Billa Bong
I love Basketball
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 6.590
- Поени од реакции
- 11
Ау да заборавив да не биде се на Срцуфка и ја сум тука за анализи
Aj i za mene pls:smir:Фала Била што ми ја олеснуваш работата :smir:
Ако некој го преферира Била радр ден ми, слободно нека си пише Била да го преземе, а ако сепак сакате од мене ќе ви напраам вечер.
Мој си мухахаха...ќе биде за брзо времеЈас имам желба некој да ми направи анализа а кој ќе биде оставам на ваш избор.
Топ-фала многу.City
Лично ти..
City ти си една многу добра личност,културен,паметен,добродушен...ти си човек кој нема негативни страни,туку само позитивни...
Толку си добар што некогаш неможам да поверувам дека си машко.
Машко со толку меко срце...
Како член те има на секаде,и размислуваш нормално како за твојата возраст...20-годишна..
Ја сакаш твојата Македонија и се би направил за неа...значи си чистокрвно Македонче..
И со аватарите забележав дека си прав Македонец извесно време не го тргаше тоа твое знаме од аватар...
Сакаш журки,забави,веселби,сакаш да се забавуваш и низ смеа да си го поминеш животот едноставно си човек кој не сака обврски...
Премногу исполнителност ја краси твојата личност...односно се што ќе ветиш гледаш да го исполниш,или направиш на најдобар можен начин...
Политичар роден...ај да се надеваме ќе те видиме у собрание..се шалам..
Зошто политичар?Во политика си најактивен барем така можам да оценам..те бива,се разбираш..
Но не само во тој дел туку и во другите форуми...музика,спорт,општи моабети...
Во љубовта незнам како ти оди,но претпоставувам дека не си заљубен во моментов,или пак тоа не го истакнуваш на форум...
Постовите ти се секогаш средени,педантно напишани,уште една особина што те прави добра личност,педантноста...
И ти си еден од членовите кој повеќе ги почитувам на форумов..и би сакал и ви живо да направиме едно асално моабетче..
Се гледаме на собиранка се надевам дека ќе дојдеш...
П.С Со сто паузи ти ја правев анализата,те на кантер ме викнаа,те малце на мсн,се надевам дека ќе ти се допадне
Вечерва најкасно утре-во текот нa денот добиваш анализа, за ваков форумџија искрено предизвик ми преставува да направам една анализа.Сити, ај мене една?
Ливерпул фан,Ај глеј да биде во оваа година
ЕДИТ: чекам ја, уште чекам ...
Да не мислеше да има повеќе од 1000 мислења?Ако сака некој од мене нека каже.
Услов: да има помалку од 1000 мислења
Само немојте сите да ми се наредите сеа па да не можам да кренам глава од психоанализиве...
Ајт:salut:
Прекрасна анализа :smir::smir:. Имаш пица од мене за анализава. Пиши ми на ПП коа си слободна.Ливерпул фан,
Фан на Ливерпул, фан на спортот...Тоа кажува дека имаш борбен дух, брза крв и бунтовнички дух...Спремен си некого да истепаш кога се во прашање твоите права, но само на збор Позади нив се крие мирен teen boy кој сега влетува во суровиот живот Живееш во еуфорија која сам си знаеш да си ја создадеш, твојот весел дух и хумор секој знае да го насмее...
Твоите мислења се присутни во играчниците и спортот, значи не ти е дојдено времето за длабоко да размислуваш кон работите, што е и нормално за таа возраст
Голем другар си и имаш големо друштво, денот ти е хаос, сакаш забава, лудории, спорт, дружење на училиште, во парк, одење по кладилници итн итн...
Провокацијата е на твоја страна, и често ја употребуваш кога бараш правда, но знај да научиш да живееш во овој неправеден свет...
Искористи ја твојата интелигенција, динамика и темперамент во свое натамошно едуцирање и градење на успешна личност:helou: