Billa Bong
I love Basketball
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 6.590
- Поени од реакции
- 11
Razorblade Kiss ќе те молам и една за мене...
Ме остај без зборој..ТамарЧе..
Еве јас се нафатив за тебе...и ќе ми биде задоволство да те анализирам..
Ти си една мила и симпатична личност...душа од човек...
Секогаш насмеана,искрена,едноставно твојата добрина неможе да се опише со зборови,а од каде го сватив ова?
Постовите аватарите може не говорат многу за тоа каква личност си,но разговорите на мсн..се нешто сосема друго..
Постовите секогаш ти се убаво средени,педантно напишани..
Според аватарите и потписите,посебно според потписите можам да оценам дека си заљубена,и колку што знам добро ти оди за сега..jep
Ти си една од членовите која ми е многу драга и мила..
Член кај кој нема негативна енергија туку само позитивна..
Член кој ја признава само својата родна Битола ...ќе те цитирам кога ми рече..."Какво Скопје бе немаш кај да се свртиш".."В Битола ми е најубо"
Тоше Проевски го сакаш како брат,толку го обожаваш што секојдневно ги слушаш неговите песни..
Девојка која ги крши машките срца со нејзината убавина(добро,не дудлам)..
И за крај,се договаравме да се видиме септември беше негде ако не се лажам ама не испадна се како што требаше..
Се надевам дека ќе те запознаам на на следната собиранка или во некоја друга пригодаto e to...
Нормално дека може, зарем треба да се праша?:smiz:Сатори..може анализа од тебе?
Совршена илузија...хммм, де прати по ПП , каква ти е таа илузија, ак не те мрзи да се изјаснуваш..Имаш создадено совршена илузија ... иако добро се граничи со реалноста.
Треба да те запознаам.:smir:
Вртам по каналите. Ако најдам време, ќе те Саторизирам.Серпико бе ... анализа чекам ... не се ни сеќавам од кога веќе.:nesum:
Не си фер.
Aјде за мене некој нека пише анализа
Боб,желба ми е да ме анализираш ќе моит?heheВртам по каналите. Ако најдам време, ќе те Саторизирам.
I za mene od Bob,Divajn, Fortune,Sussaro:nesvest:Боб,желба ми е да ме анализираш ќе моит?hehe