Психолошки IQ тест

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
119
па може да се каже дека е над очекувања

117, ама тие последните ме изнервираја, не можев да им најдам логика, па така ги исприцкав

127

Не сум задоволен!
И не е точен тестов...па зар јас со толкава интелегенција!!?
Очекував далеку помала:)

луѓе а бе ако гледате од овие IQ тестови сте наебале, одете ако сакате толку многу да дознаете колкаво е вашето IQ одете во центри што се специјализирани за тоа(во скопје има центар за ментално здравје за деца и младинци кај симпо) и таму да ви кажат колку IQ имате, а не вака да се лажете....и не секој има IQ над 100

мене ми испадна 110 па што ама најверојатно ова плавово делува инаце ја сум си мнооогу паметна....хухуух:baeh:

луѓе а бе ако гледате од овие IQ тестови сте наебале, одете ако сакате толку многу да дознаете колкаво е вашето IQ одете во центри што се специјализирани за тоа(во скопје има центар за ментално здравје за деца и младинци кај симпо) и таму да ви кажат колку IQ имате, а не вака да се лажете....и не секој има IQ над 100
Верувам дека сите се свесни за легитимноста и тежината на ваквите интернет IQ тестови, и дека никој не би отишол да "мавта" негде со резултатите како официјален показател на неговата интелегенција.

Затоа ваквите коментари се апсолутно непотребни, па воздржувајте се од слични во иднина. Благодарам.

Јас немав нерви да го довршам до крај последните 5 ги лупнав од рак ама имам под просечна интелегенција...95%:kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom