Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Не верувај во се` што ќе слушнеш. За тебе, на пример, една што си и` се пуштал ми рече дека си сељак, ама јас не верувам во тоа... напротив, ми изгледаш на фин дечко. :)
Ма, сељак, сум.

Z

ZeroStyle

Гостин
Лејди...Еве јас сум потенцијална кандидатка :wink:
Ако не ти е тешко...де...

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Satori.. Ajde i ja sum vo kandidatkite mojt? :)

С

Сатори

Гостин
~*~

Лејди...Еве јас сум потенцијална кандидатка :wink:
Ако не ти е тешко...де...
Кандидатка не си, но вечерва подобро е да анализирам наместо да пишувам.Затоа ајде да видиме што ќе излезе. :wtf:

Аватар - Дечко што совршено изведува скок додека скејта.Прекрасно доловена текстура, сенка, истакната е твојата пасија кон тоа што сега го сметаш за свој живот, повеќе од хоби.Нешто слично на идентитет.
Верувам дека тоа е страста на која и се препушташ кога светот е суров и ништо не ти оди од рака, хобито со кое се радуваш кога се е во ред.Истиот впечаток се добива и од потписот.Сакаш јасно да ги презентираш работите, токму затоа и не се криеш зад маски.Барем така јас сум проценила.

Belong To Hip-Hop,To Her - повторно се појавува твојата потреба да се пронајдеш во некоја општествена група, која освен што ќе ти пружи заштита, ти дава и припадност, сосема е природно на 14 години да сакаш да знаеш кој си, но со текот на времето ќе сфатиш дека плурализацијата на идентитетите е составен дел од животот, ако тоа веќе не си го сфатил.:wink:
И припаѓаш неа, веројатно некоја што премногу ти влегла под кожа за да можеш да се дадеш сам себе, тоа е тоа што е најскапоцено.

ZeroStyle
- нема да коментирам ништо посебно, и ако ме служи сеќавањето добро, мислам дека ова би требало да биде некоја поза или некој трик во скејтањето.
Ако не е ... не ме тепај.:nesum:

Постови - сериозен си на темите на кои треба сериозност, не те фатила модата на сарказам и иронија која од поодамна владее на Форумов, што е освежувачки.Реален си и не „философираш’ многу, го кажуваш тоа што сакаш да го кажеш директно и без многу мислење.Имаш вообичаени очекувања и не секогаш сакаш многу да се трудиш за да ги добиеш работите, освен ако не ти се претерано битни.

Имаш уште да се надоградуваш, но добар дечко си ти, ќе те биде!:back:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Лејди mene nekako da me izanalizirase. ako uspees imas castenje. :smir:

Z

ZeroStyle

Гостин
Кандидатка не си, но вечерва подобро е да анализирам наместо да пишувам.Затоа ајде да видиме што ќе излезе. :wtf:

Аватар - Дечко што совршено изведува скок додека скејта.Прекрасно доловена текстура, сенка, истакната е твојата пасија кон тоа што сега го сметаш за свој живот, повеќе од хоби.Нешто слично на идентитет.
Верувам дека тоа е страста на која и се препушташ кога светот е суров и ништо не ти оди од рака, хобито со кое се радуваш кога се е во ред.Истиот впечаток се добива и од потписот.Сакаш јасно да ги презентираш работите, токму затоа и не се криеш зад маски.Барем така јас сум проценила.

Belong To Hip-Hop,To Her - повторно се појавува твојата потреба да се пронајдеш во некоја општествена група, која освен што ќе ти пружи заштита, ти дава и припадност, сосема е природно на 14 години да сакаш да знаеш кој си, но со текот на времето ќе сфатиш дека плурализацијата на идентитетите е составен дел од животот, ако тоа веќе не си го сфатил.:wink:
И припаѓаш неа, веројатно некоја што премногу ти влегла под кожа за да можеш да се дадеш сам себе, тоа е тоа што е најскапоцено.

ZeroStyle
- нема да коментирам ништо посебно, и ако ме служи сеќавањето добро, мислам дека ова би требало да биде некоја поза или некој трик во скејтањето.
Ако не е ... не ме тепај.:nesum:

Постови - сериозен си на темите на кои треба сериозност, не те фатила модата на сарказам и иронија која од поодамна владее на Форумов, што е освежувачки.Реален си и не „философираш’ многу, го кажуваш тоа што сакаш да го кажеш директно и без многу мислење.Имаш вообичаени очекувања и не секогаш сакаш многу да се трудиш за да ги добиеш работите, освен ако не ти се претерано битни.

Имаш уште да се надоградуваш, но добар дечко си ти, ќе те биде!:back:
ФАЛА!...
Негоо знаеш коа ќе размислам...Можеби не кажа се за мене(шо е нормално не ме познаваш) ама се остало шо кажа беше,онака...Точно...Фала :smir:

R

Razorblade Kiss

Гостин
Billa Bong

Еве ја и анализата за Била Бонг...

Хм,те запамтив како типот што игра и го бива многу за кошарка.За што навистина алал да ти е.Паметам дека кога се зачлени мавна спам во тогашна `Што мислите за членот над вас` и слични теми.Те мешаа едно време со Бада Бинг...еее тие времиња не се враќаат...него...
Започнуваш да го доживуваш форумскиот пубертет,чичковците и тетките ти рекоа да бидеш поактивен и на другите теми,па еве се обиде во Психоанализи и добро ти оди:) Трпелив си и не ветуваш нешто ако не можеш да го исполниш,а ако си ветил,исполнителен си.
Лижач на наставнички газиња.Ај,ќе им ставаш кечап и мајонез по некое време...повкусни се :)
Имаш смисла за хумор.Лесно склопуваш пријателства затоа што си меѓу омилените во друштвото поради твојот карактер и харизма,да не речам coolness.
Уживаш во овој период и не се преоптоваруваш со патетики од типот-ме сака,ама оди со друг. Или пак грешам,но не покажуваш емоции на форум,можеби мислиш дека не е вистинското место за истите. Јас сакам да верувам дека и на ова поле пристапуваш со таква спонтаност и дека имаш успех:)
Имаш голем потенцијал,и имаш сеуште време да го искористиш.За почеток фокусирај се на нештата што сакаш да ги работиш со задоволство и страст,потоа доаѓаат оние обврски кои сите како средношколци мораме да ги исполниме.Иако не се сомневам дека и двете совршено ги балансираш. Исполни си го слободното време со уште некое хоби,или книги,запознај се себеси,биди понапред од некои твои врсници.
Засега толку.Извини можеби е груба,но толку можев да исцедам од тебе:)Поздрав и остани ми таков како што си-позитивен:smir:

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
и јас сум вечерва доста расположен за анализи, ама за зимање :) т.д. ако има некој расположен (од горе-понудените :) ) му се ставам на располагање

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Еве ја и анализата за Била Бонг...

Хм,те запамтив како типот што игра и го бива многу за кошарка.За што навистина алал да ти е.Паметам дека кога се зачлени мавна спам во тогашна `Што мислите за членот над вас` и слични теми.Те мешаа едно време со Бада Бинг...еее тие времиња не се враќаат...него...
Започнуваш да го доживуваш форумскиот пубертет,чичковците и тетките ти рекоа да бидеш поактивен и на другите теми,па еве се обиде во Психоанализи и добро ти оди:) Трпелив си и не ветуваш нешто ако не можеш да го исполниш,а ако си ветил,исполнителен си.
Лижач на наставнички газиња.Ај,ќе им ставаш кечап и мајонез по некое време...повкусни се :)
Имаш смисла за хумор.Лесно склопуваш пријателства затоа што си меѓу омилените во друштвото поради твојот карактер и харизма,да не речам coolness.
Уживаш во овој период и не се преоптоваруваш со патетики од типот-ме сака,ама оди со друг. Или пак грешам,но не покажуваш емоции на форум,можеби мислиш дека не е вистинското место за истите. Јас сакам да верувам дека и на ова поле пристапуваш со таква спонтаност и дека имаш успех:)
Имаш голем потенцијал,и имаш сеуште време да го искористиш.За почеток фокусирај се на нештата што сакаш да ги работиш со задоволство и страст,потоа доаѓаат оние обврски кои сите како средношколци мораме да ги исполниме.Иако не се сомневам дека и двете совршено ги балансираш. Исполни си го слободното време со уште некое хоби,или книги,запознај се себеси,биди понапред од некои твои врсници.
Засега толку.Извини можеби е груба,но толку можев да исцедам од тебе:)Поздрав и остани ми таков како што си-позитивен:smir:
:pipi:преубава анализа...фала многу:back:

С

Сатори

Гостин
~*~

Лејди С, можи мене?:smir:
Нормално драга!:pipi:

Младата Битолчанка која има високи принципи, морал и имагинација на девојка која сака да го гледа животот низ призмата на задоволството од препуштањето на уживањето.Млада дама која знае на моменти да биде и нетактична, да даде навистина искрени коментари и со тоа делумно да го навреди /соговорникот/, а потоа за тоа искрено да се покае но сепак да одлучи дека тој тоа и си го заслужил.
Имаш навистина солидно изграден карактер, срдечна си, отоворена, пријателски настроена, по малку нестрплива и со огнен темперамент кој што веднаш се забележува, но затоа те прави и интелегентна и љубопитна во исто време.
Тамара според мене е девојка која сака да му дозволува на животот секој ден одново да ја изненадува, да ја возбудува и се да се случува спонтано додека во исто време ја мириса розата и игра танго со љубениот под светлината на Месечината.
Родена оптмистка.
Разумна и логична, но често ти бегаат малите детали кои што би ти ја дале во целост сликата што сакаш да ја добиеш, да ја комплетираш.
Го кажуваш тоа што го мислиш, што те прави претерано искрена и остра личност, а денес тоа ретко се среќава.
Имаш немирен дух, шармантен, огромна самодоверба и те привлекува се што е нековенционално, што јас би рекла либерал во душа ... само кај тебе за тоа има граница.
Ризикуваш и добиваш!

Ти си фина девојка, I like you!:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom