Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.702
Поени од реакции
27
...чичко Фолксваген...не сум толку стар бе... :)

Nina...

Хмм...ајмо да видиме...

Ако личиш многу на Adriana Lima ќе речам дека си го искористила заради тоа, но чисто сумљам, сепак ај ќе изанализираме за тоа.

Зошто Адриана Лима...

Хм, сакаш да прикажеш дека си убава, (не велам дека не си, ама не те знам така што), карактер, па малку постови и не ги забележувам многу.

Од тоа што знам, обожавателка си на убави и слатки ствари, можеби си уште во тој филм „имам право за најубавото во животот”...„најубави дечковци, многу благо, милкшејк, убав провод со другарките”, ама наскоро ќе ти дојде она reality check и извини може ќе те разочарам ама ќе се урне сето тоа...

Ај да не бидам сега толку многу ригорозен :) Да удриме на една слатка анализа може?

Е вака,...

Претпоставувам:

Слатка мала 15 годишна девојка, со својот сон да го сретне совршениот тип, кој ќе биде мнооооогу убав и паметен, ќе ја сака, редовно ќе и носи по некое благо или цвеќе, при што како што учи мама прво мора да се одбие (знак на скромност) ама после скришно ќе го отепа цело чоколадо (благо).
Сака да открие за многу работи во светот, сака да си помине убаво, бесно и задоволно, добри знаци на интелегенција, често пати навечер си лежи во кревет и крои планови како ќе се снајде во љубовта, школото итн итн...

Роднинска врска со doti4nata како што разбрав, значи интересни муабети лежат и во тебе, така што чекам времето да те опише повеќе :)

Хваља вам љепо! :)

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Може анализа за мене?Или исклучиво женско-дудларски анализи?:vozbud:Се шалам...прашувам само,ќе се најде ли некој да го анализира Спајдер или да се надевам бидејќи надежта последна умира

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Volkswagen, чим си онлајн, ај молим те и мене направи ми една анализа... и дај дијагноза, дали сум за Бардовци. :)

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.702
Поени од реакции
27
Ај уште тебе...

Спајдерчо...ух пеер...хм ...окапа на темава ...молиш и колиш за анализа...па ајде...:)

Пајакот кој има аватар од лисица...ер...ок?

Или можеби Spider од Tropical heat ...ама мал си не го знаеш Tropical Heat серијалот...

Што знам, малото дете на форумот,кое се бори за своите права и реноме! Сеуште крои планови како да ја ќари најубава девојка (ај да не го кажам другиот збор), си ја чука главата кај ќе оди средно и е ќефој што е 8-мо одд и не го тормозат наставниците.

Како што кажав и за Нина...наскоро (за 2-3 години) доаѓа тој wake up call па биди припремен. Сега за сега, уживај до МАКС!
Прави глупости, учи...бркај жени (и тие нека те бркат), не паѓај во депресии и сл.
Напиј се едно пиво од мене, за инает дека си малолетен :)

Ајт!

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
ја не се плашам*тука треба да има точка ама знаеш зошто ја нема*
Гижо напиша:
Сите се плашат од моите 9.000 поста...why?

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Goddess of Chaos напиша:
ја не се плашам.

еве сега има точка

туку, го знам тоа, башка од тебе можам у секое време. Ми треба од некој форумџија по можност што не ме познава

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
ај и мене, ко ќе имат некој време

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Јас сакам Фантом да ме изанализира :placko:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Димитар е супер дечко, според муабетите од мсн е многу добродушен и дружељубив, сестран чоек.
Во својата работа како модератор на фудбал е перфектен, што претпоставувам дека така си ја води работата и во реалниот живот. Тој е еден од староседелците на форумов и член шо ги знајт карактерите на појќе од 80% од активните членови (го знам ова:)), што ме асоцира на тоа дека доста обрнува внимание на ситните детали во општеството, што го чинат животот совршен. :)

Благодарам на вниманието

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.515
Fantom_oh напиша:
Димитар е супер дечко, според муабетите од мсн е многу добродушен и дружељубив, сестран чоек.
Во својата работа како модератор на фудбал е перфектен, што претпоставувам дека така си ја води работата и во реалниот живот. Тој е еден од староседелците на форумов и член шо ги знајт карактерите на појќе од 80% од активните членови (го знам ова:)), што ме асоцира на тоа дека доста обрнува внимание на ситните детали во општеството, што го чинат животот совршен. :)

Благодарам на вниманието
Ова ако е психоанализа...:tapp:
Сепак, добро е што се потруди. Practice makes perfect. :wink:

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Acid напиша:
Ај Лајк ит! :helou:

Значи добра ми беше :)

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Acid напиша:
а кој рече дека е психоанализа? јес да е таков насловот, ама јас сакав вака да го анализирам и така напрајв. гот ит?()

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Jas mislam sega Volkswagen mozi slobodno da odi za psihijatar :)

Kajgana Shop

На врв Bottom