигурен каде баш ,и ке одиш на курс колку што ми кажаа 1900 евра е...но признаена во цел свет....Ќе може ли некој да пушти линк од таа израелската лиценца?
Се е легално друже.. Поставена е на функција и помага за одредена сума на пари.. Немам за жал појќе инфо ќе се распрашам ако можем нешто плус да дознаем.. Ти кажав во тие градови ако имаш некој нека види. И секако сподели ако има нешто..да но лиценца легална се така???имаш повеке инфо за неа,,,,ТЕ МОЛАМ!!!пиши во ПП ако сакаш?!?
Автоматски споено мислење:
брат оди во агенцииве за обезбедување тие ке ти објаснат и пратат во коморана или мвр несум сигурен каде баш ,и ке одиш на курс колку што ми кажаа 1900 евра е...но признаена во цел свет....
1900 евра?!? Хаха,какви преваранти,мамицата нивна,овие се организирани криминалци слични на давателите на македонски лиценци,имаа своја испостава во Штип за Источна Македонија а главните им беа во Скопје(некои мафијаши кои глумат цајкани веројатно),ако не си знаел преку издавање на вакви лиценци имаат испрано околу 10 милиони евра,епа сега вадете лиценци народе и давајте им пари на ове гнаси!да но лиценца легална се така???имаш повеке инфо за неа,,,,ТЕ МОЛАМ!!!пиши во ПП ако сакаш?!?
Автоматски споено мислење:
брат оди во агенцииве за обезбедување тие ке ти објаснат и пратат во коморана или мвр несум сигурен каде баш ,и ке одиш на курс колку што ми кажаа 1900 евра е...но признаена во цел свет....
Пред некоја година(сега не знам како е)во Штип секоја будала можеше да "заврши" средно со плаќање 500 евра мито на одредени лица задолжени за таа работа те. криминал,на Макпетрол едни мамлази требало да ги примат на работа ама со 8-мо биле па си тркнале до Штип и завршиле работа,значи точни се овие работиНиедна агенција за обезбедување нема да те прими без средно образование, иако можеш да извадиш лиценца на 18 години, сепак мора да завршиш средно.Распрашај се повторно, но како што гледам по огласи, сите бараат завршено средно образование.
Ako sakas da si go gubis vremeto za minimalec odiЗдраво дали има некој што работи во перпету обезбедување, да ми каже како е кои се условите,работното време,платата, некој да сподели.