Мартин$
Модератор
- Член од
- 2 март 2007
- Мислења
- 5.234
- Поени од реакции
- 148
Мартинчос..
Мартине ти си една многу добродушна личност,секогаш полна со енергија...
Сум зборел со тебе многу пати и заклучив дека си многу голем заебант,насмеан и весел,желен за девојка...
Вака според форумот...ти си член кој ги сака животните,и кој знае многу за нив,ги смета за нешто повеќе од пријател на човекот...
За тебе Македонија е една и единствена и неможеш да поднесеш некој да ја навредува твојата држава,МАКЕДОНИЈА!,затоа кога се регистрираше...ставаше аватари со онаа стара Македонија,потписи со
"Don't you fyrom me"....по што увидов дека си право Македонче...
Во моментов секој аватар ти е со животно,по што може да се види моето,дека ги сакаш животните посебно мачките и кучињата..(ќе те биде тебе за ветеринар)
Со љубовта незнам како стоиш,знам дека едно време имаше нешто со твојот ангел...
Сепак во глобала мислам дека си јебач,тоа нема сомнеж...така да мислам дека ти оди со девојките...
Се испокаравме тогаш за зеленките,ти ме кажа,ја не те кажав...и едно време не зборевме,демек лут ми беше..али ти неможеш да се правиш лут кога не ти дава срцето да му бидеш лут на некој...
Се договаравме да се запознаеме 2 собиранки,двата обида пропаднаа во вода...оваа се надевам нема да пропадне...strogo
Фак, добро е јако е Ај денес утре ќе напишам и јас за тебе една:salut: