Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
AJ ZA MENE AKO MOZE EDNA ANALIZA???pls pozdrav
Еве бе срце,сместа за тебе.

Читајќи ги твоите 421 поста во Играчница, заклучивме дека во тебе се крие високо необразована неинтелектуална личност. Твојата простодушност крие тежок непромискуитет, којшто еден ден решило да се занимава баш тука,оти името Кајгана ти отвора апетит.
Ќеф ти е што си дел од општеството, али исто така уживаш да плукаш по него и да ги натераш сите да зажалат што те читаат бидејќи не си свесен колку малтретираш со стилот на пишување,психички а богами и физички.
Се кладам дека си некој тежок лигав рапер, шо потајно го идолизира Мајкл Џексон.
(Признај дека му ги вежбаш чекорите пред огледало секој ден по 3 пати!:vozbud: )
Себе во иднина се гледаш како оженет човек, за жена шо продава компири и вработен во ЈП Канализација.
Деца многу дека би сакал и не оставаш впечаток, али ако дојде некое на патот, не ќе го фрлиш в ѓубре.
Имаш многу хобиа,од кои едно ти е играње Solitaire на компјутер, барање сличиња од голи тетки, и читање биографии на најпопуларни пластични хирурзи.
:back:

С

Сатори

Гостин
~*~

~Мадам Kvendolin~

Од аватарот не можам ништо посебно да заклучам, освен 2 можни опции:

1.пејсажот премногу ти се допаднал, начинот на кој се сложени боите, местото, задоволството што ти го направил кога си го видела и заслужил почесно место како аватар.

2.се индентификуваш со него, се наоѓаш во него, дел е од тебе, од твојата топлина и личност, мирот кој може да се пронајде во него ти дава спокој.

Иако, јас би типувала дека е комбинација од двете.

Постови пишуваш многу внимателно, бираш зборови и дефинитивно не пишуваш на било која тема или подфорум за колку само да се пише нешто, тоа кај тебе мн. го почитувам.
Рационалист, блиску до реалист, девојка која иако на прв поглед знае да делува малку наивно, сепак не е толку млада за да не го познава животот.
Не си ми оставила лош впечаток до сега, уредно си ја завршуваш својата „работа“ на Форумот, знаеш што луѓето сакаат да слушнат, тоа ти овозможува да одиш напред во животот.
Сакаш да се заплеткуваш во мрежите на интелектуалноста и уметноста, но притоа толку очајно се обидуваш да ја задржиш својата „нормална“ страна.

:cut:

С

Спенсер

Гостин
Еве бе срце,сместа за тебе.

Читајќи ги твоите 421 поста во Играчница, заклучивме дека во тебе се крие високо необразована неинтелектуална личност. Твојата простодушност крие тежок непромискуитет, којшто еден ден решило да се занимава баш тука,оти името Кајгана ти отвора апетит.
Ќеф ти е што си дел од општеството, али исто така уживаш да плукаш по него и да ги натераш сите да зажалат што те читаат бидејќи не си свесен колку малтретираш со стилот на пишување,психички а богами и физички.
Се кладам дека си некој тежок лигав рапер, шо потајно го идолизира Мајкл Џексон.
(Признај дека му ги вежбаш чекорите пред огледало секој ден по 3 пати!:vozbud: )
Себе во иднина се гледаш како оженет човек, за жена шо продава компири и вработен во ЈП Канализација.
Деца многу дека би сакал и не оставаш впечаток, али ако дојде некое на патот, не ќе го фрлиш в ѓубре.
Имаш многу хобиа,од кои едно ти е играње Solitaire на компјутер, барање сличиња од голи тетки, и читање биографии на најпопуларни пластични хирурзи.
:back:

Ova nema vrska so mene, niso ne ste pogodile, ne slusam rap,ne sum visoko neobrazovana licnost,i se drugo, analizava e totalna utka

R

Razorblade Kiss

Гостин
А може да бараш одвреме навреме анализи повторно и повторно од истата личност?Не сум знаела ова дека се нарекува анализа,повеќе би го нарекла полнење на резервоарот со его.Ех,да бев зебра...

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
~Мадам Kvendolin~

Од аватарот не можам ништо посебно да заклучам, освен 2 можни опции:

1.пејсажот премногу ти се допаднал, начинот на кој се сложени боите, местото, задоволството што ти го направил кога си го видела и заслужил почесно место како аватар.

2.се индентификуваш со него, се наоѓаш во него, дел е од тебе, од твојата топлина и личност, мирот кој може да се пронајде во него ти дава спокој.

Иако, јас би типувала дека е комбинација од двете.

Постови пишуваш многу внимателно, бираш зборови и дефинитивно не пишуваш на било која тема или подфорум за колку само да се пише нешто, тоа кај тебе мн. го почитувам.
Рационалист, блиску до реалист, девојка која иако на прв поглед знае да делува малку наивно, сепак не е толку млада за да не го познава животот.
Не си ми оставила лош впечаток до сега, уредно си ја завршуваш својата „работа“ на Форумот, знаеш што луѓето сакаат да слушнат, тоа ти овозможува да одиш напред во животот.
Сакаш да се заплеткуваш во мрежите на интелектуалноста и уметноста, но притоа толку очајно се обидуваш да ја задржиш својата „нормална“ страна.

:cut:
Е, вака сега.Можеби глупаво е да коригирам туѓо мислење за мене, ама малку само да поправам со црвеното пенкалце. Наивна во никој случај не сум.Добра да, наивна не. И точно е дека не секогаш ми успева да бидам реална, поготово кога се обидувам да бидам, а во суштина сакам да седнам и да напишам песна.Ова е шега, да се разбериме.:smir:

Narkos

...::enter my mind::...
Член од
12 април 2007
Мислења
677
Поени од реакции
5
can anybody analyze me?
i'm sorry, but if i start to analyze some1, i eat a lot of crap that is only in my mind...i just wanted to say, i'm not good at it...but if any1 wants analyze from me, tell me, and i will crap all over it :)

D

Delux

Гостин
ЛУГЕ САКАМ И ЈАСС :) ке може? thx in advance ;)
Твојот ЧКЉ јузер доволно кажува на занесено девојче,кое се занесва по Бред Пит исто така и аватарот е доста веродостоен за твојата личност на клише форумџија,ама ако ова ти олесни фрустрација ќе ти кажам дека и јас се сметам за таков,искрено:wink:
Мислам дека треба малку повеќе да обрниш внимание на твојот слаб ентузијазам...а може ли да се долови твојот личен магнетизам?!незнам тоа не можам да одговорам зожто не го чувствувам кај тебе!
Извини вчера добив кец по хемија:smir:

--**ЕмА**--

take me as i am
Член од
14 ноември 2007
Мислења
380
Поени од реакции
11
Твојот ЧКЉ јузер доволно кажува на занесено девојче,кое се занесва по Бред Пит исто така и аватарот е доста веродостоен за твојата личност на клише форумџија,ама ако ова ти олесни фрустрација ќе ти кажам дека и јас се сметам за таков,искрено:wink:
Мислам дека треба малку повеќе да обрниш внимание на твојот слаб ентузијазам...а може ли да се долови твојот личен магнетизам?!незнам тоа не можам да одговорам зожто не го чувствувам кај тебе!
Извини вчера добив кец по хемија:smir:

ууу..уау:( мислам веќе никогаш нема да побарам анализа... и инаку не го сакам воопшто бред пит коа сме више за тоа...:( ллелее не знам што да ти кажам,, фала инаку што си се потрудил :(

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.485
ууу..уау:( мислам веќе никогаш нема да побарам анализа... и инаку не го сакам воопшто бред пит коа сме више за тоа...:( ллелее не знам што да ти кажам,, фала инаку што си се потрудил :(
Ти па најде од кого да бараш анализа...
Ако те погодила психо-анализа од Delux, подобро обеси се :pos:

Кој сака анализа? Нормално, мора веќе да има направено анализа и да има над 500 мислења. :kaitek:

theMac3donian

Мак3донецот
Член од
5 февруари 2007
Мислења
3.690
Поени од реакции
259
Сите сме овде со надеж дека ќе ни го чуе нашето размислување а што е повеќе важно, дека некој ќе го разбере. Недоволното разбирање во потесниот круг на пријатели и ближни ни создава потреба да се искажеме на други места и пред други луѓе се во името на тоа да не останеме сами во некоја мисла и да не ни остане размислувањето само товар на нашата совест. Форумот е еден вид на олеснување и наоѓање разбирање, разбирање кој во светот околу нас не може да се најде толку лесно. Затоа дискутирајте, олеснувајте си и лечете се, бидејки ИТ ФАКЕН ВОРКС. хахахха

Kajgana Shop

На врв Bottom