Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Да да, подоцна во ноќта че те анализирам.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.702
Поени од реакции
27
leandra може да ја иам таа чест?

Leandra: ууу...Мис Моника Белучи (ај да не забегувам од темата :) ) и ...
Според потписот конечно се заљубила во некој тип што го барала долго време, знаете онаа типична романтична приказна, потрагата по другото Јас. Водела битки, губела нерви, ама конечно се е задоволено, состојба 0 :)
Каков заклучок во врска со Моника Белучи? Епа не знам дали личи на неа, сепак Моника Белучи како знак за женственост сигурно (свесно или подсвесно) е причина да го стави како аватар, а посебно атрактивната нејзина позиција ми доаѓа да ја бакнам:) предизвикува она „скоктливо” чувство кога ги читате нејзините постови.

Што да кажам друго Леандра? Комплексен лик од некоја новела која се пишува низ мојата глава :)

Тхенк ју вери мач...

П.С Ај некој мене да ми направи така убав психоаналитички опус...

NIKA

F.B.I (Fausse Bonne Idée)
Член од
11 април 2006
Мислења
791
Поени од реакции
12
хмммм.....мене никој не ме анализирал......добро....ке ме анализира некој или ....нема смисол......

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.702
Поени од реакции
27
NIKA те неаме запознаено уште салам...243 постови:)

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Volkswagen напиша:

А мене кога анализа?! Ааа?! И јас сакам!:helou:

NIKA

F.B.I (Fausse Bonne Idée)
Член од
11 април 2006
Мислења
791
Поени од реакции
12
Volkswagen напиша:
Оки доки значи нема смисол........хехехе

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
Еве и јас се пријавувам за мета....само на Делфин...пукај дечко:helou:

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Колега шофер,ај за мене од тебе една анализа може?

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Aj jas za Ангелче оти малку поќе ја запознав :)

Па пред се многу интересна личност ,обозава јазици да учи и супер му одат се уверив во тоа :) Потоа многу е по модата секогаш сака да е во тренд, и не се сомневам дека е така. Сака Дизајн и Архитектура, и премногу размислува за иднината . Исто така дружељубива и весела личност, секогаш расположена за муабет. Само неможам уште да сфатам зошто толку по дождот е последно време :) има некој интересни размислувања.
Засега толку имам проанализирано :)

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Ај за МрНо:
Пред се МрнО е еден од многуте патриоти во Република Македонија. Сака да слуша музика и е искрено заинтересиран за неа. Покрај музиката седи и многу пред телевизор. Гледа многу серии (не овие сапунициве:):)) како и ИЗГУБЕНИ :). Човекот едноставно сака да си се смее. Па дури некогаш и сам со себе :):) Во пшоследно време обезбедувањето на КАЈГАНА го забележува и во форумот ИГРАЧНИЦА:) Слуша Кајгана Радио и треба бе да е супер модератор :):) Сака компјутери, се за нив и му има дури и Наташа Беквалац в скут седено :):):) Толку од мене :)

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.702
Поени од реакции
27
`Ангелче` напиша:
А мене кога анализа?! Ааа?! И јас сакам!:helou:
Ангелче... Хммм...

Малото чупенце (така си го имам запамтено) од маалата „кај баба ми“. Некаде по темиве кажав дека ја памтам уште кога правеше хемисфера во мајчиниот стомак, па првите чекори, првите глупости, првите шлакања по устата од леб и маргарин, првите очајни чекори во женственоста (во преголемите штикли на мајка си) ги помина пред моите очи :)

Сега пораснала во „убо чупе“, достојно да ви потечат лиги додека ја гледате (не дудлам).

Сеа за карактер. ПРОЛЕТ! Де расположена де quote "Antisocijalna" , девојче кое може да ве расположи, дежурната гледачка на Fashion TV,...

Се на се...блазе си му на оној кој ќе ја „ќари“...има и за гледање и за слушање :) (добронамерен комплимент)...

Тенк ју!

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
abe che cuevara, aj mene koga vekje ti trgnalo :):):)

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Мистер Volkswagen е комшија кој го знам од мала, имаме играно Лебчиња еднаш и го имам терано да ми купва сладолед на земјотрес од 6 степени.
Човек така со одреден стил на музика,облекување и понашање. Му оди физиката,а уз неа и дизајнот на автомобили,кој му е скриена неостварена желба.
Паметно размислува и нешто што не е можно а да не се забележи кај него е што го мрази животот во Битола и го идолизира Че Гевара заедно со кубанскиот рум.
Што се тиче љубавно/сексуален живот и двете полиња јас колку што знам му се складно избалансирани.
Паметен човек,што добро размислува во многу ситуации.
Умрен е по Буба, и весело си ја вози :)
Ми се допаѓа што е отворен и искрен и пред се не е скржав на комплименти и фалења и признанија :)
Тољку.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.702
Поени од реакции
27
doti4nata

Малото девојче кое си седи така пред својот PC носејки ги своите наочарчиња и мрчејки за се и сешто во светот. Можеби нема да ви успее да игра заедно со вас на некоја журка (или нова година :) ) сепак ќе ви успее да си напраите еден шмизлиски муабет во кој слатко ќе се насмеете, ќе разберете уште некој непотребен податок ама дур го правите тоа, ќе ви биди интересно. Тоа е најважно нели?
После неа ротор :) и ќе летни некаде во своите размислувања...
Поздрав до дотичната..

Nina

Ange ou Demon
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.256
Поени од реакции
4
Volkswagen напиша:
doti4nata

Малото девојче кое си седи така пред својот PC носејки ги своите наочарчиња и мрчејки за се и сешто во светот. Можеби нема да ви успее да игра заедно со вас на некоја журка (или нова година :) ) сепак ќе ви успее да си напраите еден шмизлиски муабет во кој слатко ќе се насмеете, ќе разберете уште некој непотребен податок ама дур го правите тоа, ќе ви биди интересно. Тоа е најважно нели?
После неа ротор :) и ќе летни некаде во своите размислувања...
Поздрав до дотичната..
Ајде чичко Volkswagen и за мене една(пошо оваа над мене ни ја што и сум фамилија немаше боље да го напраам)

Kajgana Shop

На врв Bottom