Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Taткото на пукачот од Младеновац починал денес од срцев удар. Калашот е 99% негов, со кој беа убиени сите.
Поголема глупост од ова не постои, нема евулутивен аспект кај човекот у таква смисла у најмала рака.
,,И то што преузимате колективну кривицу, и то вам је америчка култура (virtue signaling); и то што ћутите и позивате на молитву - и то вам је оно што сте научили на америчкој мрежи од Амера (thoughts and prayers); и то што палите свеће по улици уместо у цркви и што одајете почаст на улици, и то вам је америчка култура (rest in peace dear angel); и то што ће се ускоро држати јавне комеморације преминулих где ће се причати о њиховим врлинама и детаљима из живота, и то вам је америчка култура; и све што гледамо на телевизији, од вести, филмова па до ријалитија, квизова и шоу програма, цео новији концепт, и то вам је стигло из Америке; и шопинг "молови" и Халовин и цео тај хајп је америчка култура; и та огледна школа за "елитну" децу, и то је амерички изум; и цео инцидент је америчка култура; и коментари деце на мрежама (који су свакако пола на енглеском), и то је америчка култура. И то што вам деца живе од и у друштвеним мрежама, и то вам је америчка култура. Ми смо американизована нација. Народ са хиљадугодишњом културом копира и преузима културу државе старе 200 година, која је највише убила туђе деце широм света, укључујући и српску. И то што ниједан министар није већ поднео оставку, и то је америчка култура. Немамо ми И од Истока. Ми смо мали Американци.![]()
Сајтови каде што имаш работи што нормален човек не треба да помисли да ги чита, гледа а и да помисли да креира такви сајтови.Кои црни дарк сајтови бе човек?
Sent from my iPhone using Tapatalk
10. Zabrana pristupu darknetu i sličnim sajtovima koji sadrže savete o ubistvu i nabavci oružja i narkotika
Сајтови каде што имаш работи што нормален човек не треба да помисли да ги чита, гледа а и да помисли да креира такви сајтови.
Спомна во предлозите првото обраќање Вучиќ за ваквиот тип сајтови дека ќе се забранат.
Вучиќ го спома зата и го пишав.Јас знам што е дарк веб немај гајле, само незнам како ги поврза и ти и Вучиќ дарк веб со целава ситуација. Прво нека почнат од нивните локални дарк веб гомна од филмови и тв канали.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Сега почнаа теориите на заговор:
Прегледај го приврзокот 377666
Да се надоврзам ако не е проблем иако е малку офф топик а аголот е сличен...Не знам кој е автор, но интересен агол:
Пет стотина година грцао је православни Балкан у ропству и није очајавао. Кад је у слободи обрисао замагљене очи од суза и погледао по Истоку и по Западу, видео је очајање на обе стране: на Истоку очајан мир а на Западу очајан немир. Здрав човек нашао се између два болесника.
Да во право си..и ја сум за тоа пред да се напише нешто да се уклучува мозокот..најголемиот геноцид на балканот(тотален телесен и духовен) се дешава последниве 20 и кусур години после наводните геноциди...Пред само триесетина години се вршеа најразлични геноциди на православниот и мирољубив Балкан, ама слабо меморијата изгледа.
Да ги собереш тогаш на метар квадратен здрав во мозокот нема да најдеш човек, ама сега биле монструми.
Ах бе Балкане...
Пред стотина години освен бомби и пушки за ништо друго не знаеле, ама добри во душа биле...