Пред да те анализирам...FLiX напиша:bas me interesira kako ke me psihoanalizira mene Volkswagen
jas ja imam slednata analiza za nego
Kako prvo saka da se vrati staroto, komunista so tapija, misli deka komunizmot e sovrsen sistem i deka samo taka ke bideme site srekni veseli, obozavatel na revlolucionerot cekegava so znaci buntoven covek se bori za svoite prava. Potoa komunikativna licnost znae da se ukluci vo sekoj muabet, go nervira zivoto vo Bitola i to e zasega![]()
Razorblade Kiss напиша::raz: Дете,ти всушност си многу тешка за анализаИли причината е тоа што не те знам доволно толку лично.Сепак,од тоа што,колку-толку се знаеме,можам да кажам дека си единствена,како во поглед на стил,начин на изразување,сите гестови што ги правиш,карактер...не се преоптоваруваш што мислат луѓето за тебе,оти,нели,знаеш,во нашиов Велес ќе те видат со искинати широки фармерки,маица од некоја рок група и веднаш ти лепат етикета на наркоман
![]()
Ти си над сето тоа,го имаш сфатено штосот на уметноста наречена живот и го следиш,но по свои правила.Добро е што си разграничила некои работи уште од твоја возраст,што е за поздрав.Јас ако сум постара од тебе,понекогаш не си ги знам своите способности,па иако не толку доцна,сепак почнувам да ги разоткривам.
Талентирана си,за тоа немам збор.За тоа дека добро се изразуваш преку цртежите,без разлика дали е нацртан само со пенкалцеили нешто трето,навистина им се восхитувам на таквите како тебе:smir:
Во поглед на музиката,па да,велиш дека сеуште го бараш своето јас во неа,но јас веќе сум сигурна дека си се нашла себе како во музички,така и во другите погледи.Знаеш,денеска тешко на кого му оди тоа.Можеби си посрамежлива во живо отколку вака кога те читам овде,не знам,но тоа не ти е некоја маана,напротив,може да си ја претвориш во доблест.Би прауд на твоите маани
Ако ми дојде уште нешто во меѓувреме,I'll spit it to you at school.поздрав
ваљда мислат дека ти си тоа на аватар. шо кажува прилично многу за тебе. ете ти кратка и ефикасна анализаГижо напиша:Сите се плашат од моите 9.000 поста...why?
Meне една ми направија и ми се заарни...Toreador напиша:ваљда мислат дека ти си тоа на аватар. шо кажува прилично многу за тебе. ете ти кратка и ефикасна анализа![]()
И уште нешто за оваа анализа да додадам:Razorblade Kiss напиша::raz: Дете,ти всушност си многу тешка за анализаИли причината е тоа што не те знам доволно толку лично.Сепак,од тоа што,колку-толку се знаеме,можам да кажам дека си единствена,како во поглед на стил,начин на изразување,сите гестови што ги правиш,карактер...не се преоптоваруваш што мислат луѓето за тебе,оти,нели,знаеш,во нашиов Велес ќе те видат со искинати широки фармерки,маица од некоја рок група и веднаш ти лепат етикета на наркоман
![]()
Ти си над сето тоа,го имаш сфатено штосот на уметноста наречена живот и го следиш,но по свои правила.Добро е што си разграничила некои работи уште од твоја возраст,што е за поздрав.Јас ако сум постара од тебе,понекогаш не си ги знам своите способности,па иако не толку доцна,сепак почнувам да ги разоткривам.
Талентирана си,за тоа немам збор.За тоа дека добро се изразуваш преку цртежите,без разлика дали е нацртан само со пенкалцеили нешто трето,навистина им се восхитувам на таквите како тебе:smir:
Во поглед на музиката,па да,велиш дека сеуште го бараш своето јас во неа,но јас веќе сум сигурна дека си се нашла себе како во музички,така и во другите погледи.Знаеш,денеска тешко на кого му оди тоа.Можеби си посрамежлива во живо отколку вака кога те читам овде,не знам,но тоа не ти е некоја маана,напротив,може да си ја претвориш во доблест.Би прауд на твоите маани
Ако ми дојде уште нешто во меѓувреме,I'll spit it to you at school.поздрав