Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Мартинчос..

Мартине ти си една многу добродушна личност,секогаш полна со енергија...​

Сум зборел со тебе многу пати и заклучив дека си многу голем заебант,насмеан и весел,желен за девојка:)...​

Вака според форумот...ти си член кој ги сака животните,и кој знае многу за нив,ги смета за нешто повеќе од пријател на човекот...

За тебе Македонија е една и единствена и неможеш да поднесеш некој да ја навредува твојата држава,МАКЕДОНИЈА!:),затоа кога се регистрираше...ставаше аватари со онаа стара Македонија,потписи со

"Don't you fyrom me"....по што увидов дека си право Македонче...​

Во моментов секој аватар ти е со животно,по што може да се види моето,дека ги сакаш животните посебно мачките и кучињата..(ќе те биде тебе за ветеринар:vozbud:)​

Со љубовта незнам како стоиш,знам дека едно време имаше нешто со твојот ангел:)...

Сепак во глобала мислам дека си јебач,тоа нема сомнеж...така да мислам дека ти оди со девојките...:drk:

Се испокаравме тогаш за зеленките,ти ме кажа,ја не те кажав...и едно време не зборевме,демек лут ми беше..али ти неможеш да се правиш лут кога не ти дава срцето да му бидеш лут на некој:)...:pipi:

Се договаравме да се запознаеме 2 собиранки,двата обида пропаднаа во вода...оваа се надевам нема да пропадне...strogo​

Фак, добро е јако е :) Ај денес утре ќе напишам и јас за тебе една:salut:

С

Сатори

Гостин
~*~

Ветив анализа и ќе ја направам, иако уште на старт кажувам дека не сум баш во состојба за анализирање, па можеби нема да биде тоа тоа.

Sephiroth

Од аватарот не можам многу да извлечам, освен можеби фактот дека сакаш расплакани плавуши или пак имаш некоја потреба да ги деградираш, од крајност во крајност, или пак без многу детализирање, сликичката ти била симпатична.
Од постовите може да се заклучи дека имаш познавања во информатиката и несебично се расфрлаш со совети и знаење.Тоа се прави од неколку побуди, но јас би типувала со покажување знаење и благодарност од останатите членови.Тоа повторно не носи до заклучокот дека имаш суета, сигурна сум дека во нормалата.
Ја сакаш убавината, те фасцинира, те привлекува ... сакаш да ја имаш.Но сите тоа го сакаме, понекогаш.Кај тебе е малку, изразена состојба.
Се на се, не си лош дечко, но повеќе не можам да кажам, зошто многу не сум те читала на темите каде јас сум активна.

Поздрави и се надевам ... барем нешто се потрефи.:salut:

Antagonist

Systematic Victory
Член од
7 април 2007
Мислења
842
Поени од реакции
41
Чекам Коментар!
Кој чека ќе дочека :)

Pravnice

Ти си човек што сака да си го живее животот онака убаво без многу замарање.Твоите интереси кон политиката и фудбалот, се всушност многу заразна работа.Така да ...највеќе си на тоа поле ради таа зараза.Те влече да го видиш наредното случување.А у остало пак , што ќе правиш , тоа ти е животот, да си го прчиш и да не се замараш.Нели?!:)
Како правник ,најискрено(нема љутиш:) ) имаш мал недостаток на отсечност и острина во изразувањето.А ти треба тоа многу во професијата.Да не речам ама и повеќе од знаењето.Се гледа дека имаш патриотска жичка , ама не си некој што се чука во гради.Тоа е добро.
Твоите добри особини доаѓаат до израз преку твојата смиреност.Несакаш многу расправии, и се обидуваш да ги избегнеш.Ми делуваш на доста чесен момак , кој несака да им греши на луѓето , а уште помалку тие на него:).Исто така не си некој што живее во соништата.Сакаш да гледаш доста реално на работите.И се обидуваш да ги согледаш сите фактори и сите агли за да добиеш некоја правилна слика.
бреј што е ова...еден куп луѓе што ги анализирав испаднаа све некои рокоеришта....башка и гитара си свирел, а ...видиш...па уште си сакал да ги запознаеш тие што свират....епа до сега не сум пишал на форумот....ама и јас сум еден од тие што свират.(ама како минува време јексонот фаќа прашина под кревет:toe:).
поздрав до тебе правниче,....само така продужи со женската.Сакајте се...нема ништо поубаво од тоа...во секој случај оставаш позитивен впечаток.
и еден совет од мене....еби ти авторитет ...многу пагаш под тоа.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Кој чека ќе дочека :)

Pravnice

Ти си човек што сака да си го живее животот онака убаво без многу замарање.Твоите интереси кон политиката и фудбалот, се всушност многу заразна работа.Така да ...највеќе си на тоа поле ради таа зараза.Те влече да го видиш наредното случување.А у остало пак , што ќе правиш , тоа ти е животот, да си го прчиш и да не се замараш.Нели?!:)
Како правник ,најискрено(нема љутиш:) ) имаш мал недостаток на отсечност и острина во изразувањето.А ти треба тоа многу во професијата.Да не речам ама и повеќе од знаењето.Се гледа дека имаш патриотска жичка , ама не си некој што се чука во гради.Тоа е добро.
Твоите добри особини доаѓаат до израз преку твојата смиреност.Несакаш многу расправии, и се обидуваш да ги избегнеш.Ми делуваш на доста чесен момак , кој несака да им греши на луѓето , а уште помалку тие на него:).Исто така не си некој што живее во соништата.Сакаш да гледаш доста реално на работите.И се обидуваш да ги согледаш сите фактори и сите агли за да добиеш некоја правилна слика.
бреј што е ова...еден куп луѓе што ги анализирав испаднаа све некои рокоеришта....башка и гитара си свирел, а ...видиш...па уште си сакал да ги запознаеш тие што свират....епа до сега не сум пишал на форумот....ама и јас сум еден од тие што свират.(ама како минува време јексонот фаќа прашина под кревет:toe:).
поздрав до тебе правниче,....само така продужи со женската.Сакајте се...нема ништо поубаво од тоа...во секој случај оставаш позитивен впечаток.
и еден совет од мене....еби ти авторитет ...многу пагаш под тоа.
Фантастиш , фантастиш ! Ептен си ме погодил за некои работи поготово за моите слабости(работам на нив) .Не ми е јасно само она болдираното. Во секој случај фала на темелната анализа.:bravo:

Antagonist

Systematic Victory
Член од
7 април 2007
Мислења
842
Поени од реакции
41
Император пер може мене една?
Ти си дете во подем:smir: ...само продолжи...и глеј да не фатиш некој лош пат.

неможам сега да правам детална анлиза...ама ќе средиме деновиве:helou:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ај за мене една детална, о моќен императору!

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Abe abe abe aj be mene ednaaaaaaaaaaaaaaaaaa Koj bi se nafatil? Imperatorot?

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Ветив анализа и ќе ја направам, иако уште на старт кажувам дека не сум баш во состојба за анализирање, па можеби нема да биде тоа тоа.

Sephiroth

Од аватарот не можам многу да извлечам, освен можеби фактот дека сакаш расплакани плавуши или пак имаш некоја потреба да ги деградираш, од крајност во крајност, или пак без многу детализирање, сликичката ти била симпатична.
Од постовите може да се заклучи дека имаш познавања во информатиката и несебично се расфрлаш со совети и знаење.Тоа се прави од неколку побуди, но јас би типувала со покажување знаење и благодарност од останатите членови.Тоа повторно не носи до заклучокот дека имаш суета, сигурна сум дека во нормалата.
Ја сакаш убавината, те фасцинира, те привлекува ... сакаш да ја имаш.Но сите тоа го сакаме, понекогаш.Кај тебе е малку, изразена состојба.
Се на се, не си лош дечко, но повеќе не можам да кажам, зошто многу не сум те читала на темите каде јас сум активна.

Поздрави и се надевам ... барем нешто се потрефи.:salut:
Хехехе, девојката не е расплакана, Jesse Jane е на сликата, и прави тужна фаца оти колегата глумец:pusk:. Сликичката нема врска со мене, само ми се виде интересна и смешна.

За ИТ, помагам колку можам, каде можам, и за возврат не барам ништо, суетата ми е у нормални граници. И да имаш право дека ја сакам убавината, но таа секогаш наоѓа начин да ме избегне:uvo:

Данкешун за анализата:smir:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Ти си дете во подем:smir: ...само продолжи...и глеј да не фатиш некој лош пат.

неможам сега да правам детална анлиза...ама ќе средиме деновиве:helou:
Многу добра анализа,не забегувам не се секирај:pipi:

С

Сатори

Гостин
~*~

Јас сакам, ако може, една класична анализа, аватар, постови, потпис ... одамна никој не ми направил една таква, ми фали тоа.:pipi:

Black LiLy

Her Majesty, My Queen, HIP-HOP
Член од
5 ноември 2007
Мислења
109
Поени од реакции
3
Јас ќе ти направев ама моментално ме мрзи.
Иначе, се нафаќа некој мене да ме изанализира со моите скромни 30 и нешто постови?:kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom