Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

R

Razorblade Kiss

Гостин
Мириса на расипани јајца.

извинете за оф топик :) Била Бонг ќе си ја добие наскоро анализата:)

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Shape up, kids. Behave.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
GIRLLL

Откако прочитав добар дел од твоите постови еве ја следната дијагноза на твојот мајнд

Првиот заклучок за тебе девојко ми е дека многу ти значи љубовта. Ти си голем емотивец.Очигледно имаш подолготрајна врска на долги релации . Тоа што си се нафатила на ваков потфат на 15 години мене ми вели дека си многу храбра но и дека можеби сакаш да ризикуваш.
Како надоврзување на ова горново за тебе би рекол дека си многу спонтана и импулсивна. Овие две карактеристики во комбинација со твојата љубопитност и твојата самоувереност можат да ти прават проблеми во животот. Во односите со други луге си самоуверена , опуштена што би значело дека имаш многу другари. Сепак некогаш си премногу директна, верувај ми лугето не сакаат баш се да им се плесне во фаца.Иако можеби тоа го правиш со најдобри намери.
Ретко пишуваш долги постови што значи дека не се замараш многу, не сакаш филозофирање.сакаш се да е кажано кратко, јасно и едноставно.
Како негативна карактеристика што би ја истакнал е дека премногу сакаш да се мешаш во туги работи, сакаш да советуваш , сакаш да доминираш а воедно сигурен сум дека многу се нервираш кога некој тебе ти кажува што да правиш.
Генерално те замислувам онака како бунтовник без причина. Си го живееш животот како ти сакаш и не му ја мислиш многу . Ти си девојка на сегашноста, а не на иднината.
Чекам коментар!:helou:

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Мене ми се праи една за Грллл. Грлче ќе ти смета ако еден аматер ја направи својата прва анализа за тебе? :pipi: Ако немаш ништо против, очекувај ја денес, најкасно утре.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Ај мене напрајте ми една. Кој било

Antagonist

Systematic Victory
Член од
7 април 2007
Мислења
842
Поени од реакции
41
Ај за мене една детална, о моќен императору!
Нема потреба од иронија.

Интелегентен момак...ама не и многу паметен.Многу од твоите постапки не се за поштување.На моменти и хормони ти маваат у глава....Убаво е во животот да се прават заебанции, ама тоа твоето знае да ги претера границите.Кога ќе налеташ на мислење за кое не се согласуваш....на многу груб начин се контраш.Прва реченица ти е "Ти знаеш ли што зборуваш"....на тој начин се разоткрива твојата егоцентричност, и помисла дека си попаметен од другите.Ама вистинското прашање кое треба да си го поставиш е..Колку паметен???
Тестовите за интелегенција, не се никакво мерило за тоа колку паметно чекориш по патеката на животот.
Слушам фаца си бил низ Охрид.Искачаш на сцена и публиката здивува.....којзнае какви не глупости си правел за да се прославиш.Којзнае колку чалам си кревал.И повеќе од очигледно е дека тоа не си постигнал со глумење на фино дете.
.Ама добро е , сва среќа имам моменти кога ти доаѓа интелектот до израз.Доволно за другите да речат, добро е , не е толку глуп како што си мислевме.
Се чукаш у гради дека си Охриѓанец....Ама тоа што си од Охрид, незначи ни малку дека имаш право да ги навредуваш луѓето од другите градови.Затоа што луѓето не се многу поразлични каде и да идеш.Какви олоши има по Скопјево , такви има и во Охрид.

Колку што читнав преку редови , на другите анализи во главно те фалеа луѓето.Ама не е предизвик да слушаш само такви мислења, нели ....таа е и причината зошто побара анализа од мене.Знаеше дека отприлика вака ќе изгледа.

Ај поздрав...тоа за сега е најголемата забелешка.Суетна личност си ..Некако не сум ти баш омилен.Чекам контра-анализа

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
GIRLLL

Откако прочитав добар дел од твоите постови еве ја следната дијагноза на твојот мајнд

Првиот заклучок за тебе девојко ми е дека многу ти значи љубовта. Ти си голем емотивец.Очигледно имаш подолготрајна врска на долги релации . Тоа што си се нафатила на ваков потфат на 15 години мене ми вели дека си многу храбра но и дека можеби сакаш да ризикуваш.
Како надоврзување на ова горново за тебе би рекол дека си многу спонтана и импулсивна. Овие две карактеристики во комбинација со твојата љубопитност и твојата самоувереност можат да ти прават проблеми во животот. Во односите со други луге си самоуверена , опуштена што би значело дека имаш многу другари. Сепак некогаш си премногу директна, верувај ми лугето не сакаат баш се да им се плесне во фаца.Иако можеби тоа го правиш со најдобри намери.
Ретко пишуваш долги постови што значи дека не се замараш многу, не сакаш филозофирање.сакаш се да е кажано кратко, јасно и едноставно.
Како негативна карактеристика што би ја истакнал е дека премногу сакаш да се мешаш во туги работи, сакаш да советуваш , сакаш да доминираш а воедно сигурен сум дека многу се нервираш кога некој тебе ти кажува што да правиш.
Генерално те замислувам онака како бунтовник без причина. Си го живееш животот како ти сакаш и не му ја мислиш многу . Ти си девојка на сегашноста, а не на иднината.
Чекам коментар!:helou:
:bravo:Sekoja cest.. Me procita :) Fala mnogu.. Nice job! Mnogu dobra analiza.

Btw ===Srcufka=== Nema problem.. Koga ke ti se praj analiza slobodno ete prvata napraj ja za mene :smir:

G

Gray Foxx

Гостин
Raziel neka ocekuva:vozbud: edna podetalna analiza od mene,koj btw e najmisterioznoto tipce na kajgana!!1 Ke bide juicy :D!!!

Black LiLy

Her Majesty, My Queen, HIP-HOP
Член од
5 ноември 2007
Мислења
109
Поени од реакции
3
Уф, уф, колку би можела да направам една ДОООООБРА анализа за Формалишз и за уште некои оттука...ама не:) Ќе си седам мирничка:smir: :helou:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
оо админе ќе ме погодиш со една твоја анализис ... имам и здравствено и плави картони и потпис од матическо..

Formalicious

Линолеум
Член од
23 декември 2007
Мислења
50
Поени од реакции
0
Сексуално исфрустриран вонаби психијатар.
Не верувај во се` што ќе слушнеш. За тебе, на пример, една што си и` се пуштал ми рече дека си сељак, ама јас не верувам во тоа... напротив, ми изгледаш на фин дечко. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom