Психоанализи на форумџии, аватари, потписи...

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Скулгрл напиша:
1.Дали тоа значи дека на некој начин ти се смачило од сите тие добродетелства,па сакаш да си го најдеш својот мир,некаде далеку во длабочините на твојата фантазија?Или допрва ја чекаш твојата шанса?
2. Не сакаш да бидеш еден од масата обични луѓе.
3. Јасно ги истакнуваш сите добри работи кои си ги постигнал,и немаш лажна скромност.Уживаш да те фалат,и не се срамиш од тоа.
Една мала забелешка -
1 и 3.
Batman... the dark knight и желбата за слава не одат заедно :)
Сакам да ми се цени трудот, али не делувам само за признанија.

2. Не обични, туку летаргични, конформисти... Не е муабетот што не сакам, туку што се стремам да бидам :)

Инаку, Скул... секоја чест. Фала ти.:smir:

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Крејзи Пујол...нема посебна анализа на твојот аватар,освен онаа очигледната-дека си нарцисче.И тоа голем нарцис.Зошто?Не секој би трошел време за да си ја дотерува сопствената слика како аватар.Немој ова да го сфатиш како негативност,бидејќи не е во таа конотација.
Се гордееш со себеси,ретко се каеш за своите постапки,бидејќи веројатно и го правиш она што го сакаш,кога сакаш и како сакаш.:)
Тајтлот под никот ме наведува на тоа дека си прилично егоцентричен.Помагаш само на оние кои според тебе заслужиле,но проценката не ти е секогаш точна.
Потписот.Јавно сакаш да истакнеш дека не си омилен кај сите.Како да сакаш да си создадеш еден имиџ на лошо момче од кое сите треба да се плашат.
Преиспитај се малку,дали навистина сакаш да оставиш таков впечаток кај останатите?Иако веројатно ни тоа не ти е битно,бидејќи најважно е ти да имаш високо мислење за себе,останатите се ирелевантни.
Единствена замерка ми е што тоа нарцисоидно однесување може некогаш да се врати и да те удри по глава.:)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Скулгрл напиша:
Крејзи Пујол...нема посебна анализа на твојот аватар,освен онаа очигледната-дека си нарцисче.И тоа голем нарцис.Зошто?Не секој би трошел време за да си ја дотерува сопствената слика како аватар.Немој ова да го сфатиш како негативност,бидејќи не е во таа конотација.
Се гордееш со себеси,ретко се каеш за своите постапки,бидејќи веројатно и го правиш она што го сакаш,кога сакаш и како сакаш.:)
Тајтлот под никот ме наведува на тоа дека си прилично егоцентричен.Помагаш само на оние кои според тебе заслужиле,но проценката не ти е секогаш точна.
Потписот.Јавно сакаш да истакнеш дека не си омилен кај сите.Како да сакаш да си создадеш еден имиџ на лошо момче од кое сите треба да се плашат.
Преиспитај се малку,дали навистина сакаш да оставиш таков впечаток кај останатите?1.Иако веројатно ни тоа не ти е битно,бидејќи најважно е ти да имаш високо мислење за себе,останатите се ирелевантни.
Единствена замерка ми е што тоа нарцисоидно однесување може некогаш да се врати и да те удри по глава.:)
I Just Like It :)
1.епа тоа е what can I say :jaj:

10x Скул!

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
TWEETY*** напиша:
Moze kako ne moze :)
Eve poveli

Malo itrace si ti :) Lisicata odnosno ti, e karakterizirana so itrina,snaodlivost i pretpazlivost.Usinjata ti se na nacurleni :) sekogas sakas se da znaes ( poleka toa sekogas ne e mozno). Ocite ti se pretpazilvi, ne sakas nisto da ispustis od tvojo vid ( vnimavaj covek cesto ne go gleda i toa sto mu e pred oci.)
Potpis nemas, e zasto bre :)
Mi deluvas kako dosta inaetliva licnost.Znaes da go branis cvrsto svojot stav, no ne si sekogas vo pravo, nauci da se povlekuvas vo takvi situacii.
Ne znam zosto no mi izgleda kako cesto da se zatvaras vo nekoj svoj svet i ne dozvoluvas nikoj da vleze vo nego, no mozebi tuka e greskata ponekogas covek se olesnuva so razgovor. Razmisli!

Eve,zadovolen :)
Болдираното
1.Имав една легната лисица само што со бекапот ми отиде и потписот :jaj:Мислам можам пак да го најдам ама не сум се потрудил
2.Многу често претерувам,но некогаш попуштам и кога не треба :kesa:
3.Не знам ни дека некој некогаш ќе го пуштам премногу длабоко во тој свет,сакам да кажам,кај мене довербата тешко се стекнува,премногу тешко:nesum:

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
СпаЈдеР напиша:
Болдираното
1.Имав една легната лисица само што со бекапот ми отиде и потписот :jaj:Мислам можам пак да го најдам ама не сум се потрудил
2.Многу често претерувам,но некогаш попуштам и кога не треба :kesa:
3.Не знам ни дека некој некогаш ќе го пуштам премногу длабоко во тој свет,сакам да кажам,кај мене довербата тешко се стекнува,премногу тешко:nesum:
I uste nesto
I maskite placat, veruvaj mi i tuka nema nisto sramno :helou:

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.404
Поени од реакции
5.957
Ај некој расположен ако има да ме анализира мене :helou:
Подоцна може и јас ќе распалам со анализи :pos:

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
walker_girl напиша:
Ај некој расположен ако има да ме анализира мене :helou:
Подоцна може и јас ќе распалам со анализи :pos:
Не знам колку сакате од мене анализи,дека сум меѓу помалите,а може да се каже и најмал по темиве ама важно е да се обидам
walker girl...девојка пешак...сакаш да се шеташ,да спортуваш,да бидеш слободна,со слободен дух...своја...сакаш едноставно да бидеш таа која што си,да не ставаш маска,но освен тоа сакаш и да ја имаш целата слобода на светот без некој да те попречи да го направиш тоа што ти го замислуваш...На аватарот стои едно пиле,кое ме асоцира дека не си од оние кои се прават важни со тоа што го имат,туку оставаат своите способности да ги водат до врвот,и секако...пилето прави движења,т.е. покажува што знае односно и да се пофалиш,ќе го покажеш тоа што го можеш а не ко многумина се фалат на нечија сметка,или кажуваат лаги за себе.Веројатно потписот под никот е дека ти се допаѓа чувството да бидеш било каде сама,и не се чувствуваш осамено така,туку во склоп со книгите што ги имаш во потписот се продлабочуваш во своите имагинации и се трудиш да си го претставиш светот во најдоброто можно светло.Освен тоа книгите покажуваат дека сакаш да учиш,дека сакаш да пишуваш состави,дека сакаш да читаш,што те доведува до тоа да бидеш паметна за твоја возраст и повторно ќе речам,тоа си го направила со труд...Во живо не те знам,те имам видено на слики и можам да кажам дека ми стоиш на интересна особа,а по мсн имаме зборувано,дружељубива си(бар кога ти пишувам ми одговараш)и прекрасно е тоа што не си како повеќето тинејџери/тинејџерки кои мислат дека ако се дружат со помали од нив се посрамуваат и дека треба да има граница од која до која возраст треба да се дружат.Според постовите гледам дека си личност која сака да помага на другите.Освен тоа,ти имаш прекрасни ставови во многу теми кои ги имам прочитано,од кои со едно добри 90% од нив се сложувам.
Ете така...не е којзнае што ама што мислев,тоа напишав:smir:

С

Сатори

Гостин
Еве и јас ќе си побарам анализа, ако може од Скул Грл...:back:

С

Сатори

Гостин
Fantom_oh напиша:
Сакам една анализа од Лејди Сатори
Првиот впечаток за тебе ми беше дека си оптимистичен и темпераментен, комуникативен, но понекогаш и суетен и нервозен, иако се обидуваш тоа да го прикриеш секогаш кога можеш.
Не сакаш многу многу кога луѓето се обидуваат да погледнат длабоко во тебе, едноставно си убеден дека ќе биде доволно тоа што ти ќе им го кажеш и пак нема да им кажеш се.
Идеалист си не дека не, и сеуште во тебе има дете, мислам и си дете, но мислам дека и на 30 години пак ќе го има во тебе.
Знаеш да бидеш одлучен кога мислиш дека ситуацијата го бара тоа од тебе.
Понекогаш мислам дека не се опушташ до крај, не зборуваш до крај, како да чуваш некоја дистанца.

Скулгрл

Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Секако срцке. :wink:

Аватар-девојка на која не и се гледа главата,ни нозете.Единствено истакната е нејзината половина,која е грациозна,оддава чувство на нежност и кршливост.Тоа си ти.Нежно мало девојче,кое живее во својот свет на поезија и совршенство,некојаси Утопија,каде што љубовта е чиста,безрезервна и без граници.Свилените ленти на корсетот асоцираат на невиност,наивност,романтика.Но тоа е само дел од тебе.Во долниот лев агол на аватарот светка едно мало зборче.Bound.Значи,и покрај тоа што ти проектираш имиџ на невиност,знаеш каде да ја поставиш границата.Интересна контрадикторност.Балерина опасна по живот.:)
Не можам да кажам повеќе,затоа што не се гледа лицето.Девојката можеби се смее,можеби плаче.Дали и ти си таква?Не ги покажуваш своите слабости пред други или јасно и гласно си ги искажуваш емоциите?Тоа ми остана неразјаснето.:)
Потписот.И повторно ја среќаваме љубовта како главен мотив.Според сликичкиве,можам да заклучам дека за тебе љубовта е на највисокиот пиедестал.Највозвишеното чувство.„Безнадежен” романтичар,сеуште веруваш во наивната школска љубов и веруваш дека и покрај тоа што го велат сите-таа може да победи и да опстои.
Негативно-реалниот свет е далеку посуров од она што ти пробуваш да ни го претставиш во твоите постови.Можеби малку треба да излезеш од твојата Утопија и да ги согледаш фактите.
Постови.Интелегентна си,и неверојатно зрела за твои години.Само не знам дали сето тоа напишано е од лично искуство,или прочитано во некоја книга.Прецизна си,знаеш точно што сакаш,а воедно тоа знаеш да го преточиш во прекрасни зборови.
Се надевам дека барем дел од напишаното е точно.:smir:
ПС.Кога ќе те запознаам во живо,ќе ја надополнам мојата анализа.:)

И,да...за возврат би сакала една анализа од тебе.:)

С

Сатори

Гостин
Скулгрл напиша:
Секако срцке. :wink:

Аватар-девојка на која не и се гледа главата,ни нозете.Единствено истакната е нејзината половина,која е грациозна,оддава чувство на нежност и кршливост.Тоа си ти.Нежно мало девојче,кое живее во својот свет на поезија и совршенство,некојаси Утопија,каде што љубовта е чиста,безрезервна и без граници.Свилените ленти на корсетот асоцираат на невиност,наивност,романтика.Но тоа е само дел од тебе.Во долниот лев агол на аватарот светка едно мало зборче.Bound.Значи,и покрај тоа што ти проектираш имиџ на невиност,знаеш каде да ја поставиш границата.Интересна контрадикторност.Балерина опасна по живот.:)
Не можам да кажам повеќе,затоа што не се гледа лицето.Девојката можеби се смее,можеби плаче.Дали и ти си таква?Не ги покажуваш своите слабости пред други или јасно и гласно си ги искажуваш емоциите?Тоа ми остана неразјаснето.:)
Потписот.И повторно ја среќаваме љубовта како главен мотив.Според сликичкиве,можам да заклучам дека за тебе љубовта е на највисокиот пиедестал.Највозвишеното чувство.„Безнадежен” романтичар,сеуште веруваш во наивната школска љубов и веруваш дека и покрај тоа што го велат сите-таа може да победи и да опстои.
Негативно-реалниот свет е далеку посуров од она што ти пробуваш да ни го претставиш во твоите постови.Можеби малку треба да излезеш од твојата Утопија и да ги согледаш фактите.
Постови.Интелегентна си,и неверојатно зрела за твои години.Само не знам дали сето тоа напишано е од лично искуство,или прочитано во некоја книга.Прецизна си,знаеш точно што сакаш,а воедно тоа знаеш да го преточиш во прекрасни зборови.
Се надевам дека барем дел од напишаното е точно.:smir:
ПС.Кога ќе те запознаам во живо,ќе ја надополнам мојата анализа.:)

И,да...за возврат би сакала една анализа од тебе.:)
Најсериозно, мислам дека до сега ти најдобро ме опиша, а анализата секако дека ќе ја добиеш.
Утре, детално ќе те изанализирам...
Фала мн.:back: и се надевам дека ќе имаме можност за дополнителна анализа.

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
ај ако може психоанализа и за мене...(али по можност или од скулгрл или од лејди) :smir:

Скулгрл

Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Прити...Ти многу ме потсетуваш на мене.Сум забележала дека ниеден аватар не ти стои долго време,што значи дека себеси не можеш да се опишеш само со една слика.Исто и во мојот случај.
Веројатно мислиш дека твојот карактер не е целосно оформен,знаеш дека не можеш секаде да бидеш најдобра,и тоа го прифаќаш.
Но-се стремиш тоа на секој можен начин да го поправиш.Верувам дека со текот на времето полека ќе се издефинираш целосно како личност.
Сегашниов аватар.„Палава” девојка,што прави балонче од мастика.Безгрижна-веројатно како и ти.
Се криеш зад маската на твојата наивност и детско однесување.
Потпис.Веројатно се однесува на љубовта.Одиме повторно...тоа ме упатува на фактот што даваш втори шанси,и знаеш да простиш ако е заслужено.И воопшто не се нервираш за таа твоја особина.
Напротив-уживаш кога другите ја признаваат својата грешка,а со тоа го потврдуваат фактот дека си во право.
Постови.Се обидуваш да се претставиш себеси како горделива личност,особено кога станува збор за љубовта.Но таа твоја особина е прилично променлива,бидејќи како што напоменав погоре-не ја држиш долго лутината.
Сум забележала дека неретко потпаѓаш под туѓи мислења и ги прифаќаш како свои.Ништо страшно,има време да ги конкретизираш и зацврстиш твоите убедувања.
Во меѓувреме,само немој да дозволиш премногу да потпаднеш под нечие влијание.

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Скулгрл напиша:
Прити...Ти многу ме потсетуваш на мене.Сум забележала дека ниеден аватар не ти стои долго време,што значи дека себеси не можеш да се опишеш само со една слика.Исто и во мојот случај.
Веројатно мислиш дека твојот карактер не е целосно оформен,знаеш дека не можеш секаде да бидеш најдобра,и тоа го прифаќаш.
Но-се стремиш тоа на секој можен начин да го поправиш.Верувам дека со текот на времето полека ќе се издефинираш целосно како личност.
Сегашниов аватар.„Палава” девојка,што прави балонче од мастика.Безгрижна-веројатно како и ти.
Се криеш зад маската на твојата наивност и детско однесување.
Потпис.Веројатно се однесува на љубовта.Одиме повторно...тоа ме упатува на фактот што даваш втори шанси,и знаеш да простиш ако е заслужено.И воопшто не се нервираш за таа твоја особина.
Напротив-уживаш кога другите ја признаваат својата грешка,а со тоа го потврдуваат фактот дека си во право.
Постови.Се обидуваш да се претставиш себеси како горделива личност,особено кога станува збор за љубовта.Но таа твоја особина е прилично променлива,бидејќи како што напоменав погоре-не ја држиш долго лутината.
Сум забележала дека неретко потпаѓаш под туѓи мислења и ги прифаќаш како свои.Ништо страшно,има време да ги конкретизираш и зацврстиш твоите убедувања.
Во меѓувреме,само немој да дозволиш премногу да потпаднеш под нечие влијание.
како да ме познаваш цел живот имам чуство....:bebe:

Kajgana Shop

На врв Bottom