Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Еј од кога не сум побарал анализа ај некој мене...ај ај :vozbud:

С

Сатори

Гостин
~*~

Sussaro
Персоналната карактеристика на младиот и интелегентен форумчија е складирана во перцепирање и дофрлање на реални одговори, малку оригано(иронија) и вагета(доза на исмевање), но се разбира не секогаш затоа што потребата за ароганција е понекогаш победена од страна на човечноста.Емоциите на кои понекогаш се предава преголемо значење?
Се чувствуваш како доволно квалифициран за да бидеш дел од една општествена група, но само ако ти си нејзиниот водач, за да може да се ужива во благодетите на живот со силна умереност.
Сепак битно е да не се изгуби тракот на вистината, која сепак на крајот е релативна, факт што не лесно го прифаќаш или и го занемаруваш, битно е да е небитно.
Огромна пасија за авторитет, кон кого?Не знам, не можам да коментирам, најверојатно кон сите останати, најмногу кон сам себе.
Најбитно е да се владее, но да беше малку постандарден, епа само тоа ќе ти беше битно, но интересниот дел, не си.
Ме потсетуваш на оние глумци кои често сакаат сами да си ја режираат претставата или уште подобро, марионета без конци.
Но знаеш јас што се прашувам, што кога ќе падне завесата?
Егоцентризмот преминува во очај, прекирено задоволство, пасија кон постигнувањето?
Тешко е да бидеш малку поинтелгентен од останатите а сепак да сакаш да постигнеш нешто што сите останати би сакале да го имаат и тоа често е спротиставеноста која толку често ја за забележувам кога те читам.
На момент посебен, навистина да се воодушевиш дечко, на моменти обичен, секој втор на Форумов.

П.с.Клеопатра е, не Нефертити.Нефертити е премногу лабилна за мој вкус.:wink:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
П.с.Клеопатра е, не Нефертити.Нефертити е премногу лабилна за мој вкус.:wink:
За мој вкус и едната и другата премногу мртви...

Оваа порака ќе се самоуништи за 12 часа... тик так...

С

Сатори

Гостин
Разиел

Човекот во чиј ум сум потајно заљубена, еден од ретките умови кои ги ценам на Форумов, единствената личност на која ги читам сите можни постови, тип поради кои сум стоела пред табло за да гледам пропадната генерација и да барам слика.

И така и така претходната анализа беше срање, али јебига, во затвор ме стави (не дека нема да завршам таму) и + мораш да ја разбереш омразата кон интелегентите суштества.:smir:

Палам цигар и почнувам да анализирам:

Првиот впечаток што го добив за тебе беше, еве уште еден исфрустриран типац од просечноста на која секојдневно се налетува, wow the melancholy, depressing and the despondent atmosphere во која живее детево.
Традиционално, Разиел би бил, ова:
Фигура во која е собрана мудроста на суровата „реалност“ и некој гиг свртен кон книгите со свето значење (барем за него).Храбро застанат покрај тронот на просветителот мирно селектирајќи го потребното знаење за еден ден да може да биде успешен правник, ајкула.
Хммм ...
Од друга страна он е тој што се одлучил да биде благороден и да ги врати луѓето на патот на остроумноста, да ги натера во себе да го развијат духовното и надчовечкото?
Можеби тоа ти помага полесно да заспиеш, велејќи си на сам себе, добро барем се обидов, кој им е крив што се глупави, но сепак со огромна самозадоволна насмевка и оаза на мирот што сепак останал над нив.
Всушност, поентата е да се биде добар шоумен кога ќе дојдат вистинските 5 минути, за да се улета со понудено водство, хумор и нечесто потребната острина на дисбалансот, убавината на животот, не?
Но нормално, сите ние си имаме мрачни страни, на момент ги истакнуваш, на момент ги криеш, па наводно си играш со нив ... не знам зошто сеуште не сум налетала на дел каде се плашиш иако повеќе од сигурно е дека би требало.
Убеденост во сопствената егоцентричност и надмоќност до точка на колебање, destined to change the world, или можеби само својот, зависи до каде колку ќе до држи силата се додека не западне во сопственото количество на просечност и депресија поради истата.
На моменти да му се восхитуваш, на моменти да ти се гади од него, зависи која негова страна се гледа.
Малото ситно човече со злобна и цинична насмевка, интелегентниот дечко кој ја зборува својата/твојата вистина.
Не се гуши во потребите од кои сакаш да се ослобдиш, или сакај ги, или не, или уби се во стандардот или издиги се над него.

Јебига сите имаме избор, или не?:smir:

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
А мене може ли некој да ми направи анализа?...Мислам,не знам дали некој ме знае доволно,ама во последно време се појавуваат луге кои не ги познавам а они ме познаваат...:pos2:

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Ќе ја замолам Тендер грл да ме анализира,или ако не некој друг што мисли дека може:smir:

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
Јас би сакала да го замолам ВикторГГ да ми удоволи со една анализа, ветувам дека ќе добие една за возврат и да ја подсетам Форчн дека си има неисполнет долг, ако не го исполни до дадениот рок, и праќам рекетари :) :smir:

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
А мене може ли некој да ми направи анализа?...Мислам,не знам дали некој ме знае доволно,ама во последно време се појавуваат луге кои не ги познавам а они ме познаваат...:pos2:
Ја те познавам и ти ме познаваш.Значи сум компетентен.Плус и имам желба за брутално искрена анализа.Хехе.Ноу љутиш,бива Џане?

Прекрасниот е од Велес.Едно од новите андерграунд дечиња кои своите лижавчиња во форма на брутал-кор дет метал и мара ги лижат во младинскиот парк,место со митски пропорции.

Учеше во мојата гимназија.Беше крајно незабележителен и неинтересен лик.Еден од оние кои ги сметате за сенилно-здодевни.Си гувееше во клас каде јас се молев секој ден да бидам бидејќи беше најдобриот клас во цела генерација,полн со мои другарчиња и кул дечиња.За него не.За него ништо не беше убаво.На ништо не гледаше весело.Цело време ги рекламираше мрзливите очи и уште помрзливата гримаса на лицето.Одбивна аура.
Страшен ексентрик е.Неговите заспивања на час и филозофски изјави со нанотежина се легендарни низ Велешките peer-to-peer движења.Заедно со неговиот Мега Брука екцес на една екскурзија,за кој ПЕЕР СИТЕ ЗНААТ!!!:kesa::pos2:

Едно време слушаше рап.После транс.Сеа демек слуша метал,а сака Готик.Интегеритет нула.Тоа ти е one day типче.Оди по виолетовите бранови во морето на новите дразби.Што е и убаво,ама сепак е фејк.
Ако се потрудите да го запознаете,ќе видите дека,и покрај се',се работи за многу интелегентно човече кое има свој уникатен концепт на сфаќање и кое на моменти може да ве шокира со тоа колку паметно размислува.
Најверојатно во тие моменти е напушен.Моментално неговиот зенит во животот.Тој јавно изјавува дека дува и дека дувањето треба да биде легално,па дури и се гордее со тоа.Јас како заклучок доведувам дека он уствари мисли дека дувањето е кул работа и дека е некаков си ебан револуционер кој плука по табу-то со својата дрскост...Јас не сум против гането.Во никој случај.Ама се' е у презентацијата.Јас вчера дував со две убави Кочанчанки,и не се срамам од тоа.Вие браќа дувате или сами у шупа или со друштво патлаци у парк или кај шините пред општина.Тоа се вика Лузерски Чад.Џабе сјебана суровина.Гането е boost.A pearl to make an access for you beyond any fortress of Mind and Universe.И треба поретко да се користи.Ти си пример за тоа.Да не вртам одоколу,волку глупи коментари колку овој месец што напиша на форумов,од тебе не излегле никогаш.Не,не се кул.Не,не се ребелиос.Не се андерграунд.Глупи се...Полека се претвораш во билката која ја ингестираш.
Друго незнам што да кажам за Прекрасниот.Не се труди,мрзлив е,заборава.Многу е патетично-активен во Љубов и Секс.Нема принципи.Незнаеше кога му почнува факсот или па на кој факс е до последните денови.

Мораш да се средиш,братче,и да погледнеш напред.Возрасен си,еден ден мора да се оформи фамилија,да се има деца и да се работи нешто.Без тие три работи,животот нема смисла.

Ти почни од почетокот.Изгради си карактер.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Јас би сакала да го замолам ВикторГГ да ми удоволи со една анализа, ветувам дека ќе добие една за возврат и да ја подсетам Форчн дека си има неисполнет долг, ако не го исполни до дадениот рок, и праќам рекетари :) :smir:
Окееееј, си играте со оган само да ви кажам....

Мери... од она што јас имам забележано во моето тефтерче зад твоето име, во кратки црти изгледа вака....
Маја (не знам зошто :toe: ама стварно го обожавам имево) ми личи на девојка која низ годините никогаш не сфатила дали сака да биде кул или да биде нерд. Односно, веројатно го поминала животот дружејќи се со пристојни интелекуалци и тотални вагабонти, па многу често знае да даде постови во стил на “ја сум идиот и гајле ми е дали изгледам така“, а уште почесто и знае да каже нешто со кое што вика “да, умно сум, ама нема потреба вие да го знаете тоа“.
Има нишка на таинственост во моите сфаќања за неа, и не можам до крај да и ги пронајдам нејзините погледи на свет, љубовни барања и ставови и кариерата.
Еве ќе нагаѓам... за првото е слободоумна, а второто е благ конзервативец, а кариерата, се` за неа!
Извини Мери што сум вака штур, ама ич не можам да те “провалам“...

Lady напиша:
И јас сакам анализа од ВикторГГ
Лејди, е девојка од соседството како што американците сакаат да викаат. Не знам од кој дел на македонија е, ама не е ни важно. Важно е дека се претопува во масата и нема ни да ја познаете ако не и дојде преку глава и почне да урла на цел глас за тоа што не и се допаѓа. А има многу работи што не и се допаѓаат па често и се слуша гласот. Не сум сигурен околу нејзиниот брачен (партнер) статус, ама мислам дека оној кој ќе биде со неа ќе биде презадоволен. Претпоставувам, дама надвор од дома, домаќинка во дневна, перверзна во спална.
Не знам до каде се оние планови за врвот на кариерата. Мислам деа го посакува Лејди, но некако како да не се труди доволно. Порадо би искочила на долга прошетка со мислите некаде отколку да седне да сработи како треба за да просперира. (Оу, за момент помислив за себе зборам)...
п.с. Не требаше да покажуваш слики во галерија, баш те замислувавме како некоја мрснокоса библиотекарка со огромни наочари. :pos:

Marinka

~petit etoile dans mon coeur~
Член од
7 март 2007
Мислења
590
Поени од реакции
2
Викторееееј сакам и јас, враќам дупло.:wink:

Член од
26 април 2005
Мислења
1.691
Поени од реакции
45

Мери... од она што јас имам забележано во моето тефтерче зад твоето име, во кратки црти изгледа вака....
Маја (не знам зошто :toe: ама стварно го обожавам имево) ми личи на девојка која низ годините никогаш не сфатила дали сака да биде кул или да биде нерд. Односно, веројатно го поминала животот дружејќи се со пристојни интелекуалци и тотални вагабонти, па многу често знае да даде постови во стил на “ја сум идиот и гајле ми е дали изгледам така“, а уште почесто и знае да каже нешто со кое што вика “да, умно сум, ама нема потреба вие да го знаете тоа“.
Има нишка на таинственост во моите сфаќања за неа, и не можам до крај да и ги пронајдам нејзините погледи на свет, љубовни барања и ставови и кариерата.
Еве ќе нагаѓам... за првото е слободоумна, а второто е благ конзервативец, а кариерата, се` за неа!
HAHAHAHA ajjjjjjjjj ova vaka mi ima mnogu smisla, sestro te provalija do nekade, iako ne potpolno:)

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23

:pipi: фала виктор...ми се свиѓа анализава, кратка и јасна, имаш многу погодено, посебно болдираното...некад е многу полесно да се праиш идиот нели?:smir:
п.с. даде, погоден е делот кај шо сум идиот нели! признај дека на тоа мислеше :pos::pos::pos: :smir:

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62

Лејди, е девојка од соседството како што американците сакаат да викаат. Не знам од кој дел на македонија е, ама не е ни важно. Важно е дека се претопува во масата и нема ни да ја познаете ако не и дојде преку глава и почне да урла на цел глас за тоа што не и се допаѓа. А има многу работи што не и се допаѓаат па често и се слуша гласот. Не сум сигурен околу нејзиниот брачен (партнер) статус, ама мислам дека оној кој ќе биде со неа ќе биде презадоволен. Претпоставувам, дама надвор од дома, домаќинка во дневна, перверзна во спална.
Не знам до каде се оние планови за врвот на кариерата. Мислам деа го посакува Лејди, но некако како да не се труди доволно. Порадо би искочила на долга прошетка со мислите некаде отколку да седне да сработи како треба за да просперира. (Оу, за момент помислив за себе зборам)...
п.с. Не требаше да покажуваш слики во галерија, баш те замислувавме како некоја мрснокоса библиотекарка со огромни наочари. :pos:
Wow, Викторе ова со изгледот ме пресмеа...Требаше да Ве држам во заблуда до некоја собиранка:vozbud:
Зш мислите дека само грдите девојки се паметни:pos2:
Ај да не забегувам, ама добро си ме проценил сем за работата, знам да се затворам и изолирам и да останам работејќи и по 13 часа ми се има случено....Е тогаш заликувам на библиотекарка:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom