Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Pa deteto sigurno ima i nekoi pozitivni strani.Site nie imame nekoi pozitivni strani pokraj negativnite,neli? A od sekogas me nervirale analizi od tipot na Dolfin (analizi rekov ne Dolfin,da ne se razbereme pogreska.) Analizata ke ti bese kompletna i dobra dokolku obrnes vnimanie i na pozitivnite strani,dobro e sto mu ukazuvas na negativnostite , no istakni mu gi i pozitivnite strani.Ova cisto taka moe razmisluvanje.Pozdrav:)

South park

Relax...take it easy...
Член од
31 јануари 2007
Мислења
145
Поени од реакции
0
Princ напиша:
Според она ааааааааааааааааааа можам да заклучам дека си врло досадна личност или разгалено детиште кое очекува секогаш со цимолење односно ааааааааааа да го добие тоа што го сака. Може и ти функционира чим доби бесплатна психоанализа од мене. Претпоставувам дека немаш повеќе од 15 години.
Bas ti fala:zver:,da vcera napolniv 15...(a vo juli ke napolnam 21) i aj ako moze uste nekoja analiza...interesno...

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Acid напиша:
Ако има некој на форумов што е слободоумен, тврдоглав и не потпаѓа на туѓи влијанија и перење мозок - тоа е Долфин. Може само да бидеш среќен што ја доби нај непристрансната анализа (за разлика на оние дудлачките, од типот на SCORPIO_20) на форумов. :wink:

А тоа што не ти се допаѓа... Само ја потврдува вистината на анализата. :wink:
za da ne mu smeta na acid dudlanjeto za psiho analiza eve ponataka se ograduvam od pravenje analizi :)
pa neka povelat nekoj drugi clenovi

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
SCORPIO__20 напиша:
za da ne mu smeta na acid dudlanjeto za psiho analiza eve ponataka se ograduvam od pravenje analizi :)
pa neka povelat nekoj drugi clenovi
На Ацид не му смета. Ако му смета, ќе ти ги немаше анализите до сега.
Ама дека ти се дудлачки, дудлачки ти се. И тоа е дел од психоанализа.

South park

Relax...take it easy...
Член од
31 јануари 2007
Мислења
145
Поени од реакции
0
Ajde be luge napravete mi edna analiza i mene...kakva i da e bas sakam da znam:blabla:ajde...

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Бреј бреј, многу психолози на кајганава! Ај некој што ќе ми препише мене? Ама сосе лекарства сакам, не само дијагнози!

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
значи мене никој нема да ми се смилостиви.. :jaj:
ако не друго кажете ми барем дали ќе ме стави некој на список,да не ка полнам темава со молби безвезе..

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.971
NIppI ќе пробам јас. :)

Срцето на аватарот изгледа како некогаш да било повредено, скршено и пак обновено, сепак останале некакви лузни на него, белези од шиената, прекрпена љубов. Сивилото околу него ја покажува вистинската слика за она каков навистина е денешниот свет. Ти одамна се соочи со него, иако си млада и имаш уште многу пред себе знаеш што точно сакаш од животот. Амбициозна си, имаш план од себе на направиш човек вреден за почит.

За потпис не можам да коментирам зашто моментално го немаш, можеби со тоа сакаш да кажеш дека сето она што сакаш да го порачаш е скриено во постовите.

Според постови ми изгледаш онака интересна личност, цврсто ги браниш ставовите поткрепени со факти, емотивна си, друштвена, оптимист кој сепак верува и се надева дека на крајот се ќе биде во ред, човек кој ги чека своите пет минути. :smir:

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
walker_girl напиша:
NIppI ќе пробам јас. :)

Срцето на аватарот изгледа како некогаш да било повредено, скршено и пак обновено, сепак останале некакви лузни на него, белези од шиената, прекрпена љубов. Сивилото околу него ја покажува вистинската слика за она каков навистина е денешниот свет. Ти одамна се соочи со него, иако си млада и имаш уште многу пред себе знаеш што точно сакаш од животот. Амбициозна си, имаш план од себе на направиш човек вреден за почит.

За потпис не можам да коментирам зашто моментално го немаш, можеби со тоа сакаш да кажеш дека сето она што сакаш да го порачаш е скриено во постовите.

Според постови ми изгледаш онака интересна личност, цврсто ги браниш ставовите поткрепени со факти, емотивна си, друштвена, оптимист кој сепак верува и се надева дека на крајот се ќе биде во ред, човек кој ги чека своите пет минути. :smir:
Мислам дека NIppI e машко. :nesum:

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.971
хахах не е машко :wink:

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
Вокер,фала премногу!:smir:
..и дефинитивно не сум машко,да го разјасниме тоа :)

Coca-Cola1981

uzivaj vo nepovtorliviot vkus Always CocaCola
Член од
27 јануари 2007
Мислења
417
Поени од реакции
1
а мене?????? :place:има некој воља,време за мене.............:(

Kajgana Shop

На врв Bottom