Точкест
I'm Awesome
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 7.641
- Поени од реакции
- 458
WoW толку имам да кажам, некои работи сега ги гледам тенкју...и сега за возврат иако пијан ко коњ ќе чкртам нешто...ако сум премногу искрен и директен не ми замерувај окШто да кажам за тебе, жива легенда си
За интелигенција да не прајме веќе муабет...На почеток кога се зачленив на форумов, најискрено се чудев како може толку да ти работи кликерчето на тие години...Директен си, брз, искрен, дрзок кога треба, човек редок во ова општество, и за жал мој драги, во ова и вакво општество ке се сопнуваш со многу будали баш поради таа директност....Денес сите знаеме се ценат само лижачи...
Друго, имаш срце како од бивол, ако не си некој стокилаш....Знаеш да сакаш, да цениш, да почитуваш и сакаш возврат се разбира....Имаш око да одмериш добро од лошо, и бргу се разочаруваш кога ќе го погледнеш реалниов свет...
Трето, уметник во душа....Твојата прва љубов, фотографијата...Прекрасно сликаш, имаш осет за естетика...
Голем другар, многу почитуван и баран во друштво....Умееш и знаеш да уживаш во животот...
Амбициозен , да не зборувам, покажува факултетот...
Темпераментот ќе си го намалиш, научи пријателе да голтниш наместо да кажеш повеќе ќе те сакаат лигајчарите
Продолжи така, со мали надградби:wink:
Инспирирана пред се како што гледам од најубавата жена на светот се појавуваш на форумов пред некое време и почнуваш да ги искажуваш своите добри страни, супер почеток
Работа до преку глава, нај посетениот подфорум го држиш во раце заедно со Јотзи. Толкава одговорност само одговорен човек би прифатил-според мене. Далеку повеќе од интелегентна си, можеби си 25+ години но сепак го има во тебе оноа 16 годишното каде што знаеш да се зајадеш со некој ама ептен кој воедно не ти е рамен...мој совет, не се рамни со таквите:wink:
Твоите одговори на форумот се вредни милион зборови, а ти ги пишуваш така кратко и читко....Сакам да те запознаам, да џапнеме по едно кафе, две, три, некоја цигара и да се изнамуабетиме. Кај и да е ќе мењам тастатура на мсн ни иде муабетот
Да ти навлагам во мозокот подлабоко несакам, ќе се изгубам во премногуте работи на твојата енциклопедија. Само така терај, и ко ќе дојдеш во Скопје ПАК ако не се јавиш ќе има маање
....искрено Красуљко