Пукање во школо во Белград

Член од
14 август 2018
Мислења
4.962
Поени од реакции
11.245
Вучич изјави: „нече угледати светло дана“, а како што знаеме во нашиве вукојебини, тоа што ќе го каже воџата е посилно од закон.

Друга работа, пишав пред некој ден, детално беше објаснета процедурата за влечкање по психијатрии и затворски болници, нема излегување за малиот.
Да те коригирам, изјавата што ја цитираш беше дадена за тој 21 годишниот што пукаше по селата..

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Да те коригирам, изјавата што ја цитираш беше дадена за тој 21 годишниот што пукаше по селата..
За двајцата. А текстот за тоа како ќе биде држен К.К. долго време, излезе ден после настанот само кај нас се фатија за клик-бејт наслови, како ќе бил пуштен за некој ден.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Нема да излезе тој, но... најмногу во страв ќе живеат децата кои беа на списокот а преживеаја. Тие ќе растат со страв дека К.К. еден ден ќе излезе и ќе доврши што започна.
Па судејќи според интервјуто на тој што цело школо го знаело, веќе кур ги боли што биле на нечиј список за отстрел. Ќе забораат. :D

У право си иначе, којзнае колку е језиво да знаеш дека некој сака да те убие хаха.

Медиумиве па идиоти, уште у првите моменти го имаа објавено списокот јавно, цел све го виде. Тоа по некоја логика би требало да се чува како доказ и да го видат минимален број на луѓе, инспектори и чао.
Овие официјално објава, проверете да не сте на список.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Дно им се медиумите. За полицаецот што беше убиен заедно со сестра му во вториот масакр прочитавме и дека биле пукани во тил и ништо не виделе, и дека полицаецот голорак тргнал да се бори со напаѓачот. Таткото на убиецот починал од срцев удар неможејќи да се справи со болката, ама и дека цела фамилија биле криминалци и ги тероризирале мештаните. К.К. го убил домарот од 15 метри далечина, со 14 куршуми, нешто што обично се случува одблиску бидејќи сигурно не гаѓал 12-13 пати од 15 метри далечина додека жртвата лежи. Прочитавме и дека вежбал стрелање и дека не вежбал стрелање, дека родителите му се разведени и дека не се разведени, дека бил малтретиран и не бил малтретиран, дека ќе го држат доживотно и дека ќе го пуштат за три дена... ретко која информација остана без контраинформација, барем половина од медиумите си пишуваат што ќе им текне.

Член од
4 октомври 2019
Мислења
575
Поени од реакции
1.160
3 pati go imam izgledano serijalot Criminal minds site sezoni, vo epizodite koga se slucuvase masakr kako ovie, pricina e: zloostavuvanje, napustenost, buling, narcisoidna uslovena lubov od roditelot, I najcesto se desava koga si raniliv kako dete, toa spaga vo najgolem broj na slucai koga se narekuva taa detcka trauma... I najmnogu poteknuva od familijata I veke koga licnosta stanuva po vozrasna, obrazecot na toe misli se konsolidira so slicen obrazec na misli, koi stanuvaat kako mikrofon vo glavata... I licnosta ili se stremi kon poroci, ili zazema cin kako ovie masakri... zatoa site se skloni kon poroci da ja pobedat emocionalnata bolka od taa trauma, no vo idnina taa stanuva se pogolema I licnosta si go unistuva sam zivotot...

Член од
22 јуни 2019
Мислења
924
Поени од реакции
1.432
Што бидна со малиот? Најдеа ли му местото србите? Ако не тука кај нас во Македонија во устав да го ставеме, како спикер во собрание ќе го вработеме или министерско место...и не мора никогаш да плаќа струјата.

Член од
30 јануари 2020
Мислења
390
Поени од реакции
364
Obratite pažnju na svoju decu, malu i veliku, koliko god da ste imućni, priznati u društvu - mnogo je važnije izvesti decu na pravi put, a to je put gde se vole drugari i voli život. Ovo što se desilo u Srbiji je totalno suprotan primer, zato je i došlo do tragedije.
Roditelji intelektualci su od svog sina očekivali rezultate ali ih nije interesovalo kako njihov sin dolazi do rezultata, tata je hteo da ga očvrsne pa ga je vodio u streljanu i na paintball, više zbog sebe, a ne toliko zbog njega.
Mislim da mu je majka bila posebno hladna i bezdušna, pa se ovde priča da je on to uradio kako bi se osvetio roditeljima, isto onoliko koliko i onima koje je nemilosrdno ubio.
Nadam se da nemate takve roditelje i/ili takvu decu - koji idu linijom manjeg otpora, i nemerljive štete, i po njih i po čitavo društvo!
Da, ovo se desilo u Beogradu, ali verujte, može se sutra desiti i u Skoplju, Sarajevu, Zagrebu, Podgorici, tamo gde više nema pionira, izviđača, kolektiva, gde nema školskih uniformi već ajfona i najk patika.
Strah me da će ovoga biti još, sačuvaj Bože!

Член од
4 август 2018
Мислења
1.560
Поени од реакции
3.352
Дно им се медиумите. За полицаецот што беше убиен заедно со сестра му во вториот масакр прочитавме и дека биле пукани во тил и ништо не виделе, и дека полицаецот голорак тргнал да се бори со напаѓачот. Таткото на убиецот починал од срцев удар неможејќи да се справи со болката, ама и дека цела фамилија биле криминалци и ги тероризирале мештаните. К.К. го убил домарот од 15 метри далечина, со 14 куршуми, нешто што обично се случува одблиску бидејќи сигурно не гаѓал 12-13 пати од 15 метри далечина додека жртвата лежи. Прочитавме и дека вежбал стрелање и дека не вежбал стрелање, дека родителите му се разведени и дека не се разведени, дека бил малтретиран и не бил малтретиран, дека ќе го држат доживотно и дека ќе го пуштат за три дена... ретко која информација остана без контраинформација, барем половина од медиумите си пишуваат што ќе им текне.
Не да смрди него труе на нелогичности..мочко кој не знае уште мрсули да избрише погодува некој на 15 метри..таткото доживува срцев удар..со овакви гомнарии се ,,бавевме'' уште од времето на Грујо па таа сила во позадина која ги обликува процесите и медиумите и не држи сите во заложништво ,,ја пренасочува стратегијата'' за излудување на народот која активно и паралелно делува и во Србија..за тие мрачни умови не постои граница...се хранат со човечки жртви и со нивната несреќа,крв,солзи и трагедија...Не мене ми смрди на окултисти онака на прва..

Член од
21 мај 2021
Мислења
790
Поени од реакции
1.659
Без разлика што Вучич рекол дека детево нема да излезе од лудница никој не може да знае како ќе биде после неколку години.Ниту Вучич ќе биде доживотно на власт,ниту пак Србија ќе биде ваква каква што ја знаеме.
Времињата се менуваат,случајот ќе се заборави низ текот на времето.

Коста не е ментално осакатен од типот шизофренија или некое друго ептен душевно заболување.Не знам по која основа ќе го држат.
Башка што е високо интелигентен и тука оставам простор дури и за бегство.Ако успеал да испланира ваков масакр,многу лесно ќе може да испланира и бегство.
Детево е комплетно свесно што направило.Не пати од психоза па ајде како некој лудак ќе го третираат онака наклукан со еден тон антиспихотици.

На другиов дечко му се знае судбината.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.118
Поени од реакции
42.821
Без разлика што Вучич рекол дека детево нема да излезе од лудница никој не може да знае како ќе биде после неколку години.Ниту Вучич ќе биде доживотно на власт,ниту пак Србија ќе биде ваква каква што ја знаеме.
Времињата се менуваат,случајот ќе се заборави низ текот на времето.

Коста не е ментално осакатен од типот шизофренија или некое друго ептен душевно заболување.Не знам по која основа ќе го држат.
Башка што е високо интелигентен и тука оставам простор дури и за бегство.Ако успеал да испланира ваков масакр,многу лесно ќе може да испланира и бегство.
Детево е комплетно свесно што направило.Не пати од психоза па ајде како некој лудак ќе го третираат онака наклукан со еден тон антиспихотици.

На другиов дечко му се знае судбината.
да го пуштат значи, има до роденденов за месец ипол уште 30 души да рокне без проблем.

Член од
21 мај 2021
Мислења
790
Поени од реакции
1.659
да го пуштат значи, има до роденденов за месец ипол уште 30 души да рокне без проблем.
Кој рече да го пуштат бе,онака само ја анализираме ситуацијата.Чуден случај е овоа, никој не знае како ќе биде во иднина.
Случајов ќе биде заборавен после одреден период,со самото тоа и ентузијазмот на надлежните во случајов ќе опадне.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.086
Поени од реакции
37.502
Јас сум против воведување смртна казна, било каде и за било што. Само ќе им олеснат на психопати ко овој ако ги убијат. Ама сум, наместо тоа, во вакви случаи да биде досуден доживотен затвор со можност додека ја одлежува казната врз него најнехумано да се изживуваат: да му корнат нокти со клешти, да му пикаат секој ден се подебела железна цевка во газот, да му истураат вода врз мокра крпа на лице да не може да дише и при тоа да седи врзан со рацете горе за да не ги чувствува од болка. Само таква казна заслужуваат психопати.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.962
Поени од реакции
11.245
Еве денес Медведев има “интересна” изјава..
BF2AFD96-8237-4043-A481-894309DEA333.jpeg
Чисто да си знаат…
(А не дека пред тоа нема да го видат филмот на @Zlatikevichius )

Член од
3 март 2020
Мислења
2.413
Поени од реакции
5.066
Јас сум против воведување смртна казна, било каде и за било што. Само ќе им олеснат на психопати ко овој ако ги убијат. Ама сум, наместо тоа, во вакви случаи да биде досуден доживотен затвор со можност додека ја одлежува казната врз него најнехумано да се изживуваат: да му корнат нокти со клешти, да му пикаат секој ден се подебела железна цевка во газот, да му истураат вода врз мокра крпа на лице да не може да дише и при тоа да седи врзан со рацете горе за да не ги чувствува од болка. Само таква казна заслужуваат психопати.
Ти си бил за средновековните методи :D

Kajgana Shop

На врв Bottom