Психолошки IQ тест

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
119
па може да се каже дека е над очекувања

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
117, ама тие последните ме изнервираја, не можев да им најдам логика, па така ги исприцкав

Devil-King

Пациентот од Бардовци
Член од
3 февруари 2007
Мислења
1.009
Поени од реакции
67
127

Не сум задоволен!
И не е точен тестов...па зар јас со толкава интелегенција!!?
Очекував далеку помала:)

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
луѓе а бе ако гледате од овие IQ тестови сте наебале, одете ако сакате толку многу да дознаете колкаво е вашето IQ одете во центри што се специјализирани за тоа(во скопје има центар за ментално здравје за деца и младинци кај симпо) и таму да ви кажат колку IQ имате, а не вака да се лажете....и не секој има IQ над 100

candybabe

~ПЛАВУШКА~
Член од
16 јули 2008
Мислења
588
Поени од реакции
9
мене ми испадна 110 па што ама најверојатно ова плавово делува инаце ја сум си мнооогу паметна....хухуух:baeh:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
луѓе а бе ако гледате од овие IQ тестови сте наебале, одете ако сакате толку многу да дознаете колкаво е вашето IQ одете во центри што се специјализирани за тоа(во скопје има центар за ментално здравје за деца и младинци кај симпо) и таму да ви кажат колку IQ имате, а не вака да се лажете....и не секој има IQ над 100
Верувам дека сите се свесни за легитимноста и тежината на ваквите интернет IQ тестови, и дека никој не би отишол да "мавта" негде со резултатите како официјален показател на неговата интелегенција.

Затоа ваквите коментари се апсолутно непотребни, па воздржувајте се од слични во иднина. Благодарам.

Член од
21 јуни 2007
Мислења
183
Поени од реакции
2
Јас немав нерви да го довршам до крај последните 5 ги лупнав од рак ама имам под просечна интелегенција...95%:kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom