Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Ау да заборавив да не биде се на Срцуфка и ја сум тука за анализи:)

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Фала Била што ми ја олеснуваш работата :smir:
Ако некој го преферира Била радр ден ми, слободно нека си пише Била да го преземе, а ако сепак сакате од мене ќе ви напраам вечер.

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Јас имам желба некој да ми направи анализа а кој ќе биде оставам на ваш избор.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Фала Била што ми ја олеснуваш работата :smir:
Ако некој го преферира Била радр ден ми, слободно нека си пише Била да го преземе, а ако сепак сакате од мене ќе ви напраам вечер.
Aj i za mene pls:smir:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
City

Лично ти:)..

City ти си една многу добра личност,културен,паметен,добродушен...ти си човек кој нема негативни страни,туку само позитивни...

Толку си добар што некогаш неможам да поверувам дека си машко.
Машко со толку меко срце...

Како член те има на секаде,и размислуваш нормално како за твојата возраст...20-годишна..

Ја сакаш твојата Македонија и се би направил за неа...значи си чистокрвно Македонче..:)
И со аватарите забележав дека си прав Македонец извесно време не го тргаше тоа твое знаме од аватар...:)

Сакаш журки,забави,веселби,сакаш да се забавуваш и низ смеа да си го поминеш животот едноставно си човек кој не сака обврски...
Премногу исполнителност ја краси твојата личност...односно се што ќе ветиш гледаш да го исполниш,или направиш на најдобар можен начин...

Политичар роден:)...ај да се надеваме ќе те видиме у собрание..се шалам..
Зошто политичар?Во политика си најактивен барем така можам да оценам..те бива,се разбираш:)..
Но не само во тој дел туку и во другите форуми...музика,спорт,општи моабети:)...

Во љубовта незнам како ти оди,но претпоставувам дека не си заљубен во моментов,или пак тоа не го истакнуваш на форум...

Постовите ти се секогаш средени,педантно напишани,уште една особина што те прави добра личност,педантноста...
И ти си еден од членовите кој повеќе ги почитувам на форумов..и би сакал и ви живо да направиме едно асално моабетче:)..

Се гледаме на собиранка се надевам дека ќе дојдеш:)...

П.С Со сто паузи ти ја правев анализата,те на кантер ме викнаа,те малце на мсн,се надевам дека ќе ти се допадне:pipi:

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
City

Лично ти:)..

City ти си една многу добра личност,културен,паметен,добродушен...ти си човек кој нема негативни страни,туку само позитивни...

Толку си добар што некогаш неможам да поверувам дека си машко.
Машко со толку меко срце...

Како член те има на секаде,и размислуваш нормално како за твојата возраст...20-годишна..

Ја сакаш твојата Македонија и се би направил за неа...значи си чистокрвно Македонче..:)
И со аватарите забележав дека си прав Македонец извесно време не го тргаше тоа твое знаме од аватар...:)

Сакаш журки,забави,веселби,сакаш да се забавуваш и низ смеа да си го поминеш животот едноставно си човек кој не сака обврски...
Премногу исполнителност ја краси твојата личност...односно се што ќе ветиш гледаш да го исполниш,или направиш на најдобар можен начин...

Политичар роден:)...ај да се надеваме ќе те видиме у собрание..се шалам..
Зошто политичар?Во политика си најактивен барем така можам да оценам..те бива,се разбираш:)..
Но не само во тој дел туку и во другите форуми...музика,спорт,општи моабети:)...

Во љубовта незнам како ти оди,но претпоставувам дека не си заљубен во моментов,или пак тоа не го истакнуваш на форум...

Постовите ти се секогаш средени,педантно напишани,уште една особина што те прави добра личност,педантноста...
И ти си еден од членовите кој повеќе ги почитувам на форумов..и би сакал и ви живо да направиме едно асално моабетче:)..

Се гледаме на собиранка се надевам дека ќе дојдеш:)...

П.С Со сто паузи ти ја правев анализата,те на кантер ме викнаа,те малце на мсн,се надевам дека ќе ти се допадне:pipi:
Топ-фала многу.
поздрав :)

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Сити, ај мене една?:)
Вечерва најкасно утре-во текот нa денот добиваш анализа, за ваков форумџија искрено предизвик ми преставува да направам една анализа.

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Ја барам една од Formalicious,ако не го мрзи...:smir:
И да ми каже дали е од Велес....ако не ги мрзи исто...

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Ако сака некој од мене нека каже.
Услов: да има помалку од 1000 мислења
Само немојте сите да ми се наредите сеа па да не можам да кренам глава од психоанализиве...
Ајт:salut:

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Ај глеј да биде во оваа година :)

ЕДИТ: чекам ја, уште чекам ... :)
Ливерпул фан,

Фан на Ливерпул, фан на спортот...Тоа кажува дека имаш борбен дух, брза крв и бунтовнички дух...Спремен си некого да истепаш кога се во прашање твоите права, но само на збор:) Позади нив се крие мирен teen boy кој сега влетува во суровиот живот:) Живееш во еуфорија која сам си знаеш да си ја создадеш, твојот весел дух и хумор секој знае да го насмее...
Твоите мислења се присутни во играчниците и спортот, значи не ти е дојдено времето за длабоко да размислуваш кон работите, што е и нормално за таа возраст:)
Голем другар си и имаш големо друштво, денот ти е хаос, сакаш забава, лудории, спорт, дружење на училиште, во парк, одење по кладилници итн итн...
Провокацијата е на твоја страна, и често ја употребуваш кога бараш правда, но знај да научиш да живееш во овој неправеден свет...
Искористи ја твојата интелигенција, динамика и темперамент во свое натамошно едуцирање и градење на успешна личност:):helou:

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Ако сака некој од мене нека каже.
Услов: да има помалку од 1000 мислења
Само немојте сите да ми се наредите сеа па да не можам да кренам глава од психоанализиве...
Ајт:salut:
Да не мислеше да има повеќе од 1000 мислења? :)

Ако е така јас сум на располагање. :smir:

П.С. Сатори, чекам уште.

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Ливерпул фан,

Фан на Ливерпул, фан на спортот...Тоа кажува дека имаш борбен дух, брза крв и бунтовнички дух...Спремен си некого да истепаш кога се во прашање твоите права, но само на збор:) Позади нив се крие мирен teen boy кој сега влетува во суровиот живот:) Живееш во еуфорија која сам си знаеш да си ја создадеш, твојот весел дух и хумор секој знае да го насмее...
Твоите мислења се присутни во играчниците и спортот, значи не ти е дојдено времето за длабоко да размислуваш кон работите, што е и нормално за таа возраст:)
Голем другар си и имаш големо друштво, денот ти е хаос, сакаш забава, лудории, спорт, дружење на училиште, во парк, одење по кладилници итн итн...
Провокацијата е на твоја страна, и често ја употребуваш кога бараш правда, но знај да научиш да живееш во овој неправеден свет...
Искористи ја твојата интелигенција, динамика и темперамент во свое натамошно едуцирање и градење на успешна личност:):helou:
Прекрасна анализа :smir::smir:. Имаш пица од мене за анализава. Пиши ми на ПП коа си слободна. :)

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Била Бонг
Дечкото кој со само 15години размислува зрело и веќе има создадено свои ставови и мислења во врска со некои теми во животот.
Спортски тип,секогаш со постови во темите за спорт но највеќе сака да зборува за кошарката која воедно е дел и од неговата цел во животот а тоа е да стане светски познат кошаркар со
блескава кариера како неговиот омилен кошаркарски идол Дејан Бодирога,а можеби и подобар од него.:pipi:
Секогаш насмеан,расположен и оптимист..дискутира на сите теми и сака да ги задоволи сите членови на форумот.Мрази пушачи а и самиот вели дека никогаш нема да пропуши затоа што спортот му е на прво место а потоа се останато..посветен на тренинзите..никогаш не обвинувајќи ги дека се причина за некоја главоболка:)
Лесно стекнува пријателства,отворен,и дружељубив,сигурно еден од омилените во друштвото заради неговиот хумор и постојаното ведрење на останатите
За љубовта кај него нема баш што да се каже..не покажува многу емоции но сепак знае да биде директен и да каже на личноста која му значи дека навистина е така,верува во вистинска љубов и има надеж дека еден ден и тој ке си ја најде неговата принцеза..што е негово ке си дојде..барем тој така вика..сепак желноста за страст и романтика ја искажува и преку своите аватари иако не го посетува подфорумот љубов.:pipi:Го бива за романтика иако уште треба да се докажува
Важен му е карактерот кај спротивниот пол но не го замерува ни надворешниот изглед..сентиментален тип кој несака да го повреди оној што му значи..ги следи своите инстинкти и секогаш ја кажува вистината без разлика колку и да е сурова..интелегинтен и перфекционист..може да врши повеќе работи истовремено а сепак да стигне на време да обврне внимание на своето друштвото и поблиските..
Верен фан на кантер..кога и да има слободно време секогаш седнува на неколку партии..мрази турбофолк,обожава да се смее на скечовите на к-15 како и повремено да го слушне бајага,тоше или некоја балада..која ке го распее:)
Не си од оние членови со огромни постови..напротив тоа што сакаш да го кажеп го пишуваш во кратки и јасни црти без да забегуваш од темата(барем јас колку што сум приметила)Присутен често и во галеријата за давање убави комплименти или за некоја добра шега на негова или туѓа сметка:wink:
Исполнителен дечко,со голем потенцијал кој се надевам ке го искористиш најдобро што можеш во иднина..те знам мн краток период но те чуствувам веќе како некој близок .можеби затоа што си отворен и секогаш тука за муабет..подготвен да помогнеш и да дадеш совет на кого му треба или да спречиш некоја караница со што ја потврдуваш уште еднаш својата добродушност..сега за сега толку..се надевам дека е доволно за овие два дена..ми остави добар впечаток од прва
и се надевам дека ке продолжиш да го подобруваш и понатаму..ти посакувам среќа на сите полиња во животот(тоа и самиот го знаеш)..би требало нешто од напишаново е погодено..поголема анализа..да се надеваме во иднина..кога ке те запознаам подобро
твојата дада бебуш:back:

Kajgana Shop

На врв Bottom