Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Marinka

~petit etoile dans mon coeur~
Член од
7 март 2007
Мислења
590
Поени од реакции
2
Хах луди сте :baeh:
Ај да видам што има за мене :vozbud::vozbud::vozbud::helou:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
bas me interesira kako ke me psihoanalizira mene Volkswagen

jas ja imam slednata analiza za nego
Kako prvo saka da se vrati staroto, komunista so tapija, misli deka komunizmot e sovrsen sistem i deka samo taka ke bideme site srekni veseli, obozavatel na revlolucionerot cekegava so znaci buntoven covek se bori za svoite prava. Potoa komunikativna licnost znae da se ukluci vo sekoj muabet, go nervira zivoto vo Bitola i to e zasega :)

T

tino097

Гостин
и мене ми треба стручна помош т.е психоанализа :)

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
За Маринка :)
Маринка пред се е многу радосна лишност и сака, обожава да се смее. Неможе да го дочека моментот кога ќе има деца зоѓто стварно многу ги сака. Кога излегува со друштво сигурно е единствена која можи да им ги открие насмевките. :):):) Таа е нестрпелива и многу внимателна. П.С. Сака да излегува, пие, јаде и спие. Толку од мене за МАРИНКА. А вие добри мои гледачи следете ме и следната Сабота во 14 часот на СИТЕЛ телевизија со емисијата блиска иднина. Исто така јавувајте се на бесплатниот телефонски број 046/250-005 (Ова последново малку филмање е ама ок):):):)

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.702
Поени од реакции
27
FLiX напиша:
bas me interesira kako ke me psihoanalizira mene Volkswagen

jas ja imam slednata analiza za nego
Kako prvo saka da se vrati staroto, komunista so tapija, misli deka komunizmot e sovrsen sistem i deka samo taka ke bideme site srekni veseli, obozavatel na revlolucionerot cekegava so znaci buntoven covek se bori za svoite prava. Potoa komunikativna licnost znae da se ukluci vo sekoj muabet, go nervira zivoto vo Bitola i to e zasega :)
Пред да те анализирам...

Ех, јебеш...носталгичар :) затоа сакам класики ова она...абе сакам комунизам некој Сталин да дојде тука во МКД да ги сотри сите неранимајковци :) хехехехе мајтап

CEKEGAVA? Che Guevara - Че Гевара :)

Ок ај сеа да не тупам, да почниме со анализата...

Момчето заљубеник во „Shift" играчницата, носталгичар по Мапет Шоу, дигитално момче чиј начин на размислување на физичкиот layer е 101010101101 (не знам таков впечаток иам), дежурниот за „кафичите во Битола и битолчани“, локален патриот (респект!) и се на се...cool чоек!

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Pa da taka e sosema si vo pavo odlicna psihoanaliza ;)

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
За Тино097
Тино обожава да гледа телевизија. Посебно ги сака Изгубени и Стар Ворс (ако вака ги напишав :):)). Нема ден кога не оди в чаршија и не се обложува, а и одвај чека да заиграат Арсенал и одма да дотрча до гореспоменатата обложувалница. :):):) Се вика Тино (јасно е тоа:):)) и негов омилен број е 0+9+7=16 (малку математика:)). Тино обожава Аикидо и други боречки вештини. Толку од мене а вие следете ме секоја Саб...Добро добро досаден сум веќе :):)

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Razorblade Kiss напиша:
:raz: Дете,ти всушност си многу тешка за анализа:)Или причината е тоа што не те знам доволно толку лично.Сепак,од тоа што,колку-толку се знаеме,можам да кажам дека си единствена,како во поглед на стил,начин на изразување,сите гестови што ги правиш,карактер...не се преоптоваруваш што мислат луѓето за тебе,оти,нели,знаеш,во нашиов Велес ќе те видат со искинати широки фармерки,маица од некоја рок група и веднаш ти лепат етикета на наркоман:icon_lol:
Ти си над сето тоа,го имаш сфатено штосот на уметноста наречена живот и го следиш,но по свои правила.Добро е што си разграничила некои работи уште од твоја возраст,што е за поздрав.Јас ако сум постара од тебе,понекогаш не си ги знам своите способности,па иако не толку доцна,сепак почнувам да ги разоткривам.
Талентирана си,за тоа немам збор.За тоа дека добро се изразуваш преку цртежите,без разлика дали е нацртан само со пенкалце:)или нешто трето,навистина им се восхитувам на таквите како тебе:smir:
Во поглед на музиката,па да,велиш дека сеуште го бараш своето јас во неа,но јас веќе сум сигурна дека си се нашла себе како во музички,така и во другите погледи.Знаеш,денеска тешко на кого му оди тоа.Можеби си посрамежлива во живо отколку вака кога те читам овде,не знам,но тоа не ти е некоја маана,напротив,може да си ја претвориш во доблест.Би прауд на твоите маани:)
Ако ми дојде уште нешто во меѓувреме,I'll spit it to you at school.:)поздрав

Me изненади и тоа е крај.
Гушка.
:)

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Сите се плашат од моите 9.000 поста...why?

joki

Погана Паганка
Член од
1 февруари 2006
Мислења
1.054
Поени од реакции
16
Razorblade Kiss
Плс удрими една анализа...:) Моља ти се:)

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Гижо напиша:
Сите се плашат од моите 9.000 поста...why?
ваљда мислат дека ти си тоа на аватар. шо кажува прилично многу за тебе. ете ти кратка и ефикасна анализа :P

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Toreador напиша:
ваљда мислат дека ти си тоа на аватар. шо кажува прилично многу за тебе. ете ти кратка и ефикасна анализа :P
Meне една ми направија и ми се заарни...
Од тебе сакам.

R

Razorblade Kiss

Гостин
Јас сакам едно тешко негативно пасивно ненормално песимистичко анализиште од Бада-ми треба

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Razorblade Kiss напиша:
:raz: Дете,ти всушност си многу тешка за анализа:)Или причината е тоа што не те знам доволно толку лично.Сепак,од тоа што,колку-толку се знаеме,можам да кажам дека си единствена,како во поглед на стил,начин на изразување,сите гестови што ги правиш,карактер...не се преоптоваруваш што мислат луѓето за тебе,оти,нели,знаеш,во нашиов Велес ќе те видат со искинати широки фармерки,маица од некоја рок група и веднаш ти лепат етикета на наркоман:icon_lol:
Ти си над сето тоа,го имаш сфатено штосот на уметноста наречена живот и го следиш,но по свои правила.Добро е што си разграничила некои работи уште од твоја возраст,што е за поздрав.Јас ако сум постара од тебе,понекогаш не си ги знам своите способности,па иако не толку доцна,сепак почнувам да ги разоткривам.
Талентирана си,за тоа немам збор.За тоа дека добро се изразуваш преку цртежите,без разлика дали е нацртан само со пенкалце:)или нешто трето,навистина им се восхитувам на таквите како тебе:smir:
Во поглед на музиката,па да,велиш дека сеуште го бараш своето јас во неа,но јас веќе сум сигурна дека си се нашла себе како во музички,така и во другите погледи.Знаеш,денеска тешко на кого му оди тоа.Можеби си посрамежлива во живо отколку вака кога те читам овде,не знам,но тоа не ти е некоја маана,напротив,може да си ја претвориш во доблест.Би прауд на твоите маани:)
Ако ми дојде уште нешто во меѓувреме,I'll spit it to you at school.:)поздрав
И уште нешто за оваа анализа да додадам:
Имаш прекрасен стил на изразување на чуства и емоции,нешто што ретко може да се прочита:back:

И кај е мојот текст:star:
п.с.ова се однесува на Goddess of Chaos

R

Razorblade Kiss

Гостин
улала...се вцрвенев:)
Јоки,не се секирај,ке биде и твојата анализа,само да ископам вреееме.
И го чекам Бада со неговата песимистичка анализа...Баде ајдеееее..:star: :mist:

Kajgana Shop

На врв Bottom