I`ll do it. Можеби малку ќе те разочарам, ама не мора да значи дека сум во право нели. Гледам дека целиот живот ти е посветен на момчето. И тоа е убаво... ама ако имаш да речеме 30тина години. Постојано гушнати, се надевам само дека и тој го чувствува истото за тебе, бидејќи моментот кога ќе раскинете, подобро да биде заебан за двајцата. А тоа ќе се случи, бидејќи една од милион врски успеваат во денешно време да одат до крај а почнале на 15. Навистина нема што да се каже друго за тебе освен дека не размислуваш трезвено а ни трезно, бидејќи си опиена од љубов. А тие моменти од животот воопшто не се добри за иднината на својата личност. Ти во моментов градиш карактер кој ќе ти остане врежан до крајот на животот. Идните дечковци ќе ги бараш по модел на овој, а тоа не е убаво. Јас лично, не верувам дека љубовта е убава работа, затоа вака зборам. Јас гледам долгорочно, и знам дека љубовта ретко на кого му донела добро во животот. Сите патат од неа. Убаво е во моментот да, но подоцна е двојно поочајно. Колку си сега позаљубена, тогаш ќе бидеш двојно по мизерна. Не ти го посакувам тоа, но тоа сум го видел. Уживај сега, но мисли на НЕрозевата иднина. Имај резерва од своите чуства. Чувај љубов и за други....M@wEcK0 напиша:Некој мене нека ме анализира,ќе може?
ПЛИИИИИИИИИИИИИЗ
Ок,го поштувам твоето мислење.И не,не ме разочара бидејќи имаме различно гледиште за љубовта.И да,во право си дека сум максимално посветена на милото и АКО раскинеме не сакам да се замарам сега со тоа,само да уживам додека го имам,нели?И од каде знаеш дека нема да трае?Ништо не се знае со сигурност,нели?Знам дека со моите 16 години мислиш дека размислувам детско кога викам дека би отанала о него,и дека за претходниот сум викала така,ама нели секој нареден е различен и на крај ќе надеш некој кој ќе остане со тебе до крај...:smir:Викторгг напиша:I`ll do it. Можеби малку ќе те разочарам, ама не мора да значи дека сум во право нели. Гледам дека целиот живот ти е посветен на момчето. И тоа е убаво... ама ако имаш да речеме 30тина години. Постојано гушнати, се надевам само дека и тој го чувствува истото за тебе, бидејќи моментот кога ќе раскинете, подобро да биде заебан за двајцата. А тоа ќе се случи, бидејќи една од милион врски успеваат во денешно време да одат до крај а почнале на 15. Навистина нема што да се каже друго за тебе освен дека не размислуваш трезвено а ни трезно, бидејќи си опиена од љубов. А тие моменти од животот воопшто не се добри за иднината на својата личност. Ти во моментов градиш карактер кој ќе ти остане врежан до крајот на животот. Идните дечковци ќе ги бараш по модел на овој, а тоа не е убаво. Јас лично, не верувам дека љубовта е убава работа, затоа вака зборам. Јас гледам долгорочно, и знам дека љубовта ретко на кого му донела добро во животот. Сите патат од неа. Убаво е во моментот да, но подоцна е двојно поочајно. Колку си сега позаљубена, тогаш ќе бидеш двојно по мизерна. Не ти го посакувам тоа, но тоа сум го видел. Уживај сега, но мисли на НЕрозевата иднина. Имај резерва од своите чуства. Чувај љубов и за други....
Ми ги погоди повеќето работи~ThE_VaMpIrE~ напиша:aj ja ќе пробам за првпат...сеа нзнам колку ќе погодам али ќе се потрудам...
Според никот ти си сеуште мало девојче кое на некој начин живее во реалноста...премногу си заљубена можеме сите да забележиме..
Понекогаш мислиш дека се иде како што треба но дека и нешто ти недостига...можеби нешто од минатото...се обидуваш да не мислиш на тоа и се дека е во ред...
Реална си тоа ми се допаѓа кај тебе но понекогаш и ти сакаш да избегаш од овој свет...некаде каде што можеш да размислуваш убаво да бидеш сама...
Знаеш што сакаш...тоа е добрата страна кај тебе исто како што сакаш да му помогнеш на секој односно да го насочиш на правиот пат!
Шириш позитивна енергија(барем кај мене)
сакаш да се дружиш и да си опколена со друштово...но понегогаш и да бидеш само со тие што ти се најблиски!
Чуствителна си ...барем јас мислам дека си лесно повредлива...но некогаш не дезволуваш и тоа да ти го уништи денот зашто мислиш дека може се да се среди односно имаш голема надеж во себе...
Како и да е добра душа и отворено срце...
се надевам ти погодив нешто :smir:
ај јас ќе пробам:smir:Чек Он Ит напиша:Лелеее, кој ќе ме анализира мене (конечно) !?!?!
Дајте музика, дајте музика овде не сме на час ...
ја уше чекам анализа од тебе. :helou:Serpico напиша:Koj ќе се љути, а посебно кој ќе се љути откако ќе си побара анализа - ќе го тепам![]()
Поентата?gramat напиша:Една општа анализа ......[:се заедно:]........ КАЈГАНА ! :lud: