Crazy in Love
Here's looking at you kid.
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.859
- Поени од реакции
- 25.413
ми имаат направено една мене анализа порано,ама ако може упте една..Ве молам...
Да пробам уште еднаш...ениуан ху вантс то аналајз ме...Razorblade Kiss напиша:и јас сакаааам од било кој:helou:
Абе се е во ред со анализава ама Crazy e машко.SCORPIO__20 напиша:ke se obidam da te deshifriram
vaka :
Crazy in love : sretnuvajki gi tvojte postovi... sakajki ili ne sakajki ..ke si dadam za pravo iako ne te znam da te ocenam kako dosta dobra pozitivna licnost so svoj tvrdoglav stav za mnogu raboti vo zivotot i ljubovta.Mozebi sekogas deluvas samouvereno no ne sekogas go pravish vistinskiot izbor i ponekogas se navrakash na tie momenti koj bolat i koj go socinuvaat tvoeto minato. Samiot zbor Crazy .. pa mislam deka si edna otkacena zenska osoba koja sekogas postuva zabava rem a i ne i se na odmet nekolku ubavi nasmevki Love pretpostavuvam deka sakas da te sakaat. toa e neshto najubavo sekogas se boris da ljubovta ja napravish poubavo posrekna porealna...sakas da si ispolneta so ljubov sreka da te oblivaat baknezi so neznost i strast
Crazy in love : edna prekrasna licnost koja sigurno e mnogu emotivna i custvitelna edna dobra strana na bikot a malkumina ja pocituvaat. Se obiduvas da si sekogas pozitivna i nasmeana ali golemata tvrdoglavost i inaet sto vo tebe go predvodi bikot. ne te ostavaat ramnodushna na mn.pravdini i nepravdini. Sakas da imas svoj svet kade sve e najubavo na svet ali znaes taa dobra fantazija da ja napravish tvoja realnost socinuvana od mashki i zenski pol koj ja imaat tvojata doverba
Crazy in love : a spored avatarot... mmmmmm interesno osoba na so visok stil kade sto ima pasija ima i strast.. sekogas vo tekot so modata..sakas da izgledash ubavo i privlecno .sakas da mamis so tvojot pogled ..
Crazy in love : osoba koja saka da dava i prima ljubov.. no nesekogas vredi da se obiduvash za nekoj neshta koj veke go izgubile svojot sjaj...bidi pogoredeliva i zastite se sebe od tvojata emocionalnost eden den.. nekoj ke ja iskoristi na neubav nacin ..
Se Obidov
Ај ја ќе пробам за првпат да анализирам некого на темава.Razorblade Kiss напиша:Да пробам уште еднаш...ениуан ху вантс то аналајз ме...
Крејзи е машко,ама Крејзи ин лав е женско.ННТ(назад на темата )The Mummy Returns напиша:Абе се е во ред со анализава ама Crazy e машко.
:pos2::pos2::pos2:
Како за првпат,добро еСо болдираното се слагам,не верувам во љубов,барем досега не ми се случило такво нешто...за другото па...да,донекаде во право си.Добра анализа во секој случај...тхенкс:smir:The Mummy Returns напиша:Ај ја ќе пробам за првпат да анализирам некого на темава.
Титлот покажува дека веројатно си била повредена во љубовта од некоја врска или пак не веруваш во љубовта.Иако мислам дека е 1то поради потписот кој исто така збори на таа тема.Како и да е според аватарот имаш потреба од нежност и внимание иако делуваш и мистериозно и имаш и мрачен дел од личноста.Веројатно си страстна и во се нешто што навистина го сакаш внесуваш голема енергија и целосно се препушташ.Никот ти е интересен и мислам дека спомна дека го имаш во песна слушнато.Во него исто така се гледа страста но и мистичноста на твојата личност.Според постовите сметам дека имаш што да кажеш и не се срамиш тоа да го кажеш пред другите значи си прилично искрена и директна.
Епа тоа е од мене као за првпат па кажи дали погодив барем нешто. :wink:
Многу ме штедиBada Bing! напиша:Димитар,
Интересно дете, откако стана активен на Кајгана набрзо стана модератор. Има аниме аватар, одамна е со овој. Знае да се шали и да прифаќа шала ама повеќе сака кога се има одредена сериозност, најверојатно нејќе одоколу и споро све да иде па ако си е отворен побрзо ќе се среди работата. Тргнувајќи од никот, се гледа оваа негова карактерна црта. A и потписот е во сличен стил. Има цитат од селф-хелп книга, нешто прилично директно, јасно, без потреба за расмислување.
Сака разноразни филмови, од В фор Вендета до Кога Хари ја Сретна Сели. За ова немам навистина коментар, не знам кое му е гилти плежр или во двете знае да ужива подеднакво. Доколку таков е случајот можам само да додадам о_0 .
Во муабетите најчесто се ориентира околку фудбалот и жените, што не е нешто ново за машкиот род. Сака да гледа дождот како паѓа? :helou:
Ај да пробаме.Според аватарот претпоставувам дека си заљубена и дека имаш убава и среќна врска.Романтична си и не се срамиш да му ги покажеш на партнерот своите чувства.Сакаш да уживаш во животот и покрај тоа што не се се розево во него.Потписот кажува дека се сакаш себеси (во позитивна смисла не мислам на нарцисоидност) и дека немаш комплекси како некои личности. Едноставно се имаш прифатено самата себе каква што си и сакаш и другите да те прифатат на ист начин.Од постовите може да се заклучи дека си паметна и дека сакаш да го истакнеш своето мислење без разлика дали им се допаѓа на другите или не.Значи најчесто си одлучна и знаеш што сакаш така да без претерано мислење го правиш чекорот кој го сакаш.Прилично си самоуверена но кога ќе погрешип нешто,тогаш си признаваш што е секако позитивно.Сакаш да бидеш во тек со збиднувањата и ги следиш трендовите.Го прифаќаш животот како подарок а не како казна и се обидуваш да го искористиш на најдобар можен начинRealGirL напиша:Се пријавувам за прв пат,за тие што имаат слободно време!:kesa:
samo da nadopolnamSCORPIO__20 напиша:epa da se obidam i kaj tebe pa sto pogodam pogodam
Real Girl : samovo ova real girl zvuci seriozno.. devojka koja zivee vo realnosta nadaleku od svojte ilzuii i fantazii devojka koja go obozava denot i nokta devojka koja sekogas ja interesira sto i kako ke bide utre, devojka koja pravi paralela so realnosta i svojot svet na ubavi noti.
Sretnuvajki gi tvojte postovi na mnogu pati.. sfativ deka se raboti za dosta zrela osoba osoba koja sto znae sto saka i dobiva osoba koja e gorda na samata sebe ..sekogash vo dobar ritam raspolozena pozitivna ..drugarka prijatelka ''sestra'' za dobar sovet razgovor devojka koja saka da pomogne tamu kade sto e potrebno
Real Girl : od druga strana.. ti si lav vo horoskop mmm imas nekoja specificna misterioznost koja mene licno me interesira nikogas ne si prikazana i dokazana vo vistinsko svetlo kade li ja kries taa tvoja vrednost..tvrodglava si koga si vo pravo ama i koga greshish..znaes da oprostish ali znaes ponekogash da bides odmazdoljubiva .momenti na gnev nervoza napnatost.
Ako ne se lazam uzivash vo poimot romantika so 2 cashi crveno vino tivka muzika i da se opustis na notite od ljubovta vo tebe ima strast passija za koja malku mina znaat a mnogumina mectaat po nea.
Kako uloga na moderator dosta dobro kotiras i gi izvrsuvash tvojte zadaci i obvrski ..uste eden dokaz deka se raboti za osoba koja vredi. go ceni toa sto go ima i poseduva, devojka koja saka da gi eliminira neprijatelite od svojot pat so svojata ''surova''realnost..
Real Girl : devojka koja veruva vo ljubovta iskrenosta doverbata strasta na nokta i ubavinata na denot devojka koja saka da e nasmeana devojka koja saka da otkaci koga e potrebno i devojka koja emotivno e razorena vo svoeto minato...koe poleka go ostava zad sebe kako edna prasina vo taa golema pustina na ljubovta..devojka koja mnogumina ja respektiraat i ja cenat..
Real girl prodolzi vo takvo tepmo pozdrafce