Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Ај некој мене да ме анализира кој сака :smir:

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Crazy in love

29 Април, 1989... Бик. Змија во кинески. Се шалам :)
Крејзи ин лав е едно од првите луѓе на форумов што ми падна во очи. Исклучително шармантна, позитивна и харизматична девојка. Се труди кон сите животни ситуации да пристапи позитивно, ведро, без скептицизам и со верба дека може да успее. И успешна е. Знае дека светот не е розев ама не е песимист. Сака да го направи што порозев со многу љубов и енергија. Моментално е весела, среќно вљубена, најмногу ја радуваат средбите со дечкото и со другарките...
Верувам дека факултетот и оди одлично. Не буба, лесно го учи она што ја интересира, ама и кон она што не ја интересира пристапува сконцентрирано и со елан зошто знае дека треба и мора да научи.
Од нејзините постови гледам дека е прилично објективна. Можеби за работите има некој свој субјективен став ама кога треба нешто реално да се процени Крејзи ги мери аргументите и противаргументите, и после кога треба да каже што мисли таа ќе го спомне својот личен став ама ќе го нагласи реалното, објективното. Ова ме носи кон прашањето разум или чувства... Крејзи ин лав е многу чувствителна девојка, кршлива (како што кажува тајтлот), многу пати ја повредиле и `и било многу тешко. Ама кога ќе и се случи такво нешто таа прво плаче, се нервира, (можеби очајува или се кае...?) ама после во еден момент разумот настапува кај неа. Сфаќа дека тоа што се случило било и поминало, дека треба да и послужи за да ја направи посилна и дека не може да ја уништи. Од тој момент кон тој став се држи силно и така успева да ја залечи раната. Сите порази во животот ги пребродила. Нема некоја болна точка од минатото што кога и да се спомне и носи тага. Не. Таа расчистува со себе, со луѓе што и нанеле зло и со немили настани. И потоа кога се сеќава на нив не е тажна туку рамнодушна...
Крејзи ин лав ми остава впечаток на многу искрена личност. Посебно кога за нешто треба да се даде свое мислење, да се даде совет, да се биде другар. Веројатно другарките многу ја ценат поради тоа. Знае секого да сослуша, со одбрани зборови зборови да му даде до знаење ако греши, објективно да ја процени ситуацијата, да даде совет и секако и освен со зборови знае да помогне и на дело. Без двоумење жртвувала одредени работи во име на другарството. Имало некои другар(к)и што ја злоупотребиле нејзината доверба ама како што кажав таа го пребродила тоа и ја направило посилна. Можеби по тие порази веќе и не е така толерантна со друштвото како порано, или барем не сака да не биде толку толерантна само не знам колку и успева со оглед на тоа што за луѓето што ги сака прави многу и не може да биде строга со нив. :pipi:
Добра девојка, секој би посакал да има другарка како неа. Дружељубива, комуникативна, ведра, има способност да те развесели, да ти помогне, да те утеши, со неа не е досадно...
Инаку по природа е естет. Се воодушевува на убави работи. На убава музика, книга, слика, фотографија, филм, убава облека, и се труди секогаш убаво да изгледа. Сака да пишува а имам некое чувство дека е талентирана и за некоја друга ументост... или убаво пее, или убаво црта, или не знам... ама многу ја бива за нешто :)
И тоа... во една реченица Крејзи ин лав е паметна и добра девојка што размислува како возрасен човек а се радува како дете...

П.С. Дееем ама се распишував :)

Sasence

V.I.P-very important princess
Член од
21 ноември 2005
Мислења
154
Поени од реакции
1
Ај мене може ли некој да ми направи анализа :pipi:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
M I L A N E Z `

Mиланез ти си личност која уште на прв поглед - по твојот аватар (којсега го немаш) а претходно ти беше поврзан исто како и твоето име со еден од најдобрите клубови во светот што покажува дека имаш стремеж да се истакнеш - постојано да привлекуваш внимание и да бидеш току она што мечтаеш - центар на внимание на што повеќе луѓе сега незнам каако ќе го сватиш ова ама јас тој твој стремеж го толкувам како недостаток на внимание во твојот дом - незнам дали имаш брат или сестра ама најверојатно не ти е посветено толку внимание како на нив или барем ти си убеден во тоа (друг факт кој го поткрепува ова и исто копа очи :) т.е привлекува внимание е твојот потпис). Од анализа на твоите постови доаѓам до заклучок дека не само што си за Милан како твој омилен фудбалски клуб туку ти си голем зависник од фудбал воопшто, исто и зависник од играње што за тебе говори дека си зависник од адреналин, значи тебе секојдневието не ти е исполнето со доволно вобуда, што е доста добро бидејќи очигледно немаш многу стресови, е сега неможам да утврдам каков си како ученик но сигурно си многу добар како другар - ведар, духовит и постојано расположен, но лесно можеш да пукнеш ако некој ти го повреди егото, посебно она најсветото за тебе Милан. Го сакаш местото каде што живееш што за тебе покажува дека си посветен и човек кој може да се врзе за некоја работа но суеште си млад а на таа возраст интересите постојано се менуваат. Битно немој да потпаѓаш под туѓи влијанија, ова не ти го пишувам поради возраста туку поради твојот карактер кој брзо се спријателува- внимавај на тоа некои може да те искористат.

Поздрав.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.755
Поени од реакции
9.800
Влатко Русин

Како за почеток, да напоменам дека заедно со мене ја држиме најголемата листа на пријатели на форумов :)pos:). Е сега вака. Влатко го запамтив уште одма кога се регистираше. Имаше лоша репутација, пишуваше само во Фан Клуб Рома (што кажува дека навива за Јуве :smee: ) и знам дека на почеток имаше аватар со око (лол). Од одма го запамтив. Полека но сигурно, се адаптираше на форумов и сите го прифатија. Почна да пишува и во другите теми, што резултираше со ширење на поголеми познанства, меѓу кое е и ова со мене. Највеќе впечаток ми остави неговата слобода во пишувањето постови, не му ја мисли ич. Ма пишува што сака, отвара теми ли отвара.. :) Гејмер и фудбалер у душа, да напоменам. Од карактерот, од ова до сега што имам забелешано, можам да кажам дека е духовит, слободен, самоуверен... Негативни особини нема. Ајде па кога ќе се запознаеме подобро, ќе искоментирам тогаш повеќе околу карактерот :). Околу другарството и љубовта, знам дека има многу другари (што е очигледно), и знам дека му се свиѓа една, мада другарка и боља е :pos: Лично сеуште се немаме запознаено, се знаеме само преку мсн, кантер, форум.. Се надевам ќе дојдам на престојната собиранка па ќе се упознаеме подобро. :bros:

Хоуп ју лајк итpipi:, мала ама голема псајхоанализа::smee:

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Фала брат, топ е анализата, си ме погодил мамата :xaxa:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Фала брат, топ е анализата, си ме погодил мамата :xaxa:
Абе ја морам некогаш да дебитирам..ај на тебе, сега немаш среќа очигледно :pos:

Вака, за Влатко_Русин прво што треба да се каже дека е обожавател на фудбалот. Голем фан на Рома, Баерн, Барса колку што знам. Сака неговите тимови да победуваат, тоа внатре го прави ептен среќен, од друга страна кога не победуваат е непотребно нервозен. Нервозен е повеќе од колку што треба.

Основно, добар човек е, многу добар, тие како него се многу ретки! Колку што знам уште со никого од форумот не се закачил, не провоцира како повеќето од нас, во многу добри односи е со сите. На тоа треба да е горд.

Многу реален човек, којшто живее во нели, реалниот свет. Колку што заклучив и мислам дека нема доволно самодоверба во себе...треба да е повеќе самоуверен. (можда и грешам тука негде) Паметен е, не верува во глупости и глупи работи..во своите постови, се служи со аргументи (иако постовите му се во Фудбал) и не кажува безвезе работи :)

Сака убави девојки (нормално, не ни треба да се потенцира) се познава тоа по неговите аватари.

Мислам и дека е секогаш насмеан, ведар човек, полн со емоции (или можда не?), сака да ги насмее другите...дружељубив човек, без лоши особини (не претерувам) :)
За Влатко мислам дека е отворен човек, кој ништо не крие од другите..таков и треба да биде. Тоа што сака и треба да го каже секогаш го кажува.

Голем гејмер е, си игра игри на ПС и ужива и во тоа..

Заслужува респект ова момче и го добива.
Заклучок: треба да е горд на себе :) Хахаха :)

Тоа е се, можда и згрешив доста работи, ама верувајте има и нешто точно :) јбг..мора да се дебитира некогаш :)

Ај чао.

П.С. Уште вчера ја направив анализата, ама не можев да ја пратам, ме заеба форумот, ја копирав и еве си преспа у Мај Докјументс, еве ја тука..
Гледам те анализирале, ама ај.. :)

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Хаха, топ е анализата бе, уживај. 75% ме имаш погодено би рекол :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom