R
Razorblade Kiss
Гостин
Мириса на расипани јајца.
извинете за оф топик Била Бонг ќе си ја добие наскоро анализата
I am waiting:back:Мириса на расипани јајца.
Нема потреба од иронија.Ај за мене една детална, о моќен императору!
:bravo:Sekoja cest.. Me procita Fala mnogu.. Nice job! Mnogu dobra analiza.GIRLLL
Откако прочитав добар дел од твоите постови еве ја следната дијагноза на твојот мајнд
Првиот заклучок за тебе девојко ми е дека многу ти значи љубовта. Ти си голем емотивец.Очигледно имаш подолготрајна врска на долги релации . Тоа што си се нафатила на ваков потфат на 15 години мене ми вели дека си многу храбра но и дека можеби сакаш да ризикуваш.
Како надоврзување на ова горново за тебе би рекол дека си многу спонтана и импулсивна. Овие две карактеристики во комбинација со твојата љубопитност и твојата самоувереност можат да ти прават проблеми во животот. Во односите со други луге си самоуверена , опуштена што би значело дека имаш многу другари. Сепак некогаш си премногу директна, верувај ми лугето не сакаат баш се да им се плесне во фаца.Иако можеби тоа го правиш со најдобри намери.
Ретко пишуваш долги постови што значи дека не се замараш многу, не сакаш филозофирање.сакаш се да е кажано кратко, јасно и едноставно.
Како негативна карактеристика што би ја истакнал е дека премногу сакаш да се мешаш во туги работи, сакаш да советуваш , сакаш да доминираш а воедно сигурен сум дека многу се нервираш кога некој тебе ти кажува што да правиш.
Генерално те замислувам онака како бунтовник без причина. Си го живееш животот како ти сакаш и не му ја мислиш многу . Ти си девојка на сегашноста, а не на иднината.
Чекам коментар!:helou:
Сексуално исфрустриран вонаби психијатар.А, за, мене, бе, луѓе?!
Ах шо си ти лисица....Сексуално исфрустриран вонаби психијатар.
Не верувај во се` што ќе слушнеш. За тебе, на пример, една што си и` се пуштал ми рече дека си сељак, ама јас не верувам во тоа... напротив, ми изгледаш на фин дечко.Сексуално исфрустриран вонаби психијатар.