Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Antagonist

Systematic Victory
Член од
7 април 2007
Мислења
842
Поени од реакции
41
Маwечко....
Добра репутација...те бие добар глас слушам :)

Едно младо девојче кое полека но сигурно си гради ставови...и стои позади истите.Те сакаат затоа што си едноставна , искрена ...малку детинеста на моменти.Кај тебе моралните вредности исто така заземаат битна улога....фино воспитано девојче.

Кога ги читам твоите постови како да читам Тин-Шема...., сигурно многу другаруваш по кафиња и слично:)
Мразам што ќе те споредам вака, ама сепак ќе го направам тоа и ќе кажам дека ми наликуваш на Drama Queen...т.е некако ми имате сличности во начинот на живеење, а тоа , и те како влијае на психата:):toe:.....продолжи таму кај што си тргнала, мислам дека имаш убав и динамичен живот , лав хепинес во поголемиот дел од времето :)....и немам некои посебни забелешки за тебе:smir:

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
ТамарЧе..

Еве јас се нафатив за тебе...и ќе ми биде задоволство да те анализирам..

Ти си една мила и симпатична личност...душа од човек...

Секогаш насмеана,искрена,едноставно твојата добрина неможе да се опише со зборови,а од каде го сватив ова?

Постовите аватарите може не говорат многу за тоа каква личност си,но разговорите на мсн..се нешто сосема друго..

Постовите секогаш ти се убаво средени,педантно напишани..

Според аватарите и потписите,посебно според потписите можам да оценам дека си заљубена,и колку што знам добро ти оди за сега..jep

Ти си една од членовите која ми е многу драга и мила..

Член кај кој нема негативна енергија туку само позитивна..

Член кој ја признава само својата родна Битола ...ќе те цитирам кога ми рече..."Какво Скопје бе немаш кај да се свртиш".."В Битола ми е најубо:)"

Тоше Проевски го сакаш како брат,толку го обожаваш што секојдневно ги слушаш неговите песни..

Девојка која ги крши машките срца со нејзината убавина(добро,не дудлам:))..:pipi:

И за крај,се договаравме да се видиме септември беше негде ако не се лажам ама не испадна се како што требаше..

Се надевам дека ќе те запознаам на на следната собиранка или во некоја друга пригодаto e to...
Ме остај без зборој..
Фала многу, анализата е прекрасна.
Ушеднаш, неам зборој, стварно..
Следва анализа за тебе и за Бушав, одамна му имав ветено.:smir:

Едит: За то шо се договаравме, ништо не испадна, појма неам зошто.
Наредна прилика обавезно.:smir:

С

Сатори

Гостин
~*~

Сатори..може анализа од тебе?:)
Нормално дека може, зарем треба да се праша?:smiz:

Ти си една од личностите кои што веднаш откако се зачленија на Форумов ги забележав, претежно активен во „Психологија и Философија“ морало да те забележам.
Како што сам милуваш да кажуваш дека не читаш многу книги, мене тоа така не ми изгледа, можеби не се замараш со нив, но многу од поимите и ставовите кои ги имаш упатуваат на нешто сосема друго.(веројатно слушаш рок или метал)
Никот ме упатува на доминирачки карактер, некој што знае што сака и како да го добие тоа што го сака, многу силна самодоверба и потреба да се издигнеш врз луѓето, да им докажеш кој е најдобар.
Понекогаш и премногу се наметнуваш, сликичките си ги лепиш со најдобар ред се за да се добие совршената слика, цврсто убеден во своите уверувања, добро е тоа, но знае и да се граничи со кич ако се најдеш меѓу кругови на некои луѓе.
Затоа што се се менува.
Тврдоглав си, егоцентричен!
Имаш создадено совршена илузија ... иако добро се граничи со реалноста.

Треба да те запознаам.:smir:

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Ај некој мене. Да видам како сум се сменил според тој шо ќе ме анализира. :)

Не молам никој. :)

Antagonist

Systematic Victory
Член од
7 април 2007
Мислења
842
Поени од реакции
41
Имаш создадено совршена илузија ... иако добро се граничи со реалноста.

Треба да те запознаам.:smir:
Совршена илузија...хммм, де прати по ПП , каква ти е таа илузија, ак не те мрзи да се изјаснуваш:)..
иначе ок е анализата..фала:smir:
, а за тоа егоцентичноста...толку ли сум егоцентичен....во фаза сум на лечење и да не давам такви изјави, мора да го искоренам тоа...
...ќе се запознаеме кога ќе не наведе патот :helou:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Aјде за мене некој нека пише анализа :)

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Aјде за мене некој нека пише анализа :)
Гарфилд..

Гарфилд звани Марко звани МУДЕ!

Го очекував тој момент кога ќе побараш анализа...и конечно го дочекав..

Ти си еден многу интересен член кој си живее свој живот..

Твој заштитен знак е Гарфилд..едноставно го обожаваш заради неговата откаченост..

Тебе те знам највеќе за од целиот кајгана форум нормално после Мацедониан..

Насмеан секогаш весел,женкар,кантерист,кајганист,фудбалер и што ли уште не...

Ти си искрено типче,заебант невиден..преку твојте заебанции дојде до зборот мудо(збор кој го употребуваш кога ќе сакаш да ме викнеш)

За Јувентус и Дел Пиеро душа даваш,и кантер многу често маваш..:pos::pos:(малце рима,нема везе)

Според аватарите и потписите...Сакаш да си модерен,да си пред сите и да се разликуваш од нив..

За љубовта никогаш не сме збореле онака многу,ама знам си женкар невиден,и во моментов си во потрага по вистинската девојка..

Те запознав на Кантер собиранката пред некој 3 месеца(може и повеќе..)..беше таков каков што и мислев дека си...

Негативно кај тебе нема..,а да единствено срамежливоста која не е негативна особина(ама подобар би бил доколку ја искорениш)..

Се надевам да повторно видување,иако си го имаме нати го дај ми го на мсн,ама сепак те чекам да дојдеш распустов и да те прошетам низ Скопјево...the boss

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Лејди,можеш да го замениш Боб ако сакаш?ПлиииЗ:)

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Император,

Не за џабе си го одбрал името...Тоа кажува за твоето доминантно чувство во се, макар и во еден обичен разговор кој умешно знаеш да го изпревртиш само да ја истакнеш таа доминација:)
Доста интелигентен и напреден дечко, кој маки мачи бидејќи не може сеуште да се пронајде себеси на полето во кое слободно ќе може да дојде до израз баш Императорски..Можеби грешка направи што не се запиша на филозофија туку на друг факултет....Но еве совет, пишувај книги:)
Друга работа, голем ситничар си, ги цепкаш работите на милион влакенца, и со тоа не ретко си доведол спротивната страна да ја доведеш до момент на лудило:)
Ладен и cool дечко, колку нештото да ти дотежило изразот на лицето ќе ти е смирен...
Добро проценуваш луѓе со оглед на анализата која си ја направил за мене:)

Kajgana Shop

На врв Bottom